Кой ще е главен съдия на реванша!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:Keyser Soze написа:JackPackage -![]()
![]()
![]()
А какво ще кажете за Гари Кейхил - беше железен. Някой каза, че за него играч на мача е Ашли - абсолютно подкрепям. Понеже не следях картоните - някой може ли да ми каже дали Иванович е получил жълт?
не, само Рамирес и Дидие са с картони
и Ашли и ДТ, и Кейхил и Рамирес играха много силно, както и Дидие естествено, Чех хвана всичко, така че еднозначно не мога да кажа за мен кой е играч на мача...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
eelche написа:Доживях...ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ! ! ! Челси победи и ИЗНЕСЕ футболна лекция как се играе печеливш футбол срещу отбор с подчертано толерирано отношение на съдиите.Барса играха нищо и половина,а Челси се възползва максимално от създадените си положения и съм сигурен...не убеден съм,че ако второто полувреме момчетата в синьо бяха понатиснали щеше да падне втори гол.Е,на това му се вика защита - евала на Джон Тери,Ашли Коул,Бране Иванович,Мейрелеш и Джон Оби Микел,както и на Петр Чех-личеше си,че някои от тях са играли под ръководството на Моуриньо.
Както и колегите са споменали по - горе,Ди Матео има железни топки и седеше все едно играем с ниско разряден отбор от Мидландс,а не с европейския клубен шампион.Дано изиграем и разумно реванша,защото се видя,че само ЧЕЛСИ е способен да защити честта на Англия ,както и да се опълчи достойно на Барса.
Не вярвах,че ще доживея да видя тези футболисти на Барса да си платят за всичко,което разните там съдии и шефове на футболни централи направиха , за да може Барселона днес да бъде едва ли не непобедим отбор.След днешния мач смело мога да заява:ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.Там горе на небето има един,който записва всичко и много ми се иска Барселона да си плати за всичките аванти и да им се върне тройно.
САМО ЧЕЛСИ ! ! !
smoothc написа:За Челси искам да подчертая,предстои един много деликатен момент,а именно:
Кой ще е главен съдия на реванша!?
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
CTAHKO написа:И да отпаднем,каквоЩе поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща
Челси няма какво да губи,може само да спечели
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта