Нови екипи в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нови екипи в ЦСКА!
Разбрах,че от днес на Армията са намалени цените на фенартикулите,поради смяна на спонсора от догодина,Някои ходил до там и ако е да каже какви са цените?
ЦСКА и САУТХЯМПТЪН-това е сърцето ми,СТОИЧКОВ И МАТ ЛЪО ТИСИЕ-това е душата ми
- Син до гроб
- Контакти:
Re: Фен артикули на ЦСКА
Joma ли беше или...... 

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
аз бях преди месец и имаше доста неща, предполагам че и сега ще има. само незнам защо ще сменят толкова бързо капа, някак си се чуствам тъпо че съм дал 140 лева за тениска и е за един полусезон дефакто...
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Бижутера
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз бях преди месец и имаше доста неща, предполагам че и сега ще има. само незнам защо ще сменят толкова бързо капа, някак си се чуствам тъпо че съм дал 140 лева за тениска и е за един полусезон дефакто...
e то моделите се сменят всеки сезон, нормално

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз бях преди месец и имаше доста неща, предполагам че и сега ще има. само незнам защо ще сменят толкова бързо капа, някак си се чуствам тъпо че съм дал 140 лева за тениска и е за един полусезон дефакто...
Може да не сменят Kappa а генералния спонсор Globul
Човека спомена за фен артикули,а не за тениски
след края на сезона ще играем с нови екипи и нова марка а в момента всичко на капа е намалено точно поради тази причина
[center]
[/center]

"Червените" недоволни от "Капа", качеството на облеклото било лошо
Шефовете на ЦСКА са решили да прекратят взаимоотношенията си с фирмата "Капа", която сега облича отбора, съобщава "7 дни спорт". Дрехите и екипите, които достигат до "червените", са с лошо качество, което не отговаря дори на най-занижените стандарти. Преди това собствениците от "Титан" се отказаха от услугите на немската фирма "Улшпорт", която също предоставяше екипировка ниско качество.
Сега се водят преговори с италианска фирма, която носят на гърдите си представители на Серия А. Лично Димитър Борисов и представители на треньорския щаб първо ще се уверят в качеството и след това ще бъде подписан договор. По всяка вероятност въпрос за марката "Макрон", която набира скорост в почти всички силни първенства на Европа. Друга възможност е и "Адидас" !
Шефовете на ЦСКА са решили да прекратят взаимоотношенията си с фирмата "Капа", която сега облича отбора, съобщава "7 дни спорт". Дрехите и екипите, които достигат до "червените", са с лошо качество, което не отговаря дори на най-занижените стандарти. Преди това собствениците от "Титан" се отказаха от услугите на немската фирма "Улшпорт", която също предоставяше екипировка ниско качество.
Сега се водят преговори с италианска фирма, която носят на гърдите си представители на Серия А. Лично Димитър Борисов и представители на треньорския щаб първо ще се уверят в качеството и след това ще бъде подписан договор. По всяка вероятност въпрос за марката "Макрон", която набира скорост в почти всички силни първенства на Европа. Друга възможност е и "Адидас" !
тогава да отивам в магазин Темпо и да си вземам нещо ако е намалено
dindan написа:тогава да отивам в магазин Темпо и да си вземам нещо ако е намалено
фен магазина на армиата !
[center]
[/center]