Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 21:14

NEFTOCHIMIC1962 написа:
Искам си Акаунта написа:
2. След като клуба няма възможност ( пари ) да си плати дълговете , то кредиторите отправят искане за обявяване на клуба във фалит . След излизане на решението за фалит се пристъпва към разпродаване на активите на клуба ... или прехвърлянето им на кредиторите ( по тяхно желание ) .
Ако приемем , че Събев иска да източва клуба - това е варианта . На събирането след срещата с ръководството сред многото приказки , се чу и за вариант при който ако до 3-4 години клуба не започне да се самоиздържа , Събев ще събори стадиона в Лазур и ще си строи ВИП комплексите на негово място .

Мен тази 2 точка адски много ме притеснява дори и да има минимален шанс недаи си боже това да се случи това ще е пагумно за Бургас и като цяло за Бургаския футбол. Не може да позволим такова бижу да бъде разрушено така с лека ръка. За този стадион въпреки че играете в момента вие съм готов да се бия.

Виждаш ли защо нещастието за едните рефлектира и върху другите. Кой го иска това ? ...Ама докато се дърлим. Кой е по-фен и кой отбор бил по-истинския на Бургас ( голяма глупост сътворена от 3-4 младежки пъпки) някой друг се разпорежда с обекта на враждата. Обект, който ТРЯБВА да се ползва от двата отбора, пък и от трети, ако има такъв.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 16 апр 2012 21:26

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIC1962 написа:
Искам си Акаунта написа:
2. След като клуба няма възможност ( пари ) да си плати дълговете , то кредиторите отправят искане за обявяване на клуба във фалит . След излизане на решението за фалит се пристъпва към разпродаване на активите на клуба ... или прехвърлянето им на кредиторите ( по тяхно желание ) .
Ако приемем , че Събев иска да източва клуба - това е варианта . На събирането след срещата с ръководството сред многото приказки , се чу и за вариант при който ако до 3-4 години клуба не започне да се самоиздържа , Събев ще събори стадиона в Лазур и ще си строи ВИП комплексите на негово място .

Мен тази 2 точка адски много ме притеснява дори и да има минимален шанс недаи си боже това да се случи това ще е пагумно за Бургас и като цяло за Бургаския футбол. Не може да позволим такова бижу да бъде разрушено така с лека ръка. За този стадион въпреки че играете в момента вие съм готов да се бия.

Виждаш ли защо нещастието за едните рефлектира и върху другите. Кой го иска това ? ...Ама докато се дърлим. Кой е по-фен и кой отбор бил по-истинския на Бургас ( голяма глупост сътворена от 3-4 младежки пъпки) някой друг се разпорежда с обекта на враждата. Обект, който ТРЯБВА да се ползва от двата отбора, пък и от трети, ако има такъв.

Ами аз за това казах че ако това е на път да се случи,и ако имаме община малко от малко-ще жертват ако трябва най-хубавото и най-апетитно място в града обаче ще запазят стадиона. ВИП комплекси и подобни щуротии никнат всяка година,но стадион в Бургас не е строен от 1967 насам.Останем ли без него-край на футбола в Бургас-край на Черноморец,край на Нефтохимик! Ще се гъчкаме в Б група в Долно езерово и двата отбора,и ще станем за ташак на цяла България
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 21:35

Колкото и да не се учудвам на нищо вече, точно този сценарий с Лазур не вярвам да се случи. Не, защото няма как да се случи, а защото ние трябва да сме овни ( за по-тъпо чифтокопитно не се сещам сега ) за да оставим нещата до такъв етап...Е баш пък таквиЗ овни надали сме. А, ако сме - значи наистина не ни е трЕбвало стадион , а мера за да и пасем тревата. :evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 апр 2012 22:26

ntodorov написа:Виждаш ли защо нещастието за едните рефлектира и върху другите. Кой го иска това ? ...Ама докато се дърлим. Кой е по-фен и кой отбор бил по-истинския на Бургас ( голяма глупост сътворена от 3-4 младежки пъпки) някой друг се разпорежда с обекта на враждата. Обект, който ТРЯБВА да се ползва от двата отбора, пък и от трети, ако има такъв.

