Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот john barnes » 16 апр 2012 22:12

smart написа:Е ся вярно е че не сме перфектни в първенството, ама помните ли да е имало друг такъв сезон с каръци,греди,феноменални вратарски намеси и т.н.Второ Бенитес първия си сезон спечели 51 точки, ако продължим да печелим точки в същия темп,както сме го правили досега, то трябва да завършим с околко 52 точки- демек г/д същото.Вярно е че Рафа спечели ШЛ,ама едно е да поемеш отбора от 4-то място и отбора да играе в ШЛ, друго е от долната половина на таблицата.Да не говорим че Тотнъм и Сити бяха некви отборчета тогава.

спирам спора,вие сте облъчени...гледайте си кинга и не ме занимавайте.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 апр 2012 22:14

john barnes написа:
smart написа:Е ся вярно е че не сме перфектни в първенството, ама помните ли да е имало друг такъв сезон с каръци,греди,феноменални вратарски намеси и т.н.Второ Бенитес първия си сезон спечели 51 точки, ако продължим да печелим точки в същия темп,както сме го правили досега, то трябва да завършим с околко 52 точки- демек г/д същото.Вярно е че Рафа спечели ШЛ,ама едно е да поемеш отбора от 4-то място и отбора да играе в ШЛ, друго е от долната половина на таблицата.Да не говорим че Тотнъм и Сити бяха некви отборчета тогава.

спирам спора,вие сте облъчени...гледайте си кинга и не ме занимавайте.

ок спирам,а ти гледай кой отбор ще назначи тоя некадърник и веднага му ставай на него фен, а не на Ливърпул, ама май такива будали да го назначат няма.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 апр 2012 15:57

ок спирам,а ти гледай кой отбор ще назначи тоя некадърник и веднага му ставай на него фен, а не на Ливърпул, ама май такива будали да го назначат няма.[/quote]
само не ме определяй що за фен съм...аз съм фен на Ливърпул,а не на кинга ви... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 апр 2012 16:05

Phild Dowd will be the referee of our FA cup final clash with Chelsea on 5th May.
#LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 апр 2012 16:16

Gil-galad написа:
Phild Dowd will be the referee of our FA cup final clash with Chelsea on 5th May.
#LFC

Идеално! Дауд ми е любимия рефер и свири най-добре мачовете си от всички останали. :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 апр 2012 17:18

liverpool96 написа:
Gil-galad написа:
#LFC

Идеално! Дауд ми е любимия рефер и свири най-добре мачовете си от всички останали. :)

Бъзикаш се нали? :lol: :lol:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 апр 2012 17:46

Защо да се бъзикам? Това е единствения рефер, който най-рядко ни реже. Спомни си мачовете, които именно той ни е водил и ми покажи после крайния резултат. Истински професионалист и не е пристрастен към никого...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 апр 2012 18:24

Не мисля, че Дауд е чак толкова безпристрастен. На мен ми е Аткинсън. То не че има някой идеален - всички са порязвали Ливърпул :lol:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 апр 2012 18:31

Любимият отбор на Аткинсън е Челси и това ясно проличава дори и в мачовете му...

Върни се в “Ливърпул”