и на "Байерн" ! Миро, първия гол на "Левски" няма спасяване - виж и повторения - късмет голям !
Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Левски Сф - Черноморец Бс 18.04.2012
[quote="Искам си Акаунта"]Поне футболната вечер има хубав завършек . Ако има фенове на Челси - честито
[/quote(
и на "Байерн" ! Миро, първия гол на "Левски" няма спасяване - виж и повторения - късмет голям !
- Искам си Акаунта
hristo1306 написа:Искам си Акаунта написа:Поне футболната вечер има хубав завършек . Ако има фенове на Челси - честито[/quote(
Аз като фен на Байерн пожелавам Футбола да победи и на финала в Мюнхен да играем срещу Челси
при първия гол на Левски без да искам превключих на друг канал , после превключих на 1-а , а топката продължаваше да лети към вратата . Колев имаше предостатъчно време да направи 1-2 крачки и тогава да скочи . Както и Картаго писа - има много сериозен проблем с удари от тази дистанция .
Повечето момчета от агитката са доволни от крайния резултат. Аз - не
Май съм прекален максималист.
А става и традиция при мен, след мач да губя желание да коментирам. Съжалявам.
Нищо ново под слънцето
А става и традиция при мен, след мач да губя желание да коментирам. Съжалявам.
Искам си Акаунта написа: Дори и да отида на стадиона в неделя , ще е без "манекенската" фланелка и няма да скандирам в подкрепа на отбора .
Нищо ново под слънцето
[center]
[/center]
[/center]Re: Левски Сф - Черноморец Бс 18.04.2012
petkan написа:Повечето момчета от агитката са доволни от крайния резултат. Аз - неМай съм прекален максималист.
А става и традиция при мен, след мач да губя желание да коментирам. Съжалявам.Искам си Акаунта написа: Дори и да отида на стадиона в неделя , ще е без "манекенската" фланелка и няма да скандирам в подкрепа на отбора .
Нищо ново под слънцето
Горе главата,Петьо !! Отбора има потенциал за тройката !! Аз съм оптимист,а при мен е рядко срещано това.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- hristo1306
- Контакти:
petkan написа:Повечето момчета от агитката са доволни от крайния резултат. Аз - неМай съм прекален максималист.
А става и традиция при мен, след мач да губя желание да коментирам. Съжалявам.Искам си Акаунта написа: Дори и да отида на стадиона в неделя , ще е без "манекенската" фланелка и няма да скандирам в подкрепа на отбора .
Нищо ново под слънцето
Петьо, споко ! Европа е близо !
subzero написа:[offtopic]kartago написа:Добре бе, Данчо, на човек да му писне от поредната баба Ванга! После се чудите защо се трият коментари! Ти откъде знаеш КАКВО ще се случи утре на Овча купел, а? На боб ли гледа, на кафе ли, на гледачка ли ходи? Ееееее, давайте го малко по-сериозно, днес това което стана и това което преди с Калиакра и Левски, това са смешни неща! Защото "Миньор" взе точките на "Левски" ще играе с другите отбори с титулярите, е те това си е чиста проба полягане, а другото си е като приказката за "Нероден Петко" и много олеквате с такива приказки!!!
Не случайно написах това тук..Просто споделям с вас. Можех да го напиша във форума на ЦСКА и тогава щеше да е заяждане. Аз просто реших да го споделя,извинявай ако съм те ядосал. Дразня се от това,че отбора ни играе честно,а както каза Херо"някои отбори играят още приятелски срещи". Надявам се утре мача да е честен,но днес в Перник .... И пак искам да ти се извиня....Наистина исках да го споделя с вас-чисто приятелски. Смятам,че като си говорим за футбол,трябва да си казваме каквото мислим. Аз мисля,че от такива врътки ощетен е Черноморец и се дразня.
П.П. Ако мача утре е мач,повече няма и дума да кажа за схеми. Обещавам !! Ама на Венци нещо не му вярвам..[/offtopic]
[offtopic]А трябва ли да си баба Ванга, за да предвидиш изхода на утрешния мач? Данчо е прав, а ти адаш, ако искаш ме наречи и Нострадамус.[/offtopic]
[center]
[/center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
Сега "филиала", след отложения мач ще работи за нас. Иначе са пътници !
subzero написа:Тук е момента Петьо(Петкан) най-сетне да се включи и да каже дали футболистите са поздравили агитката.
Разбира се! Всички, без изключение!
Ето и по-голямата част от агитката. Някой се беше опитал да брои. Към 85 човека сме били.

[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Нищо ново под слънцето
Така е нищо ново под слънцето . Пореден мач , който е важен за отбора и отбора ( като цяло ) демонстрира поведение което на мен ми е непонятно . От това което се виждаше , като изключим Шаешу , на останалите все едно им беше безразлично как ще завърши мача . Такова отношение е обидно . На футболистите трябва да им пуснат интервюто с Херо след мача да го гледат поне 2 часа нонстоп ... и ако имат малко мозък да си направят изводите .
п.п Не ми се връзвайте . Байерн вчера победиха - една седмица нищо друго във футбола няма да има значение за мен
Последна промяна от Искам си Акаунта на 19 апр 2012 00:42, променено общо 1 път.
petkan написа:subzero написа:[offtopic]kartago написа:Добре бе, Данчо, на човек да му писне от поредната баба Ванга! После се чудите защо се трият коментари! Ти откъде знаеш КАКВО ще се случи утре на Овча купел, а? На боб ли гледа, на кафе ли, на гледачка ли ходи? Ееееее, давайте го малко по-сериозно, днес това което стана и това което преди с Калиакра и Левски, това са смешни неща! Защото "Миньор" взе точките на "Левски" ще играе с другите отбори с титулярите, е те това си е чиста проба полягане, а другото си е като приказката за "Нероден Петко" и много олеквате с такива приказки!!!
Не случайно написах това тук..Просто споделям с вас. Можех да го напиша във форума на ЦСКА и тогава щеше да е заяждане. Аз просто реших да го споделя,извинявай ако съм те ядосал. Дразня се от това,че отбора ни играе честно,а както каза Херо"някои отбори играят още приятелски срещи". Надявам се утре мача да е честен,но днес в Перник .... И пак искам да ти се извиня....Наистина исках да го споделя с вас-чисто приятелски. Смятам,че като си говорим за футбол,трябва да си казваме каквото мислим. Аз мисля,че от такива врътки ощетен е Черноморец и се дразня.
П.П. Ако мача утре е мач,повече няма и дума да кажа за схеми. Обещавам !! Ама на Венци нещо не му вярвам..[/offtopic]
[offtopic]А трябва ли да си баба Ванга, за да предвидиш изхода на утрешния мач? Данчо е прав, а ти адаш, ако искаш ме наречи и Нострадамус.[/offtopic]
Адаш, хайде пак ще си говорим! Човек не може да знае всичко на този свят! Ние с Данчо се разбрахме на ЛС! Но интересно е как ти ще ме наречеш, ако не стане така, щото има мноооого различни интереси!!!!!