onegavon написа:Гейм ,запомни изключително точната констатация на Лавината "юруш система", това практикувате.
О, това въобще не го оспорвам !
Почти нищо не е останало от малкото смислени - тактически неща, които Костов се опитваше да вгради ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
onegavon написа:Гейм ,запомни изключително точната констатация на Лавината "юруш система", това практикувате.
Sisi 1914 написа:Трябваше да бием!
zlobul написа:Вие какъв мач сте гледали ? ...защото аз гледах Локомотив София-Черноморец . Лично моето желание е тара , тонев и пловдивския наглец да не стъпват на герена .Последния така или иначе си замина , незнайно докога , сега останаха още двама .
ПП парашутиста от надежда си е най обикновена маскара . Може би това ще е следващия ми "подпис"
grasiani написа:Никой не каза че решаващо се оказа смяната на Пинто и връщането на Йовов в халфовата линия,това си е грешка на Ясен,вкара бавния Цветков като ние водим и ни трябва игра на контра и бързи играчи.Виждаше се че при бързи двойни подавания и черноморец правеха грешки в отбрана но нямаше кой да се възползва и кой да ги натиска.При тази разградена команда която са Левски в момента без малко да направят чудо и да бият бургас .Но Ясен това му е слабото място не може да улучи смените,иначе отбора не игра лошо и беше горе-долу подреден, при малко късмет можеше и да бием.Според мен след напускането на Костов,трябваше веднага Ясен да бъде назначен да изкара сезона.Направо си личеше че ни липсва класически център нападател който да притеснява отбраната на Черноморец,както Боли тормозеше нашата.Все си мисля че тоя Сьорд ако беше останал,може би нямаше да загубим 4 мача и да направим тези 2 равни.
amstel_beer написа:Bobby1177 написа:Аз за пореден път ще напиша, че от каквато и да е гледна точка, чисто стратегически, няма никакъв смисъл "Левски" да участва тази година в ЕКТ. С нов треньор и нови футболисти, без коефициент, да се събира рано и да нагнетява напрежение за най-много 4 мача преди групите - това граничи с абсурда! Думите ми напълно ще се потвърдят, ако и БаткOFF се раздели с контролния пакет акции през лятото...
Иначе за мача с Черноморец - в главата ми напират въпроси къде беше Гонзо и всичките там скаути, за да изтървем тия алжирци, които минават през Бургас? Хубаво, че Херо ги довежда, ама, не беше ли по-прилично с тия качества да са в клуб като "Левски"? Шаешу не могат да го спрат по няколко от наш'те, опадат като круши покрай него... каква Европа - всеки отбор с по 2-ма такива ни е отстранил?!
Не плюйте по Ицо Йовов - колкото и грешки да допуска, той си остава... жалко звучи, но.... той си остава единственият ни сегашен футболист, който може да подаде някакъв пас. Не забравяйте, че даже и Гарра-та, чиито качества наистина бяха над "А" група, вкарваше едва 1 от 3-4 положения, а не всяко! Ако Ицо Йовов е грешника, к'во да кажем за останалите?!
САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Скрий се някъде... И двата гола на Ч-ц са след грешни пасове на Йовов. т.е. негови, ако разбираш поне малко от футбол.
zlobul написа:Гледах току що интервюто на локомотивеца и сериозно ми се доповръща . Този осъзнава ли , че е изпълнителен директор на Левски и , че ние не сме "железните бригади " ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта