ЦСКА си поиска официално титлата за 2006г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: Във вторник ЦСКА ще си поиска официално титлата за 2006г.

Мнениеот donDiego » 13 апр 2012 18:06

Ако искате футбол или поне феърплей,тогава трябва да се обедините срещу БФС .В България футболът е убит и се знаят убийците му.Нима не разбирате,че обикновеният запалянко, не печели нищо друго ,освен радост или болка и не може да влияе на резултати и мошеници-президенти :!: Мен няма да ме стопли една титла ,но ще съм безкрайно щастлив,ако сегашните мафиотчета си получат заслуженото ,а то не е чест и почести... :evil: ДОЛУ БФС,СМЪРТ ЗА БФС И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 апр 2012 18:17

Наближава големия мач и тези от "Титан" веднага се развихриха. НЕма такъв филм. По тази логика да им отнемат деветте титли от едно време, когато крадяха нашите силни юноши.
Всичко е само за замазване на очите. То така се раздават титли.
Между другото в момента да пратят и двата клуба при аматьорите, няма да е лоша идея. Аз толкова безжизнени отбори на "Левски" и ЦСКА не съм виждал за толкова години. Макар че то като говоря такива работи, трябва да отбележа, че преди Демокрацията беше престъпно толкова жалки да са най - успешните ни футболни клубове.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 апр 2012 18:20

Подуенци нещо се развълнували гледам... :lol: :lol:

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 13 апр 2012 18:23

eddie написа:Подуенци нещо се развълнували гледам... :lol: :lol:

Да бе, ще връщат титлата та се чудят дали сега или накрая на сезона две титли да ни връчат.
:) :) :)
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 апр 2012 18:32

Фенската ми позиция е,че е на лице ,явен конфликт м/у БФС и ЦСКА. Вероятно е една от причините да е и казусът "Анисе" Ако съдът постанови ,че играчът е прав,ако арбитражът постанови,че ЦСКА са преговаряли със свободен агент,тогава вероятно ще си дълбоко покрит и в пълна нелегалност.Целта на поста ми не е заядлива реплика,просто не разбирам подобна омраза :!:
п.п. Аз съм бургазлия,обичам отбора на Черноморец :!: ,но любовта ми към футбола се казва ЦСКА ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 апр 2012 18:35

Фактите са си факти - наследниците на създаденото от БКП през 1949г. ДСО Динамо незаконно са получили титлата за 2006-та и справедливостта трябва да бъде възстановена :!:
Върнете титлата подуенци :!: :!:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 13 апр 2012 18:40

И пак ще кажа,,,как така всички забравихте, че това първенство ЦСКА се продаде ...сега ще върнат ли парите на Левски..сложен казус....най-добре двете другарчета ръчичка за ръчичка и във В.....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 13 апр 2012 18:44

Официално Левски поиска всички купи от 1948 до 1989 ,защото по тогавашното време всички спортни деятели които трябва да минат казарма минвали през ЦСКА.Това си е чисто изнудване.Така,че от следващата година Левски може да има повече звезди на фланелката си от вашия отбор.
Не ставайте смешни нито едното нито другото може да се случи.Още една причина е че през въпросната година ЦСКА трябваше да бъде изхвърлен от професионалния футбол,но червеното БФС НЕ позволи такова нещо.Затова твърдя,че и до ден днешен ни управляват комунисти.
Лека вечер.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 апр 2012 18:56

Да разбирам ли, че одобрявате, че с документални машинации и по втория начин сте взели титлата 2006-та :?:
Върнете я, дали ние ще я поискаме е съвсем друг въпрос :!:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 апр 2012 18:57

donDiego написа:
subzero написа:
donDiego написа:Ако искате футбол или поне феърплей,тогава трябва да се обедините срещу БФС .В България футболът е убит и се знаят убийците му.Нима не разбирате,че обикновеният запалянко, не печели нищо друго ,освен радост или болка и не може да влияе на резултати и мошеници-президенти :!: Мен няма да ме стопли една титла ,но ще съм безкрайно щастлив,ако сегашните мафиотчета си получат заслуженото ,а то не е чест и почести... :evil: ДОЛУ БФС,СМЪРТ ЗА БФС И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА :!:

Фенската ми позиция е,че е на лице ,явен конфликт м/у БФС и ЦСКА. Вероятно е една от причините да е и казусът "Анисе" Ако съдът постанови ,че играчът е прав,ако арбитражът постанови,че ЦСКА са преговаряли със свободен агент,тогава вероятно ще си дълбоко покрит и в пълна нелегалност.Целта на поста ми не е заядлива реплика,просто не разбирам подобна омраза :!:
п.п. Аз съм бургазлия,обичам отбора на Черноморец :!: ,но любовта ми към футбола се казва ЦСКА ;)

За да бъдем докрай честни и коректни....Ако казусът "Анисе" се реши в полза на ЦСКА,аз ще се извиня на всеки фен на ЦСКА,ако трябва поединично.Не може обаче да наглеете и да искате да се държат с вас нормално при положение,че вие не го правите. Каква титла искате??? Ако всички отбори почнат да искат изхвърляне на ЦСКА със задна дата или ако Литекс и Лудогорец искат победи в мачовете с допингираните. А парите на Пирин и Ботев къде са,че и на Черноморец?? Сега знам,че ще кажеш,че ЦСКА нямат никаква вина в тези случаи. Е,виновни ли са въобще някога ЦСКА..?? Факт е,че това управление на БФС е смърт за футбола,но вие нямате право да се правите на морални и честни,това ме дразни. Аз смятам,че в момента ЦСКА получава това,което заслужава за действията си през последните години,а именно омраза.
[offtopic]Това,че си бургазлия е причина да дойдеш някой ден с нас на някой форумен сбор,ако искаш.Там забравяме за клубни принадлежности и споровете не са толкова остри. ;) Ако имаш желание пиши на лични. В крайна сметка преди всичко сме хора,а след това фенове. ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “ЦСКА”