Трябва ли да бъде наказан Миньор???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Миньор излиза с юношите срещу Лудогорец - ПОТВЪРДЕНО!!!
Самата тема е формулирана некоректно. Какво значи потвърдено? Никой не знае всъщност дали Миньор ще излезе с юношите или това е само някаква партенка на ръководството. Аз си мисля, че нашите няма да паднат толкова ниско и да подарят мача на Лудогорец. Надявам да играем с титулярите и с пълно раздаване на терена. В крайна сметка сега правим само догатки, по късно ще видим каква е истината...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
-
- Контакти:
До феновете на Лудогорец:Сектор Г беше издигнал едно послание към Лудогорец в дербито(2:2):Не става само с пари и комплексарщина,трябват история и фенове! 

- mistreated
- Контакти:
slays написа:Еее оревахте орталъка, по-жалки фенове на ЦСКА отдавна не помня. Ми то всеки ден призиви и декларации, оня ден искат титлата от 2006, вчера разледват агентите на ДС в БФС, днеска с бъркат на Миньоро защо ще излизат с юноши, а няма да излезат с титулярите и да помогнат на ЦСКАто да спечели титлата. Абе червени фенове въпреки преднината ви не разбирате ли, че сте по-слаби и от Литекс и от Черноморец и от Лудогорец. Няма начин да спечелите титлата. Имате мач с Левски-100% няма да вземете 3 точки. Мач с Литекс и Ч-ц - със сигурност няма да победите и в двата мача. И последен кръг гостуване на Лудогорец, ако от този мач зависи титлата ви гарантирам, че домакините го взимат. Просто нямате в момента потенциала да сте шампиони, а и не го заслужавате, колкото и да хленчите и да се оплаквате всеки ден по всички медии.
Като си тръгнал да даваш оценки на отбора ни, поне да си беше направил труда да погледнеш програмата ни. Мач с Черноморец нямаме, просто защото вече го изиграхме!
Дали сме по-слаби от Литекс и Черноморец не знам, ние все още не сме губили точки от Миньор, Берое и Локо Пд!
Какво значи "100% няма да вземете 3 точки от мача с Левски", вие се имате за някаква суперсила в момента ли? Видяхме ви в последните 4 кръга какво представлявате, днес също ще е интересно какво ще покажете срещу Херо.
По темата: Абсолютна простотия е излизането с юноши, но то кое ли не е в нашия футбол. Поне да не бяха излезнали на терена, като искат да протестират. Защо трябва да се подиграват с децата си?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Голям Звяр написа:До феновете на Лудогорец:Сектор Г беше издигнал едно послание към Лудогорец в дербито(2:2):Не става само с пари и комплексарщина,трябват история и фенове!
Видях го този лозунг. Комплексарщината е основно за част от феновете на софийските грандове. Един завистлив човечец беше казал: Искам и тук да се направи нещо, както в Разград - да направим фен клуб на "Левски"(ЦСКА). Ето на това му вика комлексарщина - да не искаш да имаш отбор и да се бориш с големите, а да искаш да се присламчиш към тях. Точно комплексарите избират да симпатизират на отбори с голяма публика с което не искам да кажа, че тази публика е съставена изцяло от комплексари. Но тези отбори са притегателна сила за комплексари. А колкото до парите - те не са повече, отколкото в другите отбори. Просто се харчат умно и там където тежат.
Фенове има, история има, но най вече предстои да се пише.
[center]
[/center]

- dreben23
- Контакти:
Вече всички медии гръмнаха с новината! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Вече всички медии гръмнаха с новината!
Живи и здрави да са!!! Това първенство е толкова затънало , че не еистина. Само като погледнем как взеха на Локо 3 точки , Перничани сега си дават 3 точки без бой, Каварна и те мисля , че бяха направили една такава простотия, общо взето незнам какво би било класирането, ако се бяха изиграли тези мачове !
Но трябва да свикваме с такива глупости .....
raZorblade написа:А кога Цонко-циганина и Гонзю плющяха миди в каварненска кръчма , докато отборите им провеждаха тренировка и организираха нечуван фар, тогава що не пусна тема и не се възмути ?!
Кърпички трябват ли ти?
Пак ли директива?
Или може би план на БФС?
Според мен е виновен папата?!?!?!
Такива сте ревльовци,че вече ми писна да ви чета глупостите.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
raZorblade написа:А кога Цонко-циганина и Гонзю плющяха миди в каварненска кръчма , докато отборите им провеждаха тренировка и организираха нечуван фар, тогава що не пусна тема и не се възмути ?!
Към мен ли е въпросът? Ти можеш ли да четеш, друже, това ми е първата пусната тема и ще остане и единствената!

***САМО ЦСКА!***
- mistreated
- Контакти:
sslevski написа:Такива сте ревльовци,че вече ми писна да ви чета глупостите.
Като ти е писнало защо ги четеш? На мен пък ми писна да си на всяка манжда мерудия!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Прост отговор,защото ги сееш навсякъде.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]