Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Пет дни на "истината" за Левски!

Мнениеот 124 » 14 авг 2009 23:30

Kasperle написа:Мдааа.. Перник - Подуяне наистина е междугалактически сблъсък.

Мдааа...Скоро обаче Подуяне ще се готви за други сблъсъци,а за Панчарево направленията ще са:Перник,Айтос,Карнобат,Монтана,Симитли,Сливен и Долно Уйно.Но нищо-в архивите на БНТ има кадри от преди 30 години,пуснете си ги и подсмърчайте заедно с интелектуалния ви флагман га,може да откриете и там световен заговор срещу свещенното четирибуквие.Пък каква заря може да направите,като вкарат гол на Левски!Добре ви го казаха-едни ще клатят мадами,други ще лъскат чикии!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Пет дни на "истината" за Левски!

Мнениеот Blue World Order » 14 авг 2009 23:32

liverpul9 написа:Тъкмо се позабрави прозвището :ЕВРОИДИОТ; след пет дни ще си го припомним

аз ше ти припомням цяла есен че сте ЕВРОВОАЙОРИ и гледате европейски футбол само по ТВ,докато ние ше гледаме всека седмица ЛЕВСКИ в групите на ШЛ или ЛЕ...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

beckhs23

Re: До Томето

Мнениеот beckhs23 » 14 авг 2009 23:35

riki088 написа:[Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!

хубаво е да си вярваш[/quote]

Той не си вярва - това е истината. ;)[/quote]

кьде е написано тва,че казваш ,че е истина пловдивското дерби са посещава от много повече хора от ващо смешно дерби паляк[/quote]

хахах не знам защо само пловдивчани използвате това селско ПАЛЯК??? и щом предния кръг ви сложиха общо 10 гола не дей се хвали много с това пловдивско дерби. И без това само футбола ви остана в Пловдив, но както е тръгнало скоро може и той да залези...

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Дебрецен 2-1 Халадаш

Мнениеот vladitol » 14 авг 2009 23:39

дано да ги отстраним
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 14 авг 2009 23:40

beckhs23 написа:
riki088 написа:[Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!

хубаво е да си вярваш

кьде е написано тва,че казваш ,че е истина пловдивското дерби са посещава от много повече хора от ващо смешно дерби паляк[/quote]

хахах не знам защо само пловдивчани използвате това селско ПАЛЯК??? и щом предния кръг ви сложиха общо 10 гола не дей се хвали много с това пловдивско дерби. И без това само футбола ви остана в Пловдив, но както е тръгнало скоро може и той да залези...[/quote]
Това говори още по зле за вас,хем на лумпкате ,хем посещаемостта ни е по голяма ;)
Последна промяна от puffer 1 на 14 авг 2009 23:42, променено общо 2 пъти.
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 23:41

хахах не знам защо само пловдивчани използвате това селско ПАЛЯК??? и щом предния кръг ви сложиха общо 10 гола не дей се хвали много с това пловдивско дерби. И без това само футбола ви остана в Пловдив, но както е тръгнало ското може и той да залези...

пак си неадекватен братле.. :geek:
не може да се отрече на майните, че 'раждат' яко футболисти.
няма ми стигне мястото ако почна да изреждам. нямам идея как го правят, но евала за което. Наздраве!
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот david_villa » 14 авг 2009 23:43

"Миньор" биха навън "Пирин", което ми се стори съмнително, но не мисля, че ще лигнат. Ще е битка, надавям се "1Х", но най-вероятно 1:2 или 0:1.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 14 авг 2009 23:44

Изпокарахте се за абсолютни глупости, ама както и да е.
Колкото до записа, значи доколкото съм запознат, Дебрецен са длъжни сами да предоставят запис на техни мачове, без да е необходимо някой от Левски да търси записи или да търчи до Унгария да записва. Има правило в УЕФА, че даден отбора няма право да отказва запис поискан от негов съперник. Преди няколко години се беше разразил дори някакъв скандал (не помня точно за кой мач), като един отбор отказа да предаде запис и след това беше наказан. Естествено е, че това не означава, че Левски не трябва да разузнава по-обстойно отбора на Дебрецен, все пак тук става въпрос за доста пари, които ще постъпят в отбора при едно влизане в Шампионската лига.
Както и да е, похвално е, че има фенове, които се опитват по помогнат по някакъв начин на отбора си.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 авг 2009 23:53

beckhs23 написа:

хубаво е да си вярваш

хахах не знам защо само пловдивчани използвате това селско ПАЛЯК??? и щом предния кръг ви сложиха общо 10 гола не дей се хвали много с това пловдивско дерби. И без това само футбола ви остана в Пловдив, но както е тръгнало скоро може и той да залези...[/quote]

ако беше са случило обратното никой селянин от софия нямаше да отиди на мач на някой от двата отбора ама ние истинските фенове не се отказваме дори и заради олигофрени като христолов
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 14 авг 2009 23:55

guesswho написа:
хахах не знам защо само пловдивчани използвате това селско ПАЛЯК??? и щом предния кръг ви сложиха общо 10 гола не дей се хвали много с това пловдивско дерби. И без това само футбола ви остана в Пловдив, но както е тръгнало ското може и той да залези...

пак си неадекватен братле.. :geek:
не може да се отрече на майните, че 'раждат' яко футболисти.
няма ми стигне мястото ако почна да изреждам. нямам идея как го правят, но евала за което. Наздраве!

ти спри да се изказваш неподготвен. От много български градове са излизали големи футболисти. Пловдив е един от тях. Но в момента реалността е друга. Видя ли какво стана предния кръг. Ботев с този отбор ще има проблеми във В група, а Локо бе разбит на собствения си стадион с 0:5... Явно има сериозни проблеми 2009/2010... между това колко играча са излезли от пловдивската школа и моментното състояние на пловдивския футбол има ГОЛЯМА разлика. На такива като тебе обаче не и прави много впечетление ми се струва :!: :!: :!:

Върни се в “Архив”