Eeeee голям филм ся тия от БФС ще се спукат да мислят кое е по лошо за нас да ни го сложат.
Половината искаме Зарата другите Бургас и мат с пешката.
ИСКАМ КУПАТА , ТОЗИ ФИНАЛ И НА ЮПИТЕР ДА СЕ ИГРАЕ ТАМ СЪМ..
САМО ЛОКОООООООО
Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- vantm
- Контакти:
Re: Купа България 2012 - Всичко за Финала!
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Хиляди се връщат от чужбина за финала!
Само до днес има заявки за 1000 билета от чужбина на локомотивци, които ще си дойдат за ФИНАЛА на 16 май(сниката е на фен-клуба на черно-белите в Атланта)

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
Re: Хиляди се връщат от чужбина за финала!

хиляди чак.....
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
ЕМИЛ написа::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хиляди чак.....
...айде да кажем стотици тогава

- Пловдив1926
- Контакти:
От Лондон ще тръгне цял чартър само с фенове за финала. Хиляди е точната дума защото има над хиляда заявки за билети. Общо взето само хората, които идват от чужбина ще са повече от феновете на противника 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Все едно ще играете финал за купата на Шампионска лига, а не за Купата на България. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Еуфорията наистина е голяма. Колеги, съседи, познати които не се интересуват чак толкова от футбол ме питат за финала, за евентуална екскурзия и имат желание да дойдат. Не ми се мисли какво ще е наистина на 16 май 

само не разбирам едно що се натискате за Стара Загора , като мястото на финала си е националния стадион в София и ще ви е по удобно в пъти
- Captain Stottlemeyer
AREA BIANCONERA написа:Еуфорията наистина е голяма. Колеги, съседи, познати които не се интересуват чак толкова от футбол ме питат за финала, за евентуална екскурзия и имат желание да дойдат. Не ми се мисли какво ще е наистина на 16 май
Колега, един приятелски съвет: Бъди умерен песимист, за да не съжаляваш горчиво след мача. Лично аз желая успех на "Локо" - Пловдив, независимо от това, че за "Левски" е по-изгодно "Лудогорец" да победи.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 апр 2012 13:41, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
stg333 написа:само не разбирам едно що се натискате за Стара Загора , като мястото на финала си е националния стадион в София и ще ви е по удобно в пъти
що па да им е по-удобно