Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дебрецен 2-1 Халадаш
Като играят с последния в Унгария и при положение, че им предстои мачът на живота им само след няколко дни, нормално да не са на ниво. Аз гледах мача им с Калмар и мога да кажа, че са по-добри в сравнение с Баку, поне имат някаква идея в атака. Но Левски е с класа по-добър.
Re: До Томето
guesswho написа:какви добри намерения. не му ли виждате аватара, тоя е чорбе.
По-голяма обида не съм получавал през живота си.
Пич, не съм гледал мача но ти се доверявам изцяло дано ги отстраним! САМО ЛЕВСКИ 1914!!!
Момчета,настроението идва с васеки изминал кръг.Дебрецен са наши!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
riki088 написа:guesswho написа:какви добри намерения. не му ли виждате аватара, тоя е чорбе.
По-голяма обида не съм получавал през живота си.

Наздраве!
60-те отдавна минаха... сещайте се..
Със сигурност ще си запазиш записа само за себе си. Ратко със сигурност има запис не само на този мач, а на последните 6-7. Отбора е на крачка от Шампионската лига едва ли няма да разузнаят съперника до последната им резерва. Дано най-накрая да успеят да измият срама от Тампере, Бате и Жилина с добра игра и пбеди над Дебрецен 

- The_Scientist
Re: Пет дни на "истината" за Левски!
124 написа:emarkon написа:щом се насирате от миньор...
Ние можем да се насерем от когото си искаме,ние не зависим от Мадона и Лечков,не се молим за влизане в ЛЕ,за да си платим част от батаците,ние вече сме там!Ние не плачем,че билетите са ни скъпи,на нас днес ни потвърдиха резервациите за хотела в Будапеща!Нашата приказка не е на чернобели кадри,Стамфордбридж помни плаката ни:Ние пак ще се върнем!Ние пак сме в Европа,печатите по нашите паспорти ще се увеличават,за разлика от вашите,с непокътнати странички!Това е положението,а Миньор ни е през к..а!
Ще се върнете къде-там дето ви напляскаха с 17 гола в мрежата ли?

beckhs23 написа:Със сигурност ще си запазиш записа само за себе си. Ратко със сигурност има запис не само на този мач, а на последните 6-7. Отбора е на крачка от Шампионската лига едва ли няма да разузнаят съперника до последната им резерва. Дано най-накрая да успеят да измият срама от Тампере, Бате и Жилина с добра игра и пбеди над Дебрецен
Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!
Re: Пет дни на "истината" за Левски!
The_Scientist написа:124 написа:emarkon написа:щом се насирате от миньор...
Ние можем да се насерем от когото си искаме,ние не зависим от Мадона и Лечков,не се молим за влизане в ЛЕ,за да си платим част от батаците,ние вече сме там!Ние не плачем,че билетите са ни скъпи,на нас днес ни потвърдиха резервациите за хотела в Будапеща!Нашата приказка не е на чернобели кадри,Стамфордбридж помни плаката ни:Ние пак ще се върнем!Ние пак сме в Европа,печатите по нашите паспорти ще се увеличават,за разлика от вашите,с непокътнати странички!Това е положението,а Миньор ни е през к..а!
Ще се върнете къде-там дето ви напляскаха с 17 гола в мрежата ли?![]()
![]()
абе братле на кафе ли гледаш? кажи тарифи нещо..

60-те отдавна минаха... сещайте се..
-
- Контакти:
Ами гледам доста футбол и дано не греша, мисля че ако не ги отстраним ще е срам!!!Като гледам в нападение са по-добри от Баку,ама в защитата са слабички...........Калмар им вкараха 3........днеска също бяха зле!