Миньор-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

milanov69
Контакти:

Re: Миньор-Левски

Мнениеот milanov69 » 14 авг 2009 20:19

Соглед разликата в класите и манталитета на Левски и селяците от Пръдник , най -нормалният резултат е 0:4 , за сините разбира се !!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 20:20

Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете :lol: .Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 20:21

Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда :twisted:

ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
scorer5
Контакти:

Мнениеот scorer5 » 14 авг 2009 20:21

да всички рабрахме че ако Левски бие причината ще е единствено и само съдията.
така беше и срещу ботев .. ехх тези рефери.
сигурно и миналата година рефера вкара двата гола на орките а не Гонзо, а ?

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 14 авг 2009 20:23

КУР ЗА ЛЕФСКИ! Те естествено ще бият заради приятелчатата си в БФС

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 20:24

Sagittarius написа:Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете :lol: .Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат :!:

Абе вие на какви наркотици сте не мога да разбера ....
1-во Левски е виновен че си е натрупал коефициент и играе с "леки" съперници в Европа...
После Левски е виновен че има класни футболисти и требва да играе с резервите у нас ....

Абе вие нормални ли сте :!: :?: И там във варна само еклери с прасета ли се чифтосват че само такива недоразумения се пръквате :!: :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 14 авг 2009 20:24

scorer5 написа:да всички рабрахме че ако Левски бие причината ще е единствено и само съдията.
така беше и срещу ботев .. ехх тези рефери.
сигурно и миналата година рефера вкара двата гола на орките а не Гонзо, а ?

Този влиза към втората точка, той е уреден... Остави аман от болни хора мразещи Левски, ама какво да се прави тази година отново ще гледат Левски в групите на ШЛ дай Боже, ако не на ЛЕ е сигурно и отново ще има яко злоба да се трупа.
Колкото повече ни мразите, толкова по-силни ставаме :!:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 20:25

killamasta написа:КУР ЗА ЛЕФСКИ! Те естествено ще бият заради приятелчатата си в БФС

Викаш аз си знам че Миньоро не става ... дай да ударя една застраховка,а :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 20:31

Добре бе,какво ви пречи това,че утре цяла България ще е за Миньор :mrgreen: ?Не мога да го разбера това какво толкова ви дразни :mrgreen: ?Ако е въпрос утре ще съм и за Берое срещу ЦСКА,нормално 8