Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 16 апр 2012 03:00

Воистина Воскресе!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 апр 2012 09:42

Въобще се не бъзикам . Вземайте си дъждобрани , чадъри , платнища и кот са сетити ,щот голям дъжд го дават за сряда в София цял ден . По-добре подготвени .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

АКУЛА
Контакти:

Мнениеот АКУЛА » 16 апр 2012 13:51

Христос Воскресе уважаеми! Бъдете здрави, обичани и верни на любимия Черноморец!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 17:07

АКУЛА написа:Христос Воскресе уважаеми! Бъдете здрави, обичани и верни на любимия Черноморец!

Воистина Воскресе.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 17:30

Оревали сте орталъка с мача в София. :)
То, кой ли не беше писал за него... :mrgreen: Похвално е. Малко шум не е излишен.
Впрочем на мен по телефона ми казаха, че във виртуала кипяло от инфо, че наши ятаци в София ще помагат за подкрепата.
Бившия готвач на "Духа на тигъра" ще идва с още двама авера на мача. От месец работят в София.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 апр 2012 17:38

ntodorov написа:Оревали сте орталъка с мача в София. :)
То, кой ли не беше писал за него... :mrgreen: Похвално е. Малко шум не е излишен.
Впрочем на мен по телефона ми казаха, че във виртуала кипяло от инфо, че наши ятаци в София ще помагат за подкрепата.
Бившия готвач на "Духа на тигъра" ще идва с още двама авера на мача. От месец работят в София.

Дано наистина да има повече хора. Съвсем неочаквано този мач се превърна в изключително важен.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 апр 2012 17:54

Райко Стоянов написа:Да му мислят в Черноморец с тези дългове! Едва ли, ако клубът (този Ч-ц) бъде закрит или лишен от лиценз някой ще протестира, защото дори и когато другият Черноморец беше затриван никой не си мръдна и пръста да протестира и се бори и т.н.
Някой в този отбор замисля ли се, че всичко се прави за 20-30 човека? Каквото Събев си надроби, такова събевите лизачи ще сърбат! Кой знае пък, пак може да създадат нов отбор, този път с лиценза на Карнобат да речем и да сменят седалките и сложат всевъзможни имена Бургас- Бургас, за да забравим, че всъщност са Карнобат! Има си закони, да се спазват! Лишиша ЦСКА от евроучастие преди години, така че...

Райко... Мислех те за по - улегнал, ама явно си от ония, които са, като плажните чадъри. Където ги насочиш - натам ще направят сянката - според слънцето... Язък за първото ми впечатление. :o И като ти е толкова черен Ч-ц ( беше модерно така да се изписва в "7 дни" спорт преди години от някой "недоволен", като теб)що ни "пъхаш" разните си игри тук ? Или и ти искаш да "намазваш" покрай двадесетте - тридесетте човека. Приеми един съвет приятелю, като по-голям ( ако не го приемеш - ти губиш). За да си добър и уважаван спортен журналист списващ нещо си - трябва да си умерен и да знаеш, че не винаги твоите мнение и усет са правилните, а монетата е с две страни. Когато пък иде реч за футбол - трябва да си дваж пъти по-предпазлив. Когато пишеш нещо го прави безпристрастно, иначе те съветвам да правиш, като мен - да се изявяваш само из форуми с определена насоченост. ;) Жив и здрав бъди, но след този твой поуст дано си имаш идея, каква анти-"услуга" си направи...и то не само пред 20-30 човека. :oops:

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 16 апр 2012 21:02

Искам си Акаунта написа:
2. След като клуба няма възможност ( пари ) да си плати дълговете , то кредиторите отправят искане за обявяване на клуба във фалит . След излизане на решението за фалит се пристъпва към разпродаване на активите на клуба ... или прехвърлянето им на кредиторите ( по тяхно желание ) .
Ако приемем , че Събев иска да източва клуба - това е варианта . На събирането след срещата с ръководството сред многото приказки , се чу и за вариант при който ако до 3-4 години клуба не започне да се самоиздържа , Събев ще събори стадиона в Лазур и ще си строи ВИП комплексите на негово място .

Мен тази 2 точка адски много ме притеснява дори и да има минимален шанс недаи си боже това да се случи това ще е пагумно за Бургас и като цяло за Бургаския футбол. Не може да позволим такова бижу да бъде разрушено така с лека ръка. За този стадион въпреки че играете в момента вие съм готов да се бия.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2012 21:06

И да си готов, и да не си, щом е частна собственост, сме безгласни букви. За съжаление.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”