Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red_Pride написа:не си търсил достатъчно гледай от 2:20 нататък![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mqGLsoVoek0[/youtube]
MaRTo1233 написа:Red_Pride написа:не си търсил достатъчно гледай от 2:20 нататък![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mqGLsoVoek0[/youtube]
Как се казваше тоя филм ... имах го на дискове ама ги изгубих .... гледа ми се отново
Lakokara4a написа:Христос ВоскресеКолеги, искам да покажа на малкия клипове от 94 год. включващи празненствата по улиците и посрещането на футболистите в София... Как ли не писах и как ли не търсих в интернет, но не намерих нищо по темата. Моля, ако някой има възможност нека да ми помогне. Предварително благодаря и ви желая един прекрасен почивен ден на всички
Captain Stottlemeyer написа:„Историята рядко ни дава пример за такава самонадеяност, която приближава до лудост. Българският национален дух никога не се е вдигал до такава висота и надали ще се вдигне друг път...”
Иван Вазов - „Под игото”, глава ХVІ „Пиянството на един народ”
Незабравими мигове.... Пожелавам на всички по-млади съфорумци да изживеят това, което ние по-възрастните изживяхме преди 18 години.И все пак, като гледах клипа не мога да не спомена за съдийската тесла на мача с Италия. Великата победа срещу Германия беше дошла в повече на отговорните фактори във ФИФА и те взеха мерки, чудото да не се повтори. Тогава на сцената излезе френският педал Жоел Киню....
![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
marmi52 написа:Lakokara4a написа:Христос ВоскресеКолеги, искам да покажа на малкия клипове от 94 год. включващи празненствата по улиците и посрещането на футболистите в София... Как ли не писах и как ли не търсих в интернет, но не намерих нищо по темата. Моля, ако някой има възможност нека да ми помогне. Предварително благодаря и ви желая един прекрасен почивен ден на всички
![]()
Похвално ! Покажи ги на малкия юнак да знае какви футболисти сме имали и как ги е посрещал народа !
Ееех, де да можеше това време да се върне сега ... !![]()
Ние едва ли ще доживеем пак да гледаме такъв национален отбор. Дано поне децата да имат този късмет, това щастие и да изпитат такава национална гордост, че са българи !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта