dxl написа:Хайде стига, Хайнкес не е никак слаб треньор. Имах големи резерви миналата година, но честно казано когато Байерн влезе в кофти серия и има видими проблеми, Хайнкес винаги казва, че трябва да се работи над това и онова, и винаги отбора се е оправял. Така, че - явно наистина работи правилно.
Пък и разви това, което Ван Гаал започна в Байерн. Също така и значително подобри защитата, макар все още да има какво да се желание. Къде от към самите играчи, къде от към опит и сработване.
Конкретно за мача - Роналдо ще го пази Лам, това е повече от ясно. Байерн няма по-добър защитник от него. А и Лам, как писах, е от топ бековете в Европа. И преди се е срещал с него, но на национално ниво.
Голям проблем обаче ще е Бадщубер, който е страшно бавен и тромав. Ще има да шарят покрай него, та да видим.
Призовавам Ви да следите Давид Алаба. Това момче игра 5 мача като ляв бек, обаче страшно добре се разбира с Рибери. Вчера той и Нойер бяха най-добрите на терена за Байерн. Нямаше грешно отиграване.
Честно казано , аз пък не виждам какво е свършил от лятото насам . Отбора играе по схемата наложена от Ван Гаал , отбора е предвидим . Достатъчно е да се наложи преса в центъра на терена , да се дублират играчите срещу Робен и Рибери и става ходене по мъките . Дори и решението Алаба да бъде върнат като бек не е ново - още Ван Гаал го пускаше там . Хайнкес си знае , че е временен вариант и просто се носи по течението . Ван Гаал беше освободен , защото Байерн загуби шансове за титлата . Ако Байерн не стане шампион , или не спечели ШЛ , Хайнкес трябва да си тръгне сам ...ако има нещо мъжко в него . Според мен е крайно време да се привлече треньор от младото поколение . Клоп едва ли ще смени Дортмунд с Мюнхен - реално няма причини да го прави . Без да съм песимист - на финала за купата ще запише 5 поредна победа срещу Байерн . Според мен лятото трябва да бъде назначен един измежду Люсиен Фавр , Торстен Финк или хайко Фогел на мястото на стария Юп .