Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Всичко за финала

Мнениеот rado. » 16 апр 2012 19:12

Нико написа:quote="drughi"]Този финал е сбъдната мечта за поколения локомотивци. Само тази купа ни липства във витрината. Ако я вземем и нея, мога спокойно да си умра :mrgreen:

Приятел, извинявай но това което си написал въобще не е вярно.Аз както и много други локомотивци никога не сме мечтаели за купи и титли!Ние просто си обичаме отбора и искаме само битка до край!Точно това е нещото , което ни различава от другите фенове.Мечтите за купи и титли е приоритет главно на феновете на така наречените грандове ЦСКА и Левски.Ние сме Локо Пловдив и за това пеем винаги с вас!Май не си бил на мача ни с Брюж, защото ако си бил , никога не би написал такъв пост.[/quote]
Принципно си прав,ама сега като сме отишли на финал е добре да бием!За раздаването е ясно,че момчетата ще дадът всичко от себе си!Онзи ден някъде към 50-тата минута на мача в Ловеч,си казах,че дори и да паднем,в тоя мач ния сме победители,просто давахме всичко от нас,а виждах,че и момчетата на терена го пправят!А сега като сме достигнали до финала,си мисля,че трябва да бием,за честта на Пловдив!В крайна сметка,Лудогорец ли да бият :evil:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 16 апр 2012 19:15

boston celtics написа:
drughi написа:Този финал е сбъдната мечта за поколения локомотивци. Само тази купа ни липства във витрината. Ако я вземем и нея, мога спокойно да си умра :mrgreen:
"само тази купа ни липсва"?.... :mrgreen: Така го каза,все едно сте спечелили ШЛ,ЛИГА ЕВРОПА,СУПЕРКУПАТА НА ЕВРОПА...че и тази купа само ви липсва... :mrgreen: Евала,един коментар,който успя да ме разсмее днес и ми оправи настроението... :lol:

Приятел, ние не сме Бостън Селтикс да играем всяка година в международни турнирите и да печелим международни купи :lol: Много ясно, че става дума за вътрешни отличния - Шампионаската титла, Суперкупата и вече не съществуващата КСА вече сме печелили, за това става въпрос - липства ни само Купата на България, и ако я спечелим мога спокойно да се гътна :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 апр 2012 19:19

drughi написа:
boston celtics написа:
drughi написа:Този финал е сбъдната мечта за поколения локомотивци. Само тази купа ни липства във витрината. Ако я вземем и нея, мога спокойно да си умра :mrgreen:
"само тази купа ни липсва"?.... :mrgreen: Така го каза,все едно сте спечелили ШЛ,ЛИГА ЕВРОПА,СУПЕРКУПАТА НА ЕВРОПА...че и тази купа само ви липсва... :mrgreen: Евала,един коментар,който успя да ме разсмее днес и ми оправи настроението... :lol:

Приятел, ние не сме Бостън Селтикс да играем всяка година в международни турнирите и да печелим международни купи :lol: Много ясно, че става дума за вътрешни отличния - Шампионаска титла, Суперкупа и вече не съществуващата КСА, за това става въпрос, липства ни само Купата на България, и ако я спечелим мога спокойно да се гътна :lol:

Как,ние не сме Бостън Селтикс :mrgreen: Може ли да обесняваш на някой с аватар на негър с пяна по устата,нИ я бива работата :mrgreen:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 апр 2012 19:27

boston celtics написа:Абе гледайте си тъпия футбол и си мислете,че правите нещо..Ха-ха,колко сте наивни..Футболът ни е най-зле в цяла Европа,а вие си мислите за велики..ми смешни сте,сори..
ПП и не е пяна,а гума..явно мозъка ти е толкова малко,че не можеш да се сетиш това какво може да е ;)

:lol: :lol: :lol: Ааааалилуя,мой черни братко :lol:

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 апр 2012 19:28

boston celtics написа:

Евала, че ни четеш темите, негър! Хвала!

Хора които съществуват само в интернет са ми най - забавни! Хвала!
Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 16 апр 2012 19:29

...Както вие сте фенове на Локо Пловдив,така и аз съм на Селтикс...Или не може..? : )
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 апр 2012 19:32

boston celtics написа:...Както вие сте фенове на Локо Пловдив,така и аз съм на Селтикс...Или не може..? : )

Не ме интересува на кой си фен. Темата е а фенове на Локо ПД. Завивай и полека да не залитнеш!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 апр 2012 19:33

boston celtics написа:...Както вие сте фенове на Локо Пловдив,така и аз съм на Селтикс...Или не може..? : )

Има си форум "Баскетбол".Тук се говори за футбол.Освен това държа за Булс. ;)

ПС.Пишете по темата :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 апр 2012 19:42

Не се впускайте да се обяснявате на някви случайно попаднали хора тук.
Дайте да си се придържаме към темата. Лично мен най - много ме вълнува КЪДЕ ще е финала.. Всичко друго ми е на заден план. :mrgreen:
Много добре ще е да се поканят всички живи стари бивши и настоящи деятели на Локомотив през годините на този мач. Допринесли за тази идея и живяли с Локомотив толкова години ще е истинска радост за тях този финал!
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 16 апр 2012 20:09

кой го интересува на какво си фен....тъпото е че се вреш тук, при това злонамерено - така че бягай. Ако в тема за финал на селтикс ти пише фен на канадската борба ти какво ще си помислиш?

Върни се в “Локо Пловдив”