Берое - Светкавица-25 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое - Светкавица-25 кръг
Искам убедителна победа с много голове - 3:0, макар че при Илиан са рядкост - все пак излизаме срещу Светкавица...
-
- Контакти:
the rocket написа:bogdanov964 написа:Това с хърватското знаме е пълна простотия. Еми дигнете и португалското тогава и си сменете вярята в католишка. Мислех, че папагалите са предимно в Пловдив.
То простотия е и да не познаваш историята, следващия път като минаваш покрай Стара Загора отбий се покрай паметника на това "хърватско" знаме, благодарение на което пишеш сега в този форум, а не във форума на Бешикташ примерно
Мойто моче, аз съм заралия и много добре правя разлика м/у Самарското и Хърватското знаме!
-
- Контакти:
RINGO написа:bogdanov964 написа:Това с хърватското знаме е пълна простотия. Еми дигнете и португалското тогава и си сменете вярята в католишка. Мислех, че папагалите са предимно в Пловдив.
МОЖЕ ЗАЩО НЕ-НИЕ СИ УВАЖАВАМЕ ИГРАЧИТЕ-А КОЛКОТО ДО ПАПАГАЛИТЕ И ТУК МАЙ ИМА ДОСТА
Мойто момче, уважение и ибрикчийство са различни неща, ама де толкоз пипе да го разбереш!
bogdanov964 написа:RINGO написа:bogdanov964 написа:Това с хърватското знаме е пълна простотия. Еми дигнете и португалското тогава и си сменете вярята в католишка. Мислех, че папагалите са предимно в Пловдив.
МОЖЕ ЗАЩО НЕ-НИЕ СИ УВАЖАВАМЕ ИГРАЧИТЕ-А КОЛКОТО ДО ПАПАГАЛИТЕ И ТУК МАЙ ИМА ДОСТА
Мойто момче, уважение и ибрикчийство са различни неща, ама де толкоз пипе да го разбереш!
Чиче, не използвай думи който не разбираш.Ибрикчийство буквално означава миене на чужди задници(имало е такава професия навремето).Хърватското знаме е в подкрепа на един голям Бероец - нашия капитан.
-
- Контакти:
Чудесно, момчета, дано обаче ТЕЦ-а не купи някой турчин, че не ми се мисли тогава, а когато капитанската лента е в Бабангида дигайте знамето на Евророма. Пфу, смешници!
На всички стадиони има такава практика-да се развяват националните флагове на играчите на отбора.На някой може и да не му е хубаво,ама аз като видя трибагреника ни на Олд Трафорд и ми се пълни душата,например феновете на Ман Юнайтед поздравяваха Тевез със скандирания "Аржентина,Аржентина"!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
На всички!!!???
bogdanov964 написа:На всички!!!??? А може би и българкото са вели на Олд Трафорд!?
Аз съм го вял,проблем?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
bogdanov964 написа:На всички!!!???
Какъв ти е проблема? Национално предателство ли съзря в един жест на уважение, което е най-малкото каквото може да се направи към капитана на Берое? Българи, чужденци, те са футболисти на Берое и ако ние-феновете на Берое не ги уважаваме, не знам после как ще очакваш-ти г-н Богданов, те да излязат на терена и да се раздават за този отбор!
Няма да забравя преди години, когато Лечков подписа с Олимпик Марсилия, на стадиона веднага опънаха и българското знаме. И бяхме горд, че се вее и нашия трибагреник, наред с останалите.
Иначе по темата, очаквам труден мач и дано бием с разлика!
-
- Контакти:
luxorus написа:bogdanov964 написа:На всички!!!??? А може би и българкото са вели на Олд Трафорд!?
Аз съм го вял,проблем?
Ааа, ти си го вял. Ти, обаче си българин, не англичанин. Да дойдат хърватите да викат за Берое и да веят хърватски знамена. И по-рано веехте Самарското/което поне е свързано с кървавата история на Стара Загора/, ама нещо не го виждам напоследък.