hajitsu написа:Алианц Арена е място, на което Реал няма(ше) победа, и така остана... Но ще ги видим Байерн в Мадрид!
Не е вярно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
hajitsu написа:Алианц Арена е място, на което Реал няма(ше) победа, и така остана... Но ще ги видим Байерн в Мадрид!
tornadoto_96 написа:Кой ще прави тема за Класикото?Дайте ако искате аз. Аз колкото теми съм направил само победи
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:tornadoto_96 написа:Кой ще прави тема за Класикото?Дайте ако искате аз. Аз колкото теми съм направил само победи
Ми прави я, но да е хубава!
MORSKI написа:
Личи си, че или грам не знаеш правилата, или си с очила... Каква пасивна засада, какви 5 лева? Като пречи на Касияс и в същото време влияе на играта./...Ей много глупави мнения има тук
paceto написа:Реал ще търсят гол на чужд терен на всяка цена без значение дали ще бият накрая след 90-те минути, защото гол на чужд терен тежи повече от колкото победата като домакин да речем с 2:1.
На реванша един гол за Реал ще е достатъчен, за да продължи естествено без да допуска такъв във своята врата.
Според мен мача е нещо от сорта на 1:1 или 2:1, защото ще е много трудно да се бие там.
Има и такъв шанс (Реал да бие) ако немците искат да играят атакуващо т.е. един вид да се надиграват с Реал и така ще се получи хубав мач, а съм и сигурен че ще търсят чиста победа и така ще има поводи за скоростни атаки за Реал.
Немецът си е немец
Има някои неща във футбола, които са постоянни величини. Едно от тях е манталитетът на германците. Показа го и снощи Байерн срещу Реал Мадрид. Огромна воля, желязна психика и победен гол в последната минута. Ако превъртим през паметта си годините, ще намерим много примери за тези немски добродетели. Случаят с обрата в последната минута от 1:0 до 1:2 в паметния финал в Шампионската лига между Байерн и Манчестър Юн е просто изключение от правилото. Иначе си знаем – немските отбори никога не са мъртви. Който си го помисли и за миг, сам пада покосен.
Жозе Моуриньо е прав донякъде със своята реплика: „Спокойно, има и реванш.“ 1:2 е нормален турнирен резултат, който реалистично може да бъде наваксан. Но неговият Реал Мадрид встъпи с крачка леко накриво в трилогията с буквата „Б“ - „Байерн, Барса, Байерн“. Едно много тежко изпитание – спортно-техническо, психологическо, физическо.
А специално Байерн ще мисли само за реванша, след като изпусна домашната титла. И да не забравяме, че немецът си е немец. Дори да е син на емигрант-гастарбайтер, дори да е чужденец, носи ли екипа на немски отбор, той приема неговия манталитет.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
niki87 написа:MORSKI написа:
Личи си, че или грам не знаеш правилата, или си с очила... Каква пасивна засада, какви 5 лева? Като пречи на Касияс и в същото време влияе на играта./...Ей много глупави мнения има тук
Саше, какви засади сънуваш?![]()
Луис е на 2 метра встрани от Касияс, и не влияе по никакъв начин на играта![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта