Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бижутера написа:Каква интрига има в тоя мач?
Тръгнали копачите да викат против Левски и някой взел та обявил мача за дерби...резултата утре е 0-2 за Левски в мач в тренировъчно темпо!
trakia написа:guesswho написа:Хокеисти ви биха,Сервитьори ви биха ....бе ако се бехме събрали тука от квартала и ние щехме да ви бием.
даеба тоя квартал, че вие сте по добри от 'младежите' си дето отнесоха само 5
Пич, смели сте ,силни сте. На умряло куче нож вадите.
Аре ще млъкна ,че наистина ме засрамихте с тва "бележито" 5:0 пък след фиаското ви из Европа ще си поговорим пак.
И както вече казах 2:0 за Миньор!
The deacon написа:Ало, модераторите, какво правите бе???!!! Некакви каруцари се вихрят, а вие броите мухите!!! Да ви припомням ли случаи, когато за далеч по-невинни неща сте баннвали и затваряли теми?!!! Ако ще си вършите работа си я вършете еднакво съвестно, защото излиза, че имате двоен, троен и не знам си още какъв аршин!!!
guesswho написа:The deacon написа:Ало, модераторите, какво правите бе???!!! Некакви каруцари се вихрят, а вие броите мухите!!! Да ви припомням ли случаи, когато за далеч по-невинни неща сте баннвали и затваряли теми?!!! Ако ще си вършите работа си я вършете еднакво съвестно, защото излиза, че имате двоен, троен и не знам си още какъв аршин!!!
защо призоваваш към цензура, това изобщо не отговаря на аватара който носиш?! а че модераторите си мерят с техния аршин това и децата го знаят..
guesswho написа:Дяконе явно не си ме разбрал. За Гунди ясно.. Но за Левски - Свобода говорех. Който иска да се излага да говори за секс с майки, бащи и тн. това си е негов проблем. На мен лично са ми банвали няколко ника без да съм използвал гореспоменатите словосъчетания, но какъв е проблемът? тук не се псува дагоеба..
trakia написа:guesswho написа:Дяконе явно не си ме разбрал. За Гунди ясно.. Но за Левски - Свобода говорех. Който иска да се излага да говори за секс с майки, бащи и тн. това си е негов проблем. На мен лично са ми банвали няколко ника без да съм използвал гореспоменатите словосъчетания, но какъв е проблемът? тук не се псува дагоеба..
Тва е Левски, аре обратно да се молите на модератора за бан и заключване на темата ,а той ако си е "журналист на място" ще ви чуе нали?!!!!Давайте надъхвайте се един друг и пак ще паднете ,затворете си очите и пак ще видите,запушете си ушите и пак ще чуете!
пак ще падаме.. абе и ти ли гледаш на кафе дагоеба..
Само едно неможе да направите да си затворите устите, вечно рев от ващте усти,вечно сте онеправдани,силни,велики,някой ви подлива вода но всички българи добре знаем вие как подливате вода и че сте отбора на ВЛАСТ ИМАЩИТЕ.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта