Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2012 21:25

Нека напиша: нещата така се завъртяха, че от Владовия "позорен списък" всички излязоха - аз влязох.
Ето и корекцията:
Всички си получиха екипите, всички си ги и платиха.
Единствен Божо не си е получил екипа, въпреки, че си го е платил поради факта, че единствения път, когато фланелката му не беше в мен...се срещнахме. :oops:
Божо. Брат - ще задвижа нещата да си получиш фланелката, че сън не ме лови. Честно.
Пък аз нямам търпение да изтипосам фланелките на племенника и щерката, които вече ме чакат на вилата с брат ми. Ще се пременим и дружно на...мегдана. :) Впрочем наш Ицо днес ми се похвали, че е направил шопинг с фланелката из МОЛ-а. Бил е пич и 1/2...Манекен ниЙеден... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2012 10:15

Честно вече не знам къде да пиша! Писах на нашия форумен Паланков за един шал за Кери Богоева от екипа на Киряков, снощи ми поръча още 3 шала! Нещо явно ми е обиден и не ми отговаря, но кажете ми на кого друг да ги поръчам? Не искам да занимавам Нейчо или адаша, щото всеки да си носи отговорностите! Ако трябва да отида сам да си поръчам?! ( иска ги за мача с Левски)

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 12 апр 2012 13:11

Браво на вас! Видях ви на мача с Черно Море и мисля, че се откроявахте и оставихте добри впечатления.
По-рано някой се оплака, с право, след мача с Видима, че футболистите не са поздравили. Мисля, че вече не съществува такъв проблем и това е много хубаво.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 апр 2012 18:33

Тъй като съм бая зает и днес не можех да поръчам, ще ида утре до Томи Спорт и ще поръчам толкова, колкото са ми казани на мен. Съжалявам за объркването и забавянето. Искам който не ми е писал бройка, да го направи на лично, че не ми се рови из форумите, за да търся. Разберете, че е трудно така. Благодаря ви.
П.П. Ако Нейчо си вдигне телефона, можеше и да издиря координатите на Томи и да им пиша директно, вмесшто да ходя, но не знам колко капаро да им оставя и дали ще е нужно, ако е на имейл поръчката.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 17:59

Bourgas написа:Тъй като съм бая зает и днес не можех да поръчам, ще ида утре до Томи Спорт и ще поръчам толкова, колкото са ми казани на мен. Съжалявам за объркването и забавянето. Искам който не ми е писал бройка, да го направи на лично, че не ми се рови из форумите, за да търся. Разберете, че е трудно така. Благодаря ви.
П.П. Ако Нейчо си вдигне телефона, можеше и да издиря координатите на Томи и да им пиша директно, вмесшто да ходя, но не знам колко капаро да им оставя и дали ще е нужно, ако е на имейл поръчката.

Относно П.П.:
... Все пак си вдигнах телефона малко по-късно същия ден и с Тошко се разбрахме де. ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2012 18:35

Обади ми се едно момче - Стоян преди седмица, моля, ако е някой от тук, да ми каже, че хептен се обърках от непознати номера.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 апр 2012 18:44

Bourgas написа:Обади ми се едно момче - Стоян преди седмица, моля, ако е някой от тук, да ми каже, че хептен се обърках от непознати номера.

Май трябва да си измислиш няква схема да не се бъркаш. А явно и поръчките са много,което е добре. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2012 18:49

subzero написа:
Bourgas написа:Обади ми се едно момче - Стоян преди седмица, моля, ако е някой от тук, да ми каже, че хептен се обърках от непознати номера.

Май трябва да си измислиш няква схема да не се бъркаш. А явно и поръчките са много,което е добре. ;)

Трудно ми е, наистина. Не знам дали няма да е незаконно, ако отворим една сметка и там всеки да поръчва като превежда пари. И примерно на 2 седмици да гледам аз или някой друг и да вземаме поръчките. Трябва да се допитам просто, за да не правят НАП проблеми.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2012 19:00

Сега проверих, нямам право на това, трябва да се регистрирам като фирма. Ако има тук регистрирани и желаещи... :roll: :?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 19:20

Трудно е наистина. Всеки иска фланелка, чуди се за размер, а и това с парите... Писах и по-горе. Не бива да вземеш предварително парите на непознатия, преди да си е получил стоката, не бива и да не му ги вземеш...

Върни се в “Черноморец”