Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот cska_90 » 18 апр 2012 23:58

daniel875 написа:Честността победи! Това е много по - важно от всичко останало. Мъжествеността спечели над женствеността.
Съвременният футбол няма нищо общо с миналото, но предпочитам днес да печели стилът на "Челси", отколкото "цък-цък" на каталунците.
Страхотен мач! Страхотни изпълнения! Дано реваншът се играе!
Всички очакват испански финал, но за футбола е по- добре каталунците да отсъстват от последния мач, защото те просто не заслужават заради огромното притежание на топката да стигнат дотам.

Не заслужават, щото притежавали топката-ебати неадекватното мнение!!!ахахаха
Откога да притежаваш топлата е лошо качество! :o
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 апр 2012 23:59

Честита победа на феновете на Челси! Лондончани забъркаха много здрав бетон и им трябваше доста късмет + няколко отлични намеси на Чех, за да опазят резултата, но все пак успяха и зарадваха феновете си. Разочарован съм от пропуските на Сеск и Бускетс, но никой не е застрахован от такива неща.
Сега и за двата отбора предстоят много важни мачове в първенствата, които не е редно да пренебрегваме и да почваме да говорим за реванша още отсега, така че поне до недаля темата Барса-Челси е табу 8-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 апр 2012 00:00

А мача гледа ли го?[/quote]
Вашето място беше до четвъртфиналите реално, така че не предявявайте претенции кой как играе. Просто е смешно!
Лондончани наистина очароват с всеотдайността си, организацията. Радват окото с борбеността. Браво! Стискам им палци!
Последна промяна от daniel875 на 19 апр 2012 00:00, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 19 апр 2012 00:00

Е ние поне им вкарахме гол на Челси :lol: ! За мен каталунците имат смешна публика бяха доста на трибуните а викаха като ученички !!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 19 апр 2012 00:01

Ха посетете форума на Барса,да видите колко злоба се лее там.Направо съм учуден от техните фенове.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 19 апр 2012 00:01

[/quote]Не ме интересува на колко години си ;) Това, което всички в форума разбраха е, че грам не разбираш от футбол или си толкова пристрастен към Челси, че не виждаш очевадни неща :) Честито на Челси, бориха се, имаха късмет, победиха! Но не можеш да отречеш, че Барселона е много по-добрият отбор и заслужава да играе на финала :)[/quote]
На целия свят им омръзна пасчетата от 2 метра на Барса, това е скучно и еднообразно, футболиситите на Барса са добри именно в това, в задържането на топктата, владеенето, извеждащите пасове, но им липсват умения в други чисто футболни компоненти (защита, реализиране на голове, статични положения) ... Барселона е един от най-силните отбори, но не може да се нарече най-силния отбор в света, това е пресилено! Но все пак медиите са една голяма сила в днешно време, много хора се влияят от тяхното мнение...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 19 апр 2012 00:01

malko_zai4e написа:
Червени_шампиони написа:В Испания, Барселона ще бие с разлика...това е лошото. :(

Не е лошо!Напротив много е добре и е истина! :)

Блажении са вярващите!!!Изображение
Последна промяна от sslevski на 19 апр 2012 00:03, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 апр 2012 00:01

aguias написа:Е ние поне им вкарахме гол на Челси :lol: ! За мен каталунците имат смешна публика бяха доста на трибуните а викаха като ученички !!

Те имаха ли публика? Изобщо имат ли истински фенове? Или май само на купите и титлите?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Volov_Forever
Контакти:

Мнениеот Volov_Forever » 19 апр 2012 00:04

yasen написа:
Не ме интересува на колко години си ;) Това, което всички в форума разбраха е, че грам не разбираш от футбол или си толкова пристрастен към Челси, че не виждаш очевадни неща :) Честито на Челси, бориха се, имаха късмет, победиха! Но не можеш да отречеш, че Барселона е много по-добрият отбор и заслужава да играе на финала :)[/quote]
На целия свят им омръзна пасчетата от 2 метра на Барса, това е скучно и еднообразно, футболиситите на Барса са добри именно в това, в задържането на топктата, владеенето, извеждащите пасове, но им липсват умения в други чисто футболни компоненти (защита, реализиране на голове, статични положения) ... Барселона е един от най-силните отбори, но не може да се нарече най-силния отбор в света, това е пресилено! Но все пак медиите са една голяма сила в днешно време, много хора се влияят от тяхното мнение...[/quote]
Абе вие тука ме изумявате всичките честно ?! Как може да кажеш на отбор, който има около 150 гола за 50-60 мача, че реализирането на голове е слабо? За защитата и статичните положения съм по съгласен, ама за реализирането...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:05

Честита победа на всички фенове на Челси и много поздрави на извънземните :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”