Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!
Този мач го гледах , заслужен червен картон.
Old_death написа:downlow написа:Мисля че тогава е имало правило картоните да важат за всички мачове,но не съм сигурен де.
Това "правило" бе измислено от БФС точно за тоя случай и никога повече не влезе в сила.До колкото зная няма друг такъв случай в световната футболна практика.
Май не е единствения случай- през 1987 не наказаха ли Н. Сираков заради картони от ЕКТ и националния отбор да не играе в първенството, точно когато пропусна 2 мача срещу ЦСКА и отделно му попречиха да печели Златна обувка преди наказанието Сираков водеше убедително в крайна сметка завърши със Сребърна обувка и 2 гола по-малко от Полстер. Ако беше играл 3 мача най-вероятно щяхме да имаме още една българска Златна обувка.
Подобен случай имаше и с Л.Пенев .
Не съм сигурен и не споря но доколкото си спомням мача ЦСКА-Левски беше преди мача с Ливърпул а не преди мача Байерн.
Двата отбора (ЦСКА и Левски) сте толкова еднакви, че не знам от къде ви хрумва да спортие, кой бил по-подкрепян от властта през комунизма.
Гледайте реално на нещата - обирали сте най-качествените момчета от цяла България и пак се е налагало да ви подпират в по-важните мачове.
Гледайте реално на нещата - обирали сте най-качествените момчета от цяла България и пак се е налагало да ви подпират в по-важните мачове.
magga написа:Че ние сме отстранявали Аякс- актуален шампион, Щутгарт, вкарали сме 5 гола на Барселона... в последните 20 години сме играли четвъртфинал за купата на УЕФА, били сме в групите на ШЛ, а вие ми дрънкате преди 50 години, че сте играли нещо си, което се е постигал с 3 мача ... да не говорим, че тук ако 1- % от пишещите са гледали тия полуфинали пак ще е добреАз като не съм бил свидетел на успехите на Левски не ги натяквам, ама вие и след 100 години пак за тия полуфинали ще си говорите и няма да мръднете нито крачка напред във вашето развитие
Ако си мислите, че Стяуа или Звезда се крепят на някаква КЕШ от някога си дълбоко се лъжете и то резултатите са видими
Когато отстранихте Аякс великото им поколение с Неескенс, Хулсхоф,Сурбиер, Рензенбрик, Стуй и сие отдавна си беше отишло и Аякс НЕ беше евро шампион. Та спрете с лъжите. Всъщност, това е невъзможно, това значи да изневерите на същността си. Спас не игра заради Левски-Спартак и всички са наясно с това. Стойчо и Здравков бяха наказани да НЕ играят по искане на Солаков, същият който размаха пистолет на стадиона под Аязмото.
Както и Зе Руи беше наказан по синя директива.
Като и тази година искахте увеличение на наказанието на тримата с непозволена субстанция. Както се и опитвате да спрете Анеси. Както и Присо.
Но погледнете историята, всичко се връща, тези, наказаните по синя директива стават легенди на ЦСКА.
Идеята ми е че няма значение какво е било преди,а какво е сега.А колкото до това за успехите няма нужда да пиша, че цял ден няма да ми стигне.
- sweetchinmusic
- Контакти:
Аз предлагам да се спре спора между Левскари и ЦСКА-ри. ВСЕКИ ПЪТ Е ЕДНО И СЪЩО. В момента единственото нещо, което можем да направим, е да се обединим и да подкрепим българския футбол като ходим на мачовете на любимите ни клубни отбори и на националния отбор. (Или да отидем да се изкормим един с друг.)
Не виждам какво има да се дискутира, при положение, че тогава такива са били правилата и не е трябвало да играе.А забравих ЦСКА са над разпоредбите.
downlow написа:Не виждам какво има да се дискутира, при положение, че тогава такива са били правилата и не е трябвало да играе.А забравих ЦСКА са над разпоредбите.
Какви правила, бе?!!! Не е имало никакви такива правила! Това е прецедент, един-единствен път направено, точно преди най-важният мач в историята на българския футбол.
На някои хора им идват много почивните дни и липсата на достатъчно хора около тях, върху които да излеят злобата си. Форумите дават чудесна възможност за това. Все пак това правило не е било гласувано в понеделник след поредния кръг в А РФГ и преди заседанието на дисциплинарната комисия. И е важало за всички. Между другото са допускани изключения и футболист, който е бил наказан в родното първенство е играл в ЕКТ. Но нека не нагнетяваме обстановката. Наближава Великден.
- blue avalanche
- Контакти:
joro65 написа:Спас Джевизов: Федерацията в България, вярна на синята идея, също помогна. Аз не играх на полуфинала с Байерн, защото ме изгониха срещу Левски. И се оказа, че наказанието важи и за международните мачове. Това е за първи и единствен път в историята.
Даааа.....така помагаха и тогава на правителствения отбор
Не знаех,че "правителственият отбор" се е казвал...Байерн.