Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 21:00

Мнениеот zlobul » 13 апр 2012 15:16

S1914 написа:Истинския фен подкрепя отбора винаги и най-вече в трудните моменти. Затова Левски е отбора на народа и винаги ще бъде пред червените си приятелки, които след комунизма не са пълнили дори веднъж стадион. Съберем ли се повече победата е гарантирана. Тогава няма да посмеят да се подиграват със синята фланелка и резултата ще бъде на лице.

А това не е ли условие ? Излиза ,че ако сме се съберели повече нямало да се подиграват с фланелката а ако не успеем -ще продължат да се подиграват .:))
ИСТИНСКИЯ ФЕН НЕ ТОЛЕРИРА ПРЕДАТЕЛСТВО И НЕ ДАВА БЕЗКРАЙНИ КРЕДИТИ НА ДОВЕРИЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ А РЕАГИРА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН -ЗАПОМНЕТЕ ГО .
И стига вече с тва изтъркано клише "истинския фен подкрепял в трудни моменти " АМИ С ТАРА И ГОНЗО 3 ГОДИНИ КАКВИ МОМЕНТИ СТЕ ОЧАКВАЛИ ? ...ФИНАЛ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА ЛИ ?
ТО БИВА ПРОСТОТИЯ И БЕЗДУШИЯ , АМА ЧАК ТОЛКОВА .....
АРЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЯСНО И ТОЧНО КАКВИ МОМЕНТИ Е ОЧАКВАЛ С ГОНЗО - ТРЕНЕР И ТАРА -ПРЕЗИДЕНТ.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 апр 2012 15:29

Кой каквото иска да подкрепя . Аз лично разни некадърници , предатели и маскари -НЕ ПОДКРЕПЯМ , също така разни надувковци като "локомотивеца" които поставят срокове всеки път , когато трябва да се оповести решиние което е важно за клуба и след серия от циркове и постановки , решението да е точно обратно на всеобщите очаквания . Айде няма нужда.Аз лично ще стъпна на стадиона в момента в който бай ганьо спре да се води президент на клуба ,чак когато видя футболистите да правят някакъв опит да изпотят фланелките , а не да мислят само за заплати и трансфери .В тази връзка , ако Гаджев и Тасевски си мислят ,че ще ги вземат някъде другаде освен 2-ра турска или 3-та украинска девизия , значи са се заблудили много сериозно . За Грийн стана ясно , че не му се играе за ЛЕВСКИ още на мача в Търнава , който не го е гледал , нека го направи .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 апр 2012 20:21

Аз отивам да подкрепям клуба Левски, а не разни имена вътре....на стадиона съм.На човека песимист над мен му казвам,че ако обича Левски винаги може да си намери повод за да отиде на мача,най-малкото заради младото момче Вутов или заради вратаря.А бе в общи линии който търси намира.
Победа с 2 гола разлика правим.
3:1
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 апр 2012 20:41

Променете часа на мача на темата - 19:00 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 апр 2012 21:02

до sslevski:
Приятел, човека "песимист" (Злобул) гледа РЕАЛНО на нещата и казва "право куме- в очи". А не живее като щраус, заровил глава в пясъка и да си мисли, че всичко е наред. И колкото повече са такива хората като него, толкова е по-сигурно, че тъмни субекти като измисления пишман собственик на любимия ни отбор и доскорошния спортен директор и треньор, ще бъдат далеко от "синия" дом. Хубаво е да си даваме всички правилна равносметка на нещата, случващи се с Левски, защото такова падение като сегашното, никога не е имало. Падение, създадено и плод на "уникалните" качества на горепосочените индивиди, които сринаха авторитета на един почти 100 годишен футболен клуб...
Дай ми, приятелю, поне една логична причина, да бия път от 150 км, да троша пари и да отида да "внеса" и 7 лв в джоба на Батков, а за капак на всичко и охрана на стадиона да се ебава с мен, и играчи да се подпичкосват със свещената синя фланелка. Не, няма как да стане. Докато смолянския аЙдукат "кара влака" и приближените му мениджъри докарват от кол и въже какви ли не съмнителни играчи, с които си натамънисват резултатите от мачовете- няма как да подкрепям това статукво. Тук искам да съм ясен- изобщо не ми пука за купа, титла или медали. Но искам да виждам "горене" в играта, борба за всяка топка и за всяка педя от терена. Да има "биткаджии" със сини фланелки. Това видя ли го- ще съм там, както хиляди пъти съм бил. Но сега, лично аз, се чувствам предаден и обиден. От УЖ свои...
Последна промяна от santiliana на 16 апр 2012 13:32, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 апр 2012 21:19

