Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Ем аз само предполагам... но сега като се замисля може и Ферейра да играе..срещу Бенфика, ако не се лъжа, той беше титуляр. Вариант с Луиз съществува, но си спомням един мач Ди Матео го пробва за 20-ина мин., но се видя че там не е неговото място..
[center]We’re the boys in Royal Blue we’re called the Pride Of London
We’ll always stand for Chelsea until the day is done
We wear the Blue with honour keep the Blue Flag flying high
We’ll always follow Chelsea that’s why we’re London’s pride[/center]
We’ll always stand for Chelsea until the day is done
We wear the Blue with honour keep the Blue Flag flying high
We’ll always follow Chelsea that’s why we’re London’s pride[/center]
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
Луиз просто не е свикнал да играе на бека!Няма опит в покриването на играчи!При игра 1 на 1 с Бейл,в този случай,Екото почти винаги ще минава зад него и ще се откриват много празни пространства.
Ферейра е стабилен!Може да не е силен в атака,но поне не прави идиотските пробиви на Босингва,а и е комбинативен играч.Срещу Бенфика игра много силно,но ако Бейл има ден ще изпитва трудности.И точно заради скоростта на Бейл,според мен Ди Матео ще избере Босингва просто защото е доста бърз,което не означава,че ще успее да го спре.Все пак ще видим кой ще играе.
Ферейра е стабилен!Може да не е силен в атака,но поне не прави идиотските пробиви на Босингва,а и е комбинативен играч.Срещу Бенфика игра много силно,но ако Бейл има ден ще изпитва трудности.И точно заради скоростта на Бейл,според мен Ди Матео ще избере Босингва просто защото е доста бърз,което не означава,че ще успее да го спре.Все пак ще видим кой ще играе.
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
terry_lampard написа:Абе незнам, но ще е супер ако вземем Кавани, Модрич най-вече, Азар и Хълк... друго не ни трябва... от лявата зона също може да се вземе играч, понеже Ашли е изчерпан... а да налагаш млад играч в ШЛ това е ...
Няма как да ги вземем и 4-мата!Абсурд!Модрич няма как да дойде,според мен!Дрогба си мисля,че ще напусне след края на сезона.Но и да остане според мен пак ще търсим централен нападател.Не знам Стъридж какво ще го правят,ако започне да играе като централен,няма да има нужда от друг такъв,в случай,че и Дрогба остане.
Най-много искам да вземем Азар,но ще е трудно!Той е играч тип Мата и ще е страшно полезен на отбора.С Азар и Мата + някой свестен халф,Кагава примерно,и Торес във прилична форма,няма да има кой да ни спре в нападение.
Иначе и аз предпочитам Кагава пред Гьотце.А и няма да струва толкова пари,защото има още 1 година договор,а самия той заяви,че не желае да преподписва.Кагава е точно човека,който ни трябва в средата на терена,градивен,влизащ от втора позиция,а и вкарва доста голове.Още ме е яд на моменти,че изпуснахме Пасторе.Напоследък му поспадна формата,но щеше да е много полезен..
Не се нуждаем от толкова много играчи,за мен трябва да се привлекат Азар/Хълк,Кагава или някой друг халф и Жорди Алба примерно,като за последния е сигурно,че имаме интерес.
Напускащите най-вероятно ще са Малуда,Есиен може би и Босингва.Не изключвам и Стъридж да бъде продаден,честно казано.Според мен Калу и Дрогба трябва да останат,но Дидие мисля,че ще си тръгне.
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:gdlk написа:Или Биелса или Ди матео да си остава!
И двамата според мен ще се справят, особено след готвената селекция.
Биелса ("Лудият") - ест. е страхотен вариант.
Според мен Биелса няма да издържи на напрежението в Челси!Трябва ни доказан треньор - Капело или Хидинк."Лудия" колкото и добре да се справя,според мен ще се получи нещо като с АВБ!Просто все още не е доказан.Не искам обаче да ни натресат Гуардиола или Бенитез,особено последния - абсурд!
За мен е най-добре да си остане Ди Матео.Особено ако спечели ШЛ,ще е страшно идиотско да не го оставят за постоянно.
-
THE G.A.M.E
ChelseaTheBest написа:Според мен Биелса няма да издържи на напрежението в Челси!Трябва ни доказан треньор - Капело или Хидинк."Лудия" колкото и добре да се справя,според мен ще се получи нещо като с АВБ!
Ммм ... Не мисля, че Биелса би се подал на напрежението.
Следя му кариерата и такова нещо не се е наблюдавало ...
Все пак е бил и Национален селекционер.
А Аржентина знаем какви играчи има, с какви характери ...
Освен това, всичко освен Световна титла за тях е провал.
Ест. "Лудият" за съжеление не успя да изведе "Гаучосите" до този връх, но е факт че е работил с големи играчи, които със всичките им претенции не-веднъж са заявявали, че Биелса не търпи никакви капризи.
Освен всичко друго е важно, че очевидно на аржентинеца не му трябва особено време за да накара някой тим да играе хубав футбол.
В Билбао е едва от 10-на месеца и гледай за какво става въпрос.
Биелса е много, ама много класен треньор! Направи чудеса с ЧИЛИ. В квалификациите за световното имаха вкарани голове колкото Бразилия
Много агресивен и офанзивен футбол. В същото време и адски наивен! Не смятам, че той ще иска да работи в ЧЕЛСИ. Някак ме съмнява да се справи със съблекалнята! Нямат опит в отбор в Европа, пред който да има само един вариант - победа във всеки мач! Не може да разчитаме на романтична игра! Искат се успехи или си отиваш! Поне такава е политиката на Абрамович до този момент. Не казвам, че е правилна, но си е негово право! Все пак той плаща!
- Keyser Soze
- Контакти:
Oткакто съм фен на Челси мениджъри са ни били Глен Ходъл, Рууд Гулит, Джанлука Виали, Клаудио Раниери, Жозе Моуриньо, Аврам Грант, Луиз Фелипе Сколари, Гуус Хидинк, Карло Анчелоти, Андре Вилаш-Боаш и сега Роберто Ди Матео. За мен лично италианците най-добре се вписват в отбора и от всеки един от тях съм видял предимно хубави неща. Така че ако от лятото търсят нов мениджър - да е италианец. Ако не търсят - най-добре, Роби е пич и може да стане още по-голяма легенда.
Възможност за финал с/у Евертън за ФА къп и 1/2 финал с/у Барса... За жалост само класирането в шампионата подсказва, че не сме 2009г... Дано се представим както през 2009г., но с единствената разлика да сме по-успешни(като спечелени купи)!
ПП Луис ще играе ли с/у Тотнъм? Нали няма контузилия или наказание?
ПП Жълтите картони от 1/4 финалите в ШЛ важат ли и за 1/2 финалите ?
ПП Луис ще играе ли с/у Тотнъм? Нали няма контузилия или наказание?
Може ли някой да ми обясни какво толкова харесва на Модрич? Особено този сезон е доста посредствен има 2 гола... Води се, че е плеймейкър, а в същото време лакомията Нани има повече асистенции от него, а играе крило. Да не говорим за Мата... А пък и не е първа младост Лука-та. Според мен много по-добре е да се инвестира в някой по-обещаващ и по-млад плеймейкър, като например Пасторе, Хамшик, Бен Арфа, Гайтан, а защо не и Сесеньон, който малко опровергава моята теория, но все пак е доста по-ефективен от Модрич конкретно този сезон. 
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
Sardukar написа:ПП Луис ще играе ли с/у Тотнъм? Нали няма контузилия или наказание?
Няма наказание!Не мисля,че има и контузия,просто срещу Фулъм му бе дадена почивка.
Тази година жълтите картони мисля,че даже въобще не се изчистват.Дори и от 1/2 финал към финал остават май,но не съм сигурен.Сигурен съм обаче,че от 1/4 финал към 1/2 финал остават.Лошото е,че Луиз,Мейрелеш и Коул са застрашени.От Барселона мисля,че Пуйол е застрашен да пропусне реванша,ако получи жълт.Задължително трябва да му искараме жълт първия мач.