Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
eddie написа:Подуенци нещо се развълнували гледам...![]()
donDiego написа:subzero написа:donDiego написа:Ако искате футбол или поне феърплей,тогава трябва да се обедините срещу БФС .В България футболът е убит и се знаят убийците му.Нима не разбирате,че обикновеният запалянко, не печели нищо друго ,освен радост или болка и не може да влияе на резултати и мошеници-президентиМен няма да ме стопли една титла ,но ще съм безкрайно щастлив,ако сегашните мафиотчета си получат заслуженото ,а то не е чест и почести...
ДОЛУ БФС,СМЪРТ ЗА БФС И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА
Фенската ми позиция е,че е на лице ,явен конфликт м/у БФС и ЦСКА. Вероятно е една от причините да е и казусът "Анисе" Ако съдът постанови ,че играчът е прав,ако арбитражът постанови,че ЦСКА са преговаряли със свободен агент,тогава вероятно ще си дълбоко покрит и в пълна нелегалност.Целта на поста ми не е заядлива реплика,просто не разбирам подобна омраза![]()
п.п. Аз съм бургазлия,обичам отбора на Черноморец,но любовта ми към футбола се казва ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта