Бижутеро трябва незабавно да бъде изгонен. Този човек не само направи грешката при фаула, но впоследствие при отбраната на положението се намеси решаващо, за да стане изравняването.
Много ме беше яд, но този "Левски" просто не заслужава нищо. Не знам дали е най - слабият изобщо, но със сигурност е позор за клуба.
Равенството беше логично, защото "Левски" беше категорично надигран в тактическо отношение от своя съперник.
За разлика от бургазлии, "сините" играеха изключително хаотично, дезорганизирано.
Не може отбор като "Левски" да играе така. Очевидно е, че Йовов трябва да се отказва от футбола и не мога да проумея как е възможно догодина той да е един от много малкото сигурни, че ще останат. Явно Батков иска още да играе "черно тото".
Левски - Черноморец - 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- kiril74
- Контакти:
Не искам да ви се меся , но Балджийски не е ли ваш юноша ? С какво беше по -слаб от великите Ви чужденци?
- сини шампиони
daniel875 написа:Бижутеро трябва незабавно да бъде изгонен. Този човек не само направи грешката при фаула, но впоследствие при отбраната на положението се намеси решаващо, за да стане изравняването.
Много ме беше яд, но този "Левски" просто не заслужава нищо. Не знам дали е най - слабият изобщо, но със сигурност е позор за клуба.
Равенството беше логично, защото "Левски" беше категорично надигран в тактическо отношение от своя съперник.
За разлика от бургазлии, "сините" играеха изключително хаотично, дезорганизирано.
Не може отбор като "Левски" да играе така. Очевидно е, че Йовов трябва да се отказва от футбола и не мога да проумея как е възможно догодина той да е един от много малкото сигурни, че ще останат. Явно Батков иска още да играе "черно тото".
е нали аджеба агента си тръгваше след края на сезона
И само Левски оле
- ralka_levskarka
- Контакти:
kiril74 написа:Не искам да ви се меся , но Балджийски не е ли ваш юноша ? С какво беше по -слаб от великите Ви чужденци?
Защо питаш нас?!
То ако за всички добри футболисти питаха нас дали да останат или не то Левски сега нямаше да е на това дередже

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
kiril74 написа:Не искам да ви се меся , но Балджийски не е ли ваш юноша ? С какво беше по -слаб от великите Ви чужденци?
Наш е, но в тоя мач освен един удар във вратата не ми хвана окото!
rainman_p написа:Уфф много трудни станаха нещата.. Липсва класен нападател, истински голаджия, там е проблема. Мисля си, че все пак имаме някакви шансове за титлата макар и много минимално, но всичко се случва - футбол все пак. Стискам палци на Сините дано наистина се домогнат до титлата!!
Определено липсва нападател, но няма значение с колко централни нападатели играеш, а как играят ритнитопковците, които използваш.
Футболистите на тима имам чувството, че са ги събрали от кол и въже. Тези хора може и да имат някакво понятие как се рита топка, но определено нямат представа от коя страна се прави това.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
THE G.A.M.E написа:Има още прилично количество мачове до края.
На нас трудните ни мачове минаха.
Остана този, срещу "Червените", но той може да се окаже доста лесен.
Вие продължавате да си живеете във вашия измислен свят. Дори и пет мача без победа не могат да ви отрезвят поне малко. Очаквам през уикенда да "вечеряте" с Цонко и после пак да избухнете в типичния си стил, т.е. като чекия на пясък. Ще има мощни изригвания в стил "Ще смачкаме чорбата", "Имаме още шанс за титлата" - дори очаквам и Ганьо да излезе от землянката си и да ни озари с мъдростта си: "Ей Богу, ще бием ЦСКА".
А после сценарият е стар и изтъркан - кръв, сълзи и сополи, "Батков к*рво", "По-добре да пуснат юношите"...

- сини шампиони
daniel875 написа:rainman_p написа:Уфф много трудни станаха нещата.. Липсва класен нападател, истински голаджия, там е проблема. Мисля си, че все пак имаме някакви шансове за титлата макар и много минимално, но всичко се случва - футбол все пак. Стискам палци на Сините дано наистина се домогнат до титлата!!
Определено липсва нападател, но няма значение с колко централни нападатели играеш, а как играят ритнитопковците, които използваш.
Футболистите на тима имам чувството, че са ги събрали от кол и въже. Тези хора може и да имат някакво понятие как се рита топка, но определено нямат представа от коя страна се прави това.
не е лесно да риташ топка след като цяла нощ си мятал уискита и гюбеци
И само Левски оле
- shotgun blues
- Контакти:
rainman_p написа:Уфф много трудни станаха нещата.. Липсва класен нападател, истински голаджия, там е проблема. Мисля си, че все пак имаме някакви шансове за титлата макар и много минимално, но всичко се случва - футбол все пак. Стискам палци на Сините дано наистина се домогнат до титлата!!
Левски да се домогне до титлата ,шегуваш се нали ?

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Значи искам да се изразя културно , но не мога
Искам да попитам ученика на Гонзо / Ясен Петров / , който ученик някой от вас хвалиха , че ставал за треньор ??? Абе Ясене този Йовов трябва да умре ли , та да не го виждам вече в Левски ???? Вкарал гол и какво от това , играта му е трагична и комична. Безсрамна работа. Второ Диамунтен - защитника който не може да изнася топката и я рита с ботуш , същият е Димов и го доближава Старокин. Какъв е този Младенов бе Яска
) абе тоя чук е такъв страхливец , че втори няма като него ??? Пускай юноши бе ..... стига с тази излагация и некадърници.