santiliana написа:до sslevski - човека "песимист" гледа РЕАЛНО на нещата и казва "право куме- в очи". А не живее като щраус, заровил глава в пясъка и да си мисли, че всичко е наред. И колкото повече са такива хората като него, толкова е по-сигурно, че тъмни субекти като измисления пишман собственик на любимия ни отбор и доскорошния спортен директор и треньор, ще бъдат далеко от "синия" дом. Хубаво е да си даваме всички правилна равносметка на нещата, случващи се с Левски, защото такова падение като сегашното, никога не е имало. Падение, създадено и плод на "уникалните" качества на горепосочените индивиди, които сринаха авторитета на един почти 100 годишен футболен клуб...
Дай ми, приятелю, поне една логична причина, да бия път от 150 км, да троша пари и да отида да "внеса" и 7 лв в джоба на Батков, а за капак на всичко и охрана на стадиона да се ебава с мен, и играчи да се подпичкосват със свещената синя фланелка. Не, няма как да стане. Докато смолянския аЙдукат "кара влака" и приближените му мениджъри докарват от кол и въже какви ли не съмнителни играчи, с които си натамънисват резултатите от мачовете- няма как да подкрепям това статукво. Тук искам да съм ясен- изобщо не ми пука за купа, титла или медали. Но искам да виждам "горене" в играта, борба за всяка топка и за всяка педя от терена. Да има "биткаджии" със сини фланелки. Това видя ли го- ще съм там, както хиляди пъти съм бил. Но сега, лично аз, се чувствам предаден и обиден. От УЖ свои...

Така е. Батков отдавна не кара влака, но новите направиха грешка с това изчакване. А може и да са прави. Сложни са нещата и не знам как, дали и защо. Така или инак предателите излитат, Батков също и почваме начисто. Не се коси за този мач-ще го вземем и с 2 000 публика, а ние няма да сме 2 000...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 19:00

Мнениеот santiliana » 14 апр 2012 21:59

Незнам, СИНЬО СЪРЦЕ! Раздвоен съм. Ходи ми се на мача- и на този, и на следващия и т.н. Защото Левски е в кръвта ми. Но вече ми дойде в повече всичко, сторено в последните 2-3 години. Дано да си прав и наистина от лятото да имаме реално нови собственици, защото ми писна смолянския агент да се пъчи като собственик на най-великия БГ клуб. Поведението му ни донесе толкоз ядове, срам и унижения, че повече не се търпи. Ще стискам палци за победата, но не искам да давам подкрепа за управлението на Батков. А отида ли, значи го правя. По един или друг начин. Като побеждаваме- той започва да се пъчи и да плямпа врели-некипели. Когато губим- или се крие като мишка, или реве като бяла мечка, че все някой му виновен. Никога не видя грешките в него и в неговите приближени. Защото така му изнася. Дано краят на управлението му е близо и да се върнем там, където ни е мястото.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 16 апр 2012 18:21

Няма нормален човек, който да харесва Тара/ Бай Ганя, но да не забравяме, все пак, че той е давал някакви пари, а и със същия този президент изживяхме най-успешните години на клуба от много време насам - имам предвид 2005-2006 г.

Ако няма някаква договорка в мача с Черноморец, то той най-малкото ще е доста оспорван и клони към Х2... Просто в момента реалностите са такива. Последните 3 сезона "Левски" много рядко е правил мач, който да дава увереността, че ще бием отбор като сегашния Черноморец. Тук няма никакво малодушие, а само обикновени констатации.

Така че, да стискаме палци, както се казва, наш'те да надскочат себе си и да има някаква интрига...

САМО ЛЕВСКИ!!!

marlan
Контакти:

Мнениеот marlan » 16 апр 2012 19:10

Този мач е абсолютно непредсказуем.В момента Черноморец са по силни принципно,но зависи как ще го изиграят мача.Ако и двата отбора играят на върха на възможностите си-Чц ще бие.Но пък може Левски да направи мача на сезона си,съответно Чц да изиграе мача посредствено,така че нищо не се знае.Прогноза Х

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 апр 2012 19:30

Очаквам три поредни победи, като единственият ни труден мач ще е с Черноморец. С тях ще е много трудно защото имат добър отбор и още по-добър треньор, но все пак ще бием!!!

Очаквам три поредни победи на нула, с Черноморец 2-0, с Видима 0-3 и с нашите вечни абонати едно 3-0!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 16 апр 2012 19:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”