Не веднъж съм казвал мнението си по този въпрос. С риск да прозвуча като "младежка пъпка" ;) ще го кажа пак,този път малко по-меко.. За да играят двата отбора на Лазур,трябва да има фенска култура. За съжаление феновете и на двата отбора,особено на единия, не са способни да изтърпят това. Всички знаем,какво искам да кажа. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 16 апр 2012 22:34

Всъщност една от причините аз да не обичам онзи , другия отбор е точно това за което говориш колега . Според тях ние нямаме право да съществуваме ....
И тъйкато спазвам принципа каквото повикало такова се обадило не виждам какво трябва да търсят на стадион Лазур ако не плащат наем .
Звучи супер нереално Събев да направи стадиона на МОЛ . Как се сменя статута на терена бе холан ? Защо не си зададете първо този въпрос , преди да пишите щуротии .... Ако до сега ставаше с някой лев под масата , вече не стават тези неща . Стадион ще има и Черноморец ще го има , момчета !

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 16 апр 2012 23:43

Момчета,освен частна собстеност има и градоустройствен план,където е указано къде какво може да се строи и
прави.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2012 23:43

hai написа:Момчета,освен частна собстеност има и градоустройствен план,където е указано къде какво може да се строи и
прави.

Прав си! А на мач в сряда с нас? ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 17 апр 2012 00:37

Bourgas написа:
hai написа:Момчета,освен частна собстеност има и градоустройствен план,където е указано къде какво може да се строи и
прави.

Прав си! А на мач в сряда с нас? ;)

На мачовете ходя с един приятел,това ние традиция,която ми харесва.Утре ще се видим и ще решим дали да прескочим до София или да го гледаме по телевизията.По-вероятно е второто.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 апр 2012 00:58

Не мога нещо да разбера?! Всички знаят ( или почти всички), че не съм супер-"ултраса" на "Черноморец", заедно с Акаунта сме плаващи между двата отбора, просто защото обичаме бургаския футбол! Не виждам никаква причина някой да ми се сърди за нещо и да ми определя какво, кой и къде да гледам! Ако, колегата Нефтохимик или този господин Райко, успеят да ме убедят, че са по-големи нефтохимици от мен, шапка им свалям, а и ще ги почерпя! Еl greco е достатъчно краен "ултрас" на сините, но намерихме дума с него, дори и да спорим, надявам се взаимно се уважаваме! Никога не съм си отварял устата достатъчно, защото толкова много неща мога да кажа, че ще е неудобно на много хора(особенно за зелената школа!) !!! Да не забравяме, че това е форум на "Черноморец" и аз ( както тука ме нарекоха), като джедай, по никакъв начин няма да позволя, да се разваля хубавата инициатива, емоция, надежда на мои съграждани и приятели, бургазлии!!! Защото имам чувството, че някои хора станаха по-големи католици от папата! Значи двата отбора, могат да се уважават, футболисти, ръководства, треньори, а видите ли...."некви" фенове ( за които не знам дали са хвърляли и медицински топки в училище) решават кое е правилно и кое не!!! Ще ходя на мачове на "Черноморец" ( когато имам възможност), ще помагам с каквото мога за всичко това което се прави, просто защото е повече от чудесно! Ако трябва и за "Нефтохимик" ще го правя! Но,бъдете по-умерени! Не го разбирам това деление, а и май никой няма как да ми го обясни! (но, това си е лично мое мнение)...

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 17 апр 2012 07:20

Вуйчо Картаго , та ти си повече фен на Черноморец от много други , които се бият в гърдите ! Принципа е прост когато виждам уважение от отсрещната страна и аз, разбира се уважавам .
Ако всички застъпници на на Нафтекс бяха като теб .... е , тук отидох в сферата на научната фантастика , диалогът щеше да е много лек между феновете на двата отбора .
Истината е , че място под слънцето има за всички !

Върни се в “Черноморец”