Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Everlast1913 написа:Не съм длъжен да ви давам обяснение, но ето ви няколко факта :
- Емблемата ни беше както трябва - зелена, но синият цвят се определи от новите финансови благодетели(ТИМ) - син, т.к. това им било любимия цвят, както видяхте и клубния ни автобус е със син цвят...
- 4-те звезди - колкото и да не ви се вярва истинската емблема е с "1913"(годината на създаване), но за жалост "ТИМ" били фаталисти .... без коментар!
Вижда се за пореден път как едни мутри могат да си правят каквото искат!
ludiq1913 написа:Everlast1913 написа:Не съм длъжен да ви давам обяснение, но ето ви няколко факта :
- Емблемата ни беше както трябва - зелена, но синият цвят се определи от новите финансови благодетели(ТИМ) - син, т.к. това им било любимия цвят, както видяхте и клубния ни автобус е със син цвят...
- 4-те звезди - колкото и да не ви се вярва истинската емблема е с "1913"(годината на създаване), но за жалост "ТИМ" били фаталисти .... без коментар!
Това пък от къде го измислипърво емблемата е била синя и преди ТИМ, а четирите звезди е идея на Красен Кралев или по-скоро нововъдение да символизира четирите титли на клуба,и какво фатално има 1913 си е дата от четири цифри, а и тя е си е символ на клуба, но вече се свикна с тези звезди и затова не я променят, но наистина трябва да си стои годината,четири звезди се слагат за 10-та,20-та, 30-та и 40-та титла, а не за 4 титли.
Everlast1913 написа:ludiq1913 написа:Everlast1913 написа:Не съм длъжен да ви давам обяснение, но ето ви няколко факта :
Това пък от къде го измислипърво емблемата е била синя и преди ТИМ, а четирите звезди е идея на Красен Кралев или по-скоро нововъдение да символизира четирите титли на клуба,и какво фатално има 1913 си е дата от четири цифри, а и тя е си е символ на клуба, но вече се свикна с тези звезди и затова не я променят, но наистина трябва да си стои годината,четири звезди се слагат за 10-та,20-та, 30-та и 40-та титла, а не за 4 титли.
Казах ти,че е абсурдно, ако щеш вярвай!
Красен Кралев е човек, който малко или много разбира от футбол и много добре знае колко е смешно да сложиш 4 звезди, за 4 титли, които са от преди .... 60-70години, нали така?
Това го знам от точните хора, който са връзката между ОТБОРА и ФЕНОВЕТЕ.
Everlast1913 написа:Не съм длъжен да ви давам обяснение, но ето ви няколко факта :
MORSKI написа:А истината е ,че сме играли със сини екипи и преди - зелените също са били стари......
Емблемата дълго време е била зелена- след края на 90-те мисля ,че става синя....
Какво знаение има това- данеби да няма клубове дето не си сменят емблемите или екипите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта