ЦСКА -Левски 2-4, 17 април 1996 година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЦСКА -Левски 2-4, 17 април 1996 година

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 апр 2012 20:34

blue avalanche написа:Аз,пък,очаквам,дори на мача Байерн-Реал М,Хауърд Уеб да подкрепи Ман Юн...
Изображение

:lol: :lol: Само да имаше и начин, Рууни да бие евентуално отсъдената дузпа ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 17 апр 2012 22:47

realist написа:

Добре де, дори да е така - 6 точки. А останалите 12? Хубаво, че припомняш периода 2000-2003г. И понеже сме се заговорили за отменени голове, рекорда ни от сезон 2000-2001г. няма кой да го бие. Тогава ни отмениха поне 5-6 гола, все решаващи. Само със Спартак Пл ни отмениха 3 гола, два от които кристално чисти. Само че аз, за разлика от теб, няма да кажа, че сме заслужавали титлата, защото изостанахме на 16 точки от вас и просто бяхме по-слаби. Друг е въпросът, че Литекс не бяха по-слаби, а напротив, но това е друга тема.

точно пък Литекса тогава ги опердашихме и в двата мача за първенство- бихме ги 4:3 в Ловеч(адски драматичен мач в който ни водеха с 3:1 и ги обърнахме), и 2:1 на "Герена" ;)

Потребителски аватар
robincska
Контакти:

Мнениеот robincska » 17 апр 2012 23:33

2:4 Мариан Христов 90

Марян Ристов у Левски ли е ритал навремето ? Азе мислех че е от ЦСКА. :?

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 20 апр 2012 21:30

Бях на мача,разбира се!И тогава се опитаха да скрият билетите,но ако се види репортаж от мача ще се види ,че ние сме в 2/3 сектор "В"....ГОЛЯМ СМЯХ ОТНОВО.Невероятни закани бяха преди мача.И при 2:2 отново на стадиона останахме само ние.....онези отново си се изнесоха ,като мишки!Четейки тук,а и разговаряйки с онези фенове-все едно говоря с македонци....едните били велик народ,другите били велик отбор наследник на нек'ъв друг,едните не са имали нищо с България,другите ,че не е имало комунизъм....луната била македонска земя,четирибуквието било ....славянски отбор????????????!!!!!!!!!!
Я кажете как станахте шампиони при тройчо....Локо ПД не дойдоха на мача..и хоп шампиони!
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 апр 2012 23:40

ULPIA SERDIKA 1914 написа:Бях на мача,разбира се!И тогава се опитаха да скрият билетите,но ако се види репортаж от мача ще се види ,че ние сме в 2/3 сектор "В"....ГОЛЯМ СМЯХ ОТНОВО.Невероятни закани бяха преди мача.И при 2:2 отново на стадиона останахме само ние.....онези отново си се изнесоха ,като мишки!Четейки тук,а и разговаряйки с онези фенове-все едно говоря с македонци....едните били велик народ,другите били велик отбор наследник на нек'ъв друг,едните не са имали нищо с България,другите ,че не е имало комунизъм....луната била македонска земя,четирибуквието било ....славянски отбор????????????!!!!!!!!!!
Я кажете как станахте шампиони при тройчо....Локо ПД не дойдоха на мача..и хоп шампиони!

:lol:
Много добро сравнение...

Върни се в “Левски”