Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Хиляди се връщат от чужбина за финала!

Мнениеот kiko3 » 18 апр 2012 18:29

redpride написа:Сигурен съм, че на финала ще има хиляди фенове на Локо Пловдив. Не виждам, защо са тези подигравки, все пак пловдивчани не играят всяка година за някаква купа. Спомням си един финал ЦСКА-Ботев/Пловдив/ в Благоевград, на който имаше наистина хиляди жълти фенове. Пловдив е футболен град и ще е прекрасно стадиона да е пълен. Не ми се мисли ако играеха Лудогорец и Литекс. Който и стадион да избереше БФС щеше да е празен. Сега няма да е така дори да играят в София!

+1
Аз бях на този мач.Феновете на Ботев бяха наистина много тогава,някаде между 8 и 10000.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 апр 2012 18:35

Хубаво ще има хиляди от чужбина на финала,но по-добре е всеки мач на Лаута стадиона да е пълен до дупка.В Англия на мач от третото ниво има по 20 хиляди зрители,ние тук на мач от А група едва събираме по 3-4000 човека.А агитката на Локо Пловдив е уникална в едно нещо-колкото е на домакинските мачове,толкова е и при гостуванията.Честно казано не знам друг такъв отбор по света.Има си около 1000 човека агитка и те си ходят на всички мачове.

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 18 апр 2012 18:41

А бе тия папури от БФС ще ни скъсат нервите :evil: Аре че откачаме бе еееей!!!!!
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 апр 2012 18:57

Толкова "хиляди" са насядали на масата, че не мога да ги преброя. :mrgreen:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 апр 2012 19:04

Елате и стотици хиляди ако можете, няма лошо! Само че като чета каква еуфория е при вас (в това няма нищо лошо) и стадиона в Стара Загора ще ви е малък! Да вземете да помислите за поне 50 000 стадион, че да се съберете всички и за нас да има 10-на места! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 апр 2012 19:28

redpride написа:Сигурен съм, че на финала ще има хиляди фенове на Локо Пловдив. Не виждам, защо са тези подигравки, все пак пловдивчани не играят всяка година за някаква купа. Спомням си един финал ЦСКА-Ботев/Пловдив/ в Благоевград, на който имаше наистина хиляди жълти фенове. Пловдив е футболен град и ще е прекрасно стадиона да е пълен. Не ми се мисли ако играеха Лудогорец и Литекс. Който и стадион да избереше БФС щеше да е празен. Сега няма да е така дори да играят в София!

Да, 130 автобуса безплатни + сандвич и фланелка :) Половината локомотивци, отишли да гледат мача, но до 95-96г това си е било нормална практика. Ако играем в София ще сме повече от жълтите на онзи финал 100% и бас връзвам :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 18 апр 2012 19:41

stg333 написа:само не разбирам едно що се натискате за Стара Загора , като мястото на финала си е националния стадион в София и ще ви е по удобно в пъти

Ти гледаш ли футбол?????????????????
Ако мача е в София ще има 8 000 майни :) 200 от лудогорско и 300 столичанинна

Ако мача е в Стара Загора 10 000 майни , 200 лудогорци и 10 000 заралии........... ей т ва е финал ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 апр 2012 19:48

В София също ще дойдат много хора да гледат финала, не се заблуждавай, че ще са 300 човека ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 18 апр 2012 19:54

Пловдив1926 написа:

Да, 130 автобуса безплатни + сандвич и фланелка :) Половината локомотивци, отишли да гледат мача, но до 95-96г това си е било нормална практика. Ако играем в София ще сме повече от жълтите на онзи финал 100% и бас връзвам :)

Моето момче,ти кой набор си?През 95-та фенове на локото се брояха на пръсти в Пловдив.Само в жп депото и ДаПа имаше по някой селянин гледащ мачове на лаута,за малцинствените квартали да не говорим...

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 18 апр 2012 19:57

Древен и Вечен написа:
Пловдив1926 написа:

Моето момче,ти кой набор си?През 95-та фенове на локото се брояха на пръсти в Пловдив.Само в жп депото и ДаПа имаше по някой селянин гледащ мачове на лаута,за малцинствените квартали да не говорим...

Не ти отива на толкова години, да лъжеш така гнусно, защото ако си ходил по мачове тогава, както казваш, туристе, нямаше да лъжеш така нагло.
Много си забавен. :lol: :lol: :lol:
Уж си ходил, ама само са ти разправяли. Направи с интернета нещо полезно, не само като някоя дърта свекърва със запек, все пак това е футболен форум, не е форума на мама. Тва чудо Локо Пловдив ви видя сметакта отдавна. :lol: Сега останахте само за да ви се смеем. :lol:
Последна промяна от Гагарин Обича Локо на 18 апр 2012 20:03, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”