Миньор-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trakia

Re: Миньор-Левски

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 21:07

guesswho написа:
Хокеисти ви биха,Сервитьори ви биха ....бе ако се бехме събрали тука от квартала и ние щехме да ви бием.

даеба тоя квартал, че вие сте по добри от 'младежите' си дето отнесоха само 5 :mrgreen:

Пич, смели сте ,силни сте. На умряло куче нож вадите.
Аре ще млъкна ,че наистина ме засрамихте с тва "бележито" 5:0 пък след фиаското ви из Европа ще си поговорим пак.
И както вече казах 2:0 за Миньор! :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 21:10

UltraBlue написа:
trakia написа:Прав си ,вие сте ФОРуМНИ ,МОРАЛНИ ШАМПИОНИ ,несмеем да спорим с мучашите из форумите ,не ви разбираме диалекта и мученето. Иначе освен негативните резултати ,които записахте из Европа друго нема кво да се добави . Хокеисти ви биха,Сервитьори ви биха ....бе ако се бехме събрали тука от квартала и ние щехме да ви бием.
Аре продължавайте да мечтаете то тва ще си ви остане ,даже може да си го запишете като лозунг на отбора "Левски продължава да мечтае" звучи точно като за вас

Епа ние бихме Италианци и Французи.... мога да ти го добавя в ..... и да те оставя да мреш оз мъка .... айде лягай, че утре е голям ден за теб...

Ми не е малък ден да знаеш , за утре имам планове с мадама ,а ти? Навярно със момче,аре смажи дупето тая вечар потренирай с някой зеленчук и утре вечар след резила ви бегом при косматия мангал да ти го....
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 21:13

trakia написа: Ми не е малък ден да знаеш , за утре имам планове с мадама ,а ти? Навярно със момче,аре смажи дупето тая вечар потренирай с някой зеленчук и утре вечар след резила ви бегом при косматия мангал да ти го....

Къде я изкопа, в мината ли ... момче, момче защо си мислиш че света се върти само около теб, жалък си .... :lol: Айде, а утре като пеем "с**с със животни", да не се убидиш- нищо лично ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 21:18

UltraBlue написа:Айде, а утре като пеем "с**с със животни";)

Ако Миньор ви бие цяла България това ще пее :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 21:20

UltraBlue написа:
trakia написа: Ми не е малък ден да знаеш , за утре имам планове с мадама ,а ти? Навярно със момче,аре смажи дупето тая вечар потренирай с някой зеленчук и утре вечар след резила ви бегом при косматия мангал да ти го....

Къде я изкопа, в мината ли ... момче, момче защо си мислиш че света се върти само около теб, жалък си .... :lol: Айде, а утре като пеем "с**с със животни", да не се убидиш- нищо лично ;)

Содомия, тва твойто си е чиста проба содомия.. :mrgreen: А може и нещо друго да е,не съм така компетентен като тебе за да знам как се нарича снушението между Говедо и некъв друг вид животно...Ама ти явно си ...аре ся както вече ти казах ходи си лъскай бастуна и подготви дупето
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 21:24

Sagittarius написа:

Колкото и да ти е гадно, Левски е отбора с най-много фенове в България, така че няма как да стане това ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 21:27

UltraBlue написа:
Sagittarius написа:

Колкото и да ти е гадно, Левски е отбора с най-много фенове в България, така че няма как да стане това ;)

Респект брато :lol: .Следващия път на Герена да се съберете повече от 1000 човека а,какво ще кажеш :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 21:29

Респект брато :lol: .Следващия път на Герена да се съберете повече от 1000 човека а,какво ще кажеш :mrgreen:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 21:34

UltraBlue написа:
Sagittarius написа:

Прозрачни сте пич. Всеки нормален фен в БГ ви знае ,знае колко пари струвате!
И знае ,че при вас не е важна подкрепата на феновете защото вие си имате такава в лицето БФС,Парламета,Журналистите,Съдиите ама пробвайте да се съберете повчко от 1000 срещу унгарците щтото тогава никой от изброените фактори няма да е важен. Ще е 50/50 и ако вземете ,че отпаднете съм сигурен как удобните журналисти ще ви погалят със статия от сорта на " Левски е в лига европа, съдията препъна сините"
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 авг 2009 21:57

Каква интрига има в тоя мач?
Тръгнали копачите да викат против Левски и някой взел та обявил мача за дерби...резултата утре е 0-2 за Левски в мач в тренировъчно темпо!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”