БНТ пак стана за смях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: БНТ пак стана за смях

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2012 16:21

varnafen написа:Какво пък му гледате на този огън - пълен цирк с блъскащи се попове.
Иначе БНТ е най-смислената бг телевизия - вършат доста тъпотии, но поне се мъчат. И не дават милиони за неща като "пълна лудница".

Не ги дават те, а данъкоплатците! И ако не знаеш в БНТ работят към 3000 души, докато в частните телевизии 300, тоест 10 пъти повече. И пак продукцията им е по-некачествена от тази на частните телевизии. А имат и право на реклама, освен данъците. Добре, че имат един сериал "Под прикритие", който е външна продукция и служителите на БНТ нямат връзка с изготвянето му.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 14 апр 2012 16:32

Прав си, че много хора са на хранилка в БНТ, но това е политиески казус, а не медиен. Т.е. качеството на медийния продукт няма връзка с това. Кои са вътрешните продукции на Бтв, които те кефят?
БНТ взема пари от бюджета, но пък бтв се издържа от целия бизнес (да не влизаме в детайли как и кой управлява рекламните бюджети за телевизия).
Не съм адвокат на БНТ и неведнъж съм ги псувал за глупостите им (примерно да не дават продълженията на баскет мач, защото почвали новините). Но смятам е коректно да се признават и положителните им неща - а те са доста повече от гафовете.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 апр 2012 16:37

Спомням си преди няколко години, когато трябваше да "предават директно" пълното слънчево затъмнение от Нос Калиакра (мисля, че беше) също направиха страхотен гаф, като не успяха да осъществят излъчването на страхотния момент. Тогава пък били объркали лещите на камерата, ъгъла на заснемане и не знам си още какво. Тогава в студиото гостуваше някакъв бележит професор, който така се разочарова в студиото на БНТ, че каза на водещата: "По Дарик радио да бях го гледал това слънчево затъмнение- щях да го видя!"
Просто тази телевизия е ОБРАЗЕЦ как НЕ трябва да се прави телевизия. Но за разлика от други медии, тук ние имаме пълното право на претенции и недоволство, с искане за промени в нея, тъй като се издържа изцяло от нашите данъци. Не стига, че трябва да търпим толкоз години недоразумения като Петър Василев и пристрастните коментари на Ивайло Ангелов, но това вече наистина е черешката на тортата...
Вън аматьорите от БНТ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 апр 2012 16:40

Red Warrior написа:
varnafen написа:Какво пък му гледате на този огън - пълен цирк с блъскащи се попове.
Иначе БНТ е най-смислената бг телевизия - вършат доста тъпотии, но поне се мъчат. И не дават милиони за неща като "пълна лудница".

Не ги дават те, а данъкоплатците! И ако не знаеш в БНТ работят към 3000 души, докато в частните телевизии 300, тоест 10 пъти повече. И пак продукцията им е по-некачествена от тази на частните телевизии. А имат и право на реклама, освен данъците. Добре, че имат един сериал "Под прикритие", който е външна продукция и служителите на БНТ нямат връзка с изготвянето му.

Не е хубаво да се пише по инерция, в БНТ работят 1670 човека
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 апр 2012 16:42

Да сте се замисляли каква е разликата в заплащането в телевизиите? За коментаторите на БНТ да не стават, както и всички останали. Ха изброете някои по-добри, ама махнете сините и червените "очила".
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2012 16:49

varnafen написа:Прав си, че много хора са на хранилка в БНТ, но това е политиески казус, а не медиен. Т.е. качеството на медийния продукт няма връзка с това. Кои са вътрешните продукции на Бтв, които те кефят?
БНТ взема пари от бюджета, но пък бтв се издържа от целия бизнес (да не влизаме в детайли как и кой управлява рекламните бюджети за телевизия).
Не съм адвокат на БНТ и неведнъж съм ги псувал за глупостите им (примерно да не дават продълженията на баскет мач, защото почвали новините). Но смятам е коректно да се признават и положителните им неща - а те са доста повече от гафовете.

Ако си мислиш, че харесвам БТВ много се лъжеш. Даже тези дни питах дали е офшорка, колко данъци плаща и какъв и е наема в НДК? Просто темата сега за БНТ. БТВ даже са по-псувани и от тях.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 апр 2012 17:06

Сега се сетих и за гафа когато предаваха слънчевото затъмнение през 1999

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 14 апр 2012 17:24

Аз отдавна си реших, че БНТ няма да гледам. Аман то синковци и дъщерички на тоя и ония, от пълна аматьорщина, безобразно качество на предаванията на живо и т.н.

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 14 апр 2012 17:41

А вярвате ли в "чудото" благодатен огън ?
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2012 18:17

devildriver написа:А вярвате ли в "чудото" благодатен огън ?

Ако не вярвах нямаше вчера и днес да постя. Даже целите Великденски пости са 40 дни, но знам от баба ми, че човек, ако не е сигурен, че може да ги издържи по-добре да не обещава, че ще ги изкара. Също така е проблем като си на работа, какво постно можеш да си купиш. Постен сандвич аз не знам да има.

П.П.:Тук въпроса не е кой вярва и кой не. Това е личен избор. Въпроса е могат ли да свършат БНТ една работа като хората без да се н....т?

Върни се в “Свободна зона”