ЦСКА си поиска официално титлата за 2006г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Във вторник ЦСКА ще си поиска официално титлата за 2006г.

Мнениеот Foreigner » 13 апр 2012 23:00

DANS написа:

Справедливостта трябва да възтържествува,
2012 може да влезе в историята като годината в която ЦСКА печели две шампионски титли, едната на терена другата по право!

Напълно те подкрепям, нека справедливостта възтържествува...
2012 - Алчно-наглите цска отново не вземат шампионска титла. :lol:
...

istinskilevskar
Контакти:

Мнениеот istinskilevskar » 13 апр 2012 23:05

BRF написа:
istinskilevskar написа:То хубаво искате да ви дадем титлата от 2006 и да си признаем,че не сме играли честно и по-правилата !
Гонзо бил играл в 3 клуба в един сезон-нещо забранено от УЕФА и ФИФА !
Да ,ще го направим драги ,но....
Но вие не сте си направили труда да видите за колко отбора наистин е играл Гонзо сезон 2005-2006 !

2004-2005 Самсунспор
2005-2006 Газиантеп
2005-2006 Левски

Погледнете Уикипедия първо и тогава го играйте моралисти !Левски винаги когато е грешал си е признавал и това ни различава от някои жалки отборчета !
wikipedia.org/wiki/Георги_Иванов_-_Гонзо

И да ви кажа Левски никога не е гледал назад, а само напред и в бъдещето !

На мен лично това провинение не ми се вижда много сериозно.Дори да му е трети клуб какво от това.В този случай според мен с право се атакува бфс,а не лески. Като разбереш че е картотекиран в три отбора да не забравиш да си признаеш

Не е точно така за Уикипедия-искат точна информация-тоест с документи.
Може да промениш нещо временно,но после ,ако не е вярно ще върнат старата проверена информация.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 апр 2012 23:11

istinskilevskar написа:
BRF написа:
istinskilevskar написа:То хубаво искате да ви дадем титлата от 2006 и да си признаем,че не сме играли честно и по-правилата !
Гонзо бил играл в 3 клуба в един сезон-нещо забранено от УЕФА и ФИФА !
Да ,ще го направим драги ,но....
Но вие не сте си направили труда да видите за колко отбора наистин е играл Гонзо сезон 2005-2006 !

2004-2005 Самсунспор
2005-2006 Газиантеп
2005-2006 Левски

Погледнете Уикипедия първо и тогава го играйте моралисти !Левски винаги когато е грешал си е признавал и това ни различава от някои жалки отборчета !
wikipedia.org/wiki/Георги_Иванов_-_Гонзо

И да ви кажа Левски никога не е гледал назад, а само напред и в бъдещето !

На мен лично това провинение не ми се вижда много сериозно.Дори да му е трети клуб какво от това.В този случай според мен с право се атакува бфс,а не лески. Като разбереш че е картотекиран в три отбора да не забравиш да си признаеш

Не е точно така за Уикипедия-искат точна информация-тоест с документи.
Може да промениш нещо временно,но после ,ако не е вярно ще върнат старата проверена информация.

Уикипедия не може да е критерии за достоверност,но пък точната информация я има в много сайтове за футболна статистика ,а и още повече има го и по нашите сайтове къде съобщават че Гонзо е вкарал за Самсун точно на мача им с Газиантеп.Изиграва точно 3 мача за Самсун и преминава в Газиантеп където изиграва 13 двубоя и вкарва 1 гол и накрая през същият сезон играе в Левски.
Аз лично не се надявам да получил титла,но това е поредният пример за "професионализма" демонстриран в работата на бфс.

http://novinar.bg/news/izgoniha-gonzo-pri-zaguba-na-samsun_MTY5MzsyNw==.html?qstr=%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%BE
Мисля че този линк ти е достатъчен :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 13 апр 2012 23:19

Само не мога да разбера как може да им се връзвате на Титаните? Не разбрахте ли че това е кампания която още малко и ще си изясня за какво е.Или е защото си подготвят оттегляне на есен с оправдание че не могат да работят във враждебна среда.Разпродават каквото има и изкарват едно зимно почистване без да им висите на врата ,защото догодина след изборите я ги огрее концесия я не.Или готвят оправдание за калъфките през май.Що се отнася до титлата ще ви я дадат ама друг път ,само ще се потрошат пари за адвокатски хонорари колкото за полвин терен.Фен съм на Левски и би ме било срам ако Левски спечели титла служебно.А колкото до това че сме си я купили тази титла дайте доказателства -нещо да сте присъствали на плащане ,уговорки ,някакъв документ ,иначе тя и кака Стана каза че е чула че има извънземни ама я не съм ги видел .

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 апр 2012 23:30

longur написа:Само не мога да разбера как може да им се връзвате на Титаните? Не разбрахте ли че това е кампания която още малко и ще си изясня за какво е.Или е защото си подготвят оттегляне на есен с оправдание че не могат да работят във враждебна среда.Разпродават каквото има и изкарват едно зимно почистване без да им висите на врата ,защото догодина след изборите я ги огрее концесия я не.Или готвят оправдание за калъфките през май.Що се отнася до титлата ще ви я дадат ама друг път ,само ще се потрошат пари за адвокатски хонорари колкото за полвин терен.Фен съм на Левски и би ме било срам ако Левски спечели титла служебно.А колкото до това че сме си я купили тази титла дайте доказателства -нещо да сте присъствали на плащане ,уговорки ,някакъв документ ,иначе тя и кака Стана каза че е чула че има извънземни ама я не съм ги видел .

Е какви титани какви пет лева е човече? Вадят ти се документи и факти че е играл нелегално не в един ами в 13 мача и има съществена заслуга за титлата !
Защо се мъчите да обръщате темата ? Като не ви е удобно и не ви изнася не пишете или си признавайте ,че ви е срам примерно ! Титаните могат да си правят врътки и подготовки ,но темата не е за това ,а конкретно за титлата през 2005/2006 къде се доказва по безспорен начин че футболистът Георги Иванов е играл неправомерно в шампионата !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 апр 2012 23:34

Ама как така ЦСКА ще петни името си със служебни титли. Толкова години техните фенове реват срещу служебни присъждания в полза на Левски,ако това се случи после как ще реват? Най-вероятно дори да им я присъдят те ще я откажат.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 13 апр 2012 23:41

Не искам да съм лош пророк, но това с титлата няма да стане. Щом се говори значи има истина, но едва ли ще се стигне до разместване на класирането от 2006г. Аз цял живот съм от ЦСКА и не искам подарени титли. Станали сме 31 пъти шампиони, никой не може да ни ги вземе, предпочитам 32 да е през май тази година. Вярно, че 2006 нещата бяха фалшиви, но не заради Гонзо. Тогава по някаква причина Божков продаде шампионата на Левски. Първо разби отбора, като продаде без нужда Максич, Забавник и Гай, а след това го довърши, като махна Хидиуед и Тиаго Силва. Водехме 7 точки пред Левски, играехме страхотно и изведнъж всичко се срути. Как стават тези неща? Ако искаше да сме шампиони Божков щеше да купе пет мача, а тези на Армията щяхме да си ги вземем. Полусезона започна с трагедия срещу Ботев 1:0, 2:2 с Беласица за да се стигне до загубата 1:0 от Локо Пловдив, които играеха без пари. Вярно взехме Тунчев, Г.Илиев, Котев и още едно момче от Пловдив, но те трудно се вписаха в отбора. Отделно Орманджиев и Йешич водеха вътрешна война, която съвсем отслаби играчите. Левски имаше отличен клафициент за Лигата и Божков прецени, че ще е хубаво да раздели парите с Чорни. Сега дори да ни върнат титлата, какво? В онзи момент имахме отбор победител, ще остане само моралния аспект и вярата, че БФС работи, както трябва. Последното е смешно, както видяхме последните дни и затова не вярвам и смяната на шампиона 2006г.
Последна промяна от madbutcher на 13 апр 2012 23:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 13 апр 2012 23:45

Какви доказателства и документи кой ги е крил 6 години и защо ги вади точно сега тези доказателства и сигурни ли сте в тях? Как пък никой не го попита Градев кои му плати пресконференцията и как пък точно сега се сети за това или изпълнява поръчки.А вземете я тая титла и си седнете на мястото и си мислете какво ще правите през лятото в ЕКТ което е истинския въпрос ,а не колко титли ще ви дадат.Щото ние ЕКТ ги изпуснахме тая година и май ще е за добро.
Последна промяна от longur на 13 апр 2012 23:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 апр 2012 23:45

plamenst7 написа:Ама как така ЦСКА ще петни името си със служебни титли. Толкова години техните фенове реват срещу служебни присъждания в полза на Левски,ако това се случи после как ще реват? Най-вероятно дори да им я присъдят те ще я откажат.

пич, тук не става въпрос за титлата а че трябва да възтържествува правдата ....... иначе утре всеки ще почне да лъже, както левски , и ще се печели нечестно ....... затова вие се откажете от титлата пък дали ще ни я дадат на нас е друг въпрос ................ да излезе патков и да се откаже от титлата след като сте я спечелили по нечестен начин ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 апр 2012 23:51

longur написа:Какви доказателства и документи кой ги е крил 6 години и защо ги вади точно сега тези доказателства и сигурни ли сте в тях.Как пък никой не го попита Градев кои му плати пресконференцията и как пък точно сега се сети за това или изпълнява поръчки.А вземете я тая титла и си седнете на мястото и си мислете какво ще правите през лятото в ЕКТ което е истинския въпрос а не колко титли ще ви дадат.А що се отнася до справедливост точно вие нямате право да говорите още не съм забравил драматургиите с Литекс ,когато цялата страна знаеше една седмица предварително че мача е 2:1 с обрат.

Крили са ги от бфс,друг никой просто не е се интересувал.Сега е актуално сега излизат ,питайте Градев от кога го знае и за какво го е пазил ! Факта си е факт ,правилниците ги има на страницата на ФИФА ,а статистиката по сайтовете .Със сигурност се пазят и официалните архиви в Турция.Аз също не искам такава титла.Но пък не ви ли прави впечатление,че от Левски никой не коментира ситуацията ! Явно са гузни и хванати по бели гащи "моралните" шампиони ! Ето за това не трябва спортни отбори да носят имената на национални герои .Защото петнят името им !

Върни се в “ЦСКА”