Примера дивисион vs Висшата Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивисион vs Висшата Лига
Според мен Уеб се справи брилянтно с мача....не знам допусна ли и 1 грешка, но с този мач, както и финала на световното, доказа, че е един от най-добрите съдии в света...даде правилните картони в подходящите моменти и не даде дузпа за Байерн, доколкото се видя на повторенията в нито 1 от случаите нямаше основание...изобщо когато съм му гледал мачове винаги съм оставал приятно изненадан от него...разбира се Челси - Ман е изключение, но 1 та дузпа си беше 100%, а втората просто се заблуди от симулацията на Уелбек, на всеки се случва, не мисля, че предварително е искал да помогне на Юнайтед 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
И според мен Уеб е много добър съдия.Допускал е грешки но си личи че са грешки а не странно виждане на нещата та да става известен с това както правят много от съдиите.
sl321 написа:И според мен Уеб е много добър съдия.Допускал е грешки но си личи че са грешки а не странно виждане на нещата та да става известен с това както правят много от съдиите.
Уникален съдия е! Особено когато пести картони на мадричани, е най- добрият. Веднага да му се издигне паметник!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Ще ти дам една грешка - чист червен картон за Марсело.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Awesome написа:Ще ти дам една грешка - чист червен картон за Марсело.
Ако беше първото полувреме не се съмнявам, че щеше да го изгони...според мен е преценил, че не е нужно в последните минути да вади червения картон...иначе да и аз мисля, че Марсело трябваше да го изгонят
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Закривайте темата 
Верно. Ключ и това е

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По принцип не взимам отношение в тази тема защото няма смисъл от този спор, но ми се
струваше по-добре темата да бъде закрита след 2-та открити урока по футбол които направиха баските на ч.дяволи !!!
Да не би Юнайтед да е най-силният отбор в света в момента, за да се правят трагедии от отпадане от Билбо. Та нас ни бият Уигън и Блекбърн...... Виж вече за Барса е друго
Там се пада от много високо.
Следващия път да знае съдията да даде 2 червени и 2 дузпи срещу английски отбор,че да е сигурно продължаването на Барса 
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder