Alexx написа:Македа Да,но Фабио НЕ ! Трябва да остане според мен.
Фабио отива само под наем. Иначе съм гледал няколко мача на Гайтан и играта му ми допада.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Македа Да,но Фабио НЕ ! Трябва да остане според мен.
Jorkorazporko написа:Явно тази година САФ ще сменя стратегията на трансферния пазар! До сега купуваха предимно съдии...
Този Гайтан е добър, но на Юнайтед им трябват поне още 3ма нови, и най - вече нов мениджър! Последните години САФ прави глупост, след глупост, и резултата е на лице - ако не бяха съдийските грешки, тази година щяха да останат без трофей!
Neftochimic1892 написа:Това момче разполага със страхотни пасове и уникален дрибъл . Юнайтед уцелиха 10-ката
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
aguias написа:Трансфера е за 20 милиона паунда + Македа и Фабио да Силва не знам дали е добре или зле тази сделка всичко това е изписано в Португалската преса!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:aguias написа:Трансфера е за 20 милиона паунда + Македа и Фабио да Силва не знам дали е добре или зле тази сделка всичко това е изписано в Португалската преса!
Ето - покрай Челси и Сити ще доят здраво всички английски клубове. 20млн паунда (25млн. евро) + още двама играчи за Гаетан... :D
Пък и Ливръпуул не остават по-назад с техните колосални суми...
Като се замисля, че Байерн взеха Шакири за 9млн. + някакви евентуални суми отгоре, като трансфера може да достигне до 12-13млн. евро. Абе, то Нойер след всичките евентуални уговорки, като спечелване на Бундеслигата, финали за ШЛ, купи и пр. ще стигне 27млн. евро, кво да говорим.
Уейн Рууни написа:Neftochimic1892 написа:Това момче разполага със страхотни пасове и уникален дрибъл . Юнайтед уцелиха 10-ката
Е, веднъж фен на Ливърпул да не ни обиди! Евала! Иначе и аз мисля като теб!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта