Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Ами вече заваля ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Искам си Акаунта
El greco написа:ЕЕЕЕЕ нашите момчета Чилика и Тинката на телевизора , въййййййййййй !
Абе Чилика , много я анализира ! Новия Херо !
Пък ако се водим по начина на говорене ... то Кишишев е готов да наследи Пената

-
- Контакти:
ntodorov написа:NEFTOCHIMIC1962 написа:ntodorov написа:
Сериозно ли си мислиш че ние феновете на Нефтохимик мразим повече вас отколкото да си обичаме отбора? Защото по написаното от там аз така си мисля че ги разбираш нещата. И да омраза сред нас феновете на Нефтохимик има и тя е насочена срещу вашия отбор. Но помисли си преди събев да се изгаври така с нашия отбор имаше ли е тази омраза към феновете на Черноморец? И защо все говорите за 80- те - 90 - те години? Сега сме 2012 тогава е било едно а сега е съвсем различно. И грешно си разбрал няма омраза към тъй наречения бургаски привърженик просто се дразним че вие бургаските привържениците че нямате ясна позиция. Как така ще сте едновременно и за Черноморец и за Нефтохимик? Това него разбирам все едно да обичаш две жени едновременно.
Добре тогава. Ще те питам - Вие запознати ли сте с нашата позиция ? Що се касае за 80-90 те години...Тогава тези години бяха за мен нещо, като 2012 за теб.. Другото, което дразни е, че не зачитате история. За вас времето започва след 2005 година. Е туй го недоумявам тоже. Да допълня:Приятелю ти наистина ли никога не си обичал две жени едновременно...Не ми казвай не. Моля те, че веднага ти давам пример, че грешиш.
![]()
ПС: Мисля, че усещаш градивния спор. Пиша без умисъл или омраза. Да знаеш.
Вашата позиция ми е ясна подкрепяте всичко що е бургаско в което пак казвам няма нищо лошо. Може би ако не бяха тези извращения които събев направи с моя отбор можеше и вас да подкрепям сега и да ви пожелая успех ама уви няма да го направя. И не приятел никога не съм обичал две жени едновременно. Ама явно ти си обичал както го правиш и с двата бургаски отбора.
-
- Контакти:
El greco написа:Не разбирам как вие изразявате подкрепата си ?
Като крадете шаловете от малките момчета в тъмното ? Като изподраскахте целия град с глупави , грозни надписи или като лъжете постоянно с Гьобелсов ентусиазъм за бройката на гостуващата ви агитка ? Или с постоянното отричане на правото на съществуване и на друг отбор в града , при това отбор с история от почти 100 години ?
Ние как изразяваме подкрепата си ли? Ами като следваме отбора си навсякъде и го подкрепяме безрезервно. И така стига с тези глупости крадяли сме били шалове драскали сме били по целия град. Нали знаеш в всяко стадо си има мърша. Недей така да слагаш всички под общ знаменател. Аз никога не съм крал шал никога не съм драскал по стените на Бургас каквито и да е надписи и никога не съм отричал марката Черноморец. Да тази марка има почти 100 годишна история но този отбор в момента няма нищо общо с този дражевия. А колкото до надписите я направи една, две обиколки на града и пак се огледай хубаво да видиш че има и много ваши надписи по стените на Бургас.
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIC1962 написа:kartago написа:
Първо не съм на 18 годинки. Второ никъде не съм казал че трябва да има боища и феновете да се пребиват зад всеки ъгъл и да знаеш и аз съм против това. Просто трябва всеки да си подкрепя отбора нека има фенове на Нефтохимик и на Черноморец. Няма смисъл от фенове на бургаския футбол. А за мене това е футболна култура като отидеш на мач да си с фланелката и шалчето на любимия си отбор. Да подкрепяш отбора си 90 минути с песни, факли, димки или както ти е кеф да има атмосфера като за футболен мач. А не да отидеш на стадиона облечен всякаш си някои случайно попаднал на стадиона. За това говоря. http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0 http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E http://www.youtube.com/watch?v=egglAhAc ... E6525D3E99
Пич ... направо уби детското в мен . Още малко ще ми кажеш , че въобще не трябва да ходя на мачове . Един бърз въпрос - след като моя любим отбор го няма ( така наречения Черноморец на Дражев ) , аз какво да правя ? Кой да подкрепям ? Ако съм искал да съм фен на Нафтата , нямаше да стана такъв на Черноморец . Да стана фен на отбора на бившия президент на Нефтохимик ... пак не става . А хора като мен в Бургас са хиляди . Фенове на футбола , които по една или друга причина не могат да припознаят нито един от съществуващите в момента отбори . Но ги подкрепят защото са бургаски . Та въпроса ми е - ние вкъщи ли да си стоим ?
Ами като твоя любим отбор го няма този дражевия естествено си оставаш фен на този сегашния Черноморец ако го припознаваш като твои си де. Ама така хората не могат да припознаят тези отбори като свои защото в последните години станаха толкова объркваций че обикновения фен вече не знае кой отбор кои е. Което е жалко трябва да си познаваме добре историята на любимите си отбори щото загиваме.
-
- Контакти:
NEFTOCHIMIC1962 написа:El greco написа:Не разбирам как вие изразявате подкрепата си ?
Като крадете шаловете от малките момчета в тъмното ? Като изподраскахте целия град с глупави , грозни надписи или като лъжете постоянно с Гьобелсов ентусиазъм за бройката на гостуващата ви агитка ? Или с постоянното отричане на правото на съществуване и на друг отбор в града , при това отбор с история от почти 100 години ?
Ние как изразяваме подкрепата си ли? Ами като следваме отбора си навсякъде и го подкрепяме безрезервно. И така стига с тези глупости крадяли сме били шалове драскали сме били по целия град. Нали знаеш в всяко стадо си има мърша. Недей така да слагаш всички под общ знаменател. Аз никога не съм крал шал никога не съм драскал по стените на Бургас каквито и да е надписи и никога не съм отричал марката Черноморец. Да тази марка има почти 100 годишна история но този отбор в момента няма нищо общо с този дражевия. А колкото до надписите я направи една, две обиколки на града и пак се огледай хубаво да видиш че има и много ваши надписи по стените на Бургас.
П.С А и пич ако обичаш спри да пишеш Нафтекс това име беше едно недоразумение. Отбора винаги е бил и винаги ще се казва НЕФТОХИМИК!
- Искам си Акаунта
NEFTOCHIMIC1962 написа:Ами като твоя любим отбор го няма този дражевия естествено си оставаш фен на този сегашния Черноморец ако го припознаваш като твои си де. Ама така хората не могат да припознаят тези отбори като свои защото в последните години станаха толкова объркваций че обикновения фен вече не знае кой отбор кои е. Което е жалко трябва да си познаваме добре историята на любимите си отбори щото загиваме.
Тя историята се знае . Черноморец го няма . Този отбор който сега носи същото име е създаден през 2005-а година , не имал , няма , и не се очаква скоро да има нещо общо с ОРИГИНАЛА . Освен опитите да бъде възроден английския сектор ( надявам се да са успешни , за да придобие отбора някаква идентичност ) . Този Нефтохимик също не е ОНЗИ Нефтохимик ... но поне на база на нематериалните активи които Събев ви подари ( трябва да му го признаете за +

-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIC1962 написа:Ами като твоя любим отбор го няма този дражевия естествено си оставаш фен на този сегашния Черноморец ако го припознаваш като твои си де. Ама така хората не могат да припознаят тези отбори като свои защото в последните години станаха толкова объркваций че обикновения фен вече не знае кой отбор кои е. Което е жалко трябва да си познаваме добре историята на любимите си отбори щото загиваме.
Тя историята се знае . Черноморец го няма . Този отбор който сега носи същото име е създаден през 2005-а година , не имал , няма , и не се очаква скоро да има нещо общо с ОРИГИНАЛА . Освен опитите да бъде възроден английския сектор ( надявам се да са успешни , за да придобие отбора някаква идентичност ) . Този Нефтохимик също не е ОНЗИ Нефтохимик ... но поне на база на нематериалните активи които Събев ви подари ( трябва да му го признаете за +) има право да претендира за някаква наследственост . Колкото до фенската култура ... такава няма . Сбъркана е политиката на фенклубовете ( ако може въобще да се говори за такива ) . Вместо да се работи активно за привличане на хора към агитките , се говори за мазути и цаци , насажда се омраза към обикновени хора , които с нищо не са виновни на никого . Докато това е така , основния виновник за вашето състояние и един от главните виновници Черноморец да го няма , ще се изживява като "спасител" на бургаския футбол . Вместо да хабите енергия псувайки феновете на ПСФК-то ( чийто основен грях е , че се "радват" на присъствието в клуба на бившия ви собственик ) , направете нещо по въпроса да привлечете неутралния фен . Защото точно тези хора без ясно изразена клубна принадлежност пълнят стадионите . Това в пълна степен важи и за сините фенове . Докато се делите на цаци и мазути , Събев ще ви се подхилва отстрани и ще си върти далаверите . И чисто хипотетично - след някоя друга година Събев може да се окаже собственик на 2 стадиона , без да е собственик на отбор
А бе ужаса е пълен. Моето мнение е че докато Нефтохимик не се върне на стадион Нефтохимик и Черноморeц на ст.Черноморец нищо няма да бъде наред. Чак когато това стане (надявам се дай боже да е в най скоро време) ще има мир и любов в бургаските привърженици.
- Искам си Акаунта
NEFTOCHIMIC1962 написа:А бе ужаса е пълен. Моето мнение е че докато Нефтохимик не се върне на стадион Нефтохимик и Черноморeц на ст.Черноморец нищо няма да бъде наред. Чак когато това стане (надявам се дай боже да е в най скоро време) ще има мир и любов в бургаските привърженици.
Не искам да те отчайвам , ама това едва ли ще се случи . Поне аз не виждам такъв инвеститор който да поеме Нефтохимик и да купи стадиона в Лазур от Събев . Е има и друг вариант - Ершов да си реши проблемите със Събев на принципа "нет человека , нет проблемы" ... ама пък тогава никой не знае какво ще стане

И не приятел никога не съм обичал две жени едновременно. Ама явно ти си обичал както го правиш и с двата бургаски отбора.
Никога не си осъзнавал, че обичаш две жени едновременно.

[offtopic]Обичта е различна, но е обич. Обичал съм гаджетата си, обичал съм жена си, но никога не съм спирал да обичам...майка си. Обичам ги по-различен начин, но при всички случаи слабостта ми е налице. Ако трябва да перефразирам и да съм искрен пред себе си - Черноморец го обичам, като майка си (отбора от детството ми), а Нафтата, като гаджетата си - интересен, но само толкоЗ.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.