илко пиргов като му гледам изявите в ловеч... май ни направи услуга, че си тръгна
денчев доста ме нервеше първите мачове, но сега повече ми харесват изявите му - важното е да не прави грешки, а че не спасява много чисти положения... все ще се научи как да застане, че по-добре да го мерват него вместо вратата

дано да продължи да израства и дано не се води по акъла на пиргов с безсмислените му излизания напред
според мен ни трябва сносен бек, който да може да играе по двата фланга... и дори не съм сигурен, че ни е необходима чак такава селекция... искам да видя капитанов, румбата, виктор митев в игра... бекир расим и т.н. дето идват отдолу

просто в момента не се избират най-точните футболисти, най-лошия пример е налагането на фернандез, който за мен е тотална грешка ...мисля, че с младите момчета можем да играем по-добре

вляво дончо напоследък се представя сравнително силно... виктор митев да го сменя е достатъчно... напред паломино и миро + някой юноша е добре, а и румбата може да играе там... вдясно румбата и капитанов могат да се развият достатъчно според мен... отбора е достатъчно стабилен, за да може точно в момента да се даде повече шанс на юношите и да израстнат бързо покрай по-опитните играчи