BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Какво знаят
Ееее шушукат се некви неща... той след теб, а ти не даваш на никой да го "бара"![]()
![]()
Аз не давам нея да я бутат, ама тя не признава моето желание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Какво знаят
Ееее шушукат се некви неща... той след теб, а ти не даваш на никой да го "бара"![]()
![]()
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ми незнам...аналния си май на нищо не си го научила?![]()
Моя анален?
Е паааа твой си е...целия форум ви знае![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Много сте изписали бре.....кой спечели![]()
MagicMoments написа:kingofpop написа:Много сте изписали бре.....кой спечели![]()
3-0 за нас с Шампиона срещу двойката Рали и нейния Крис като ги размазааахме,то защото е петък 13-ти,наричаха ни цървули,предричаха смърт,имаха рейтинг но не ние ги размазааахмеееее![]()
MagicMoments написа:kingofpop написа:Много сте изписали бре.....кой спечели![]()
3-0 за нас с Шампиона срещу двойката Рали и нейния Крис като ги размазааахме,то защото е петък 13-ти,наричаха ни цървули,предричаха смърт,имаха рейтинг но не ние ги размазааахмеееее![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:
Понеже вчера Крис ми предложи двубой, хубаво че сте свършили работата вместо мене
MagicMoments написа:Последната игра ни водеха някъде 115-138,но аз поех щафетата и ги направихме капо на боя и после на без коз с мааалко късмет ги бихем като пичове 152-148 ето това да им е за урок![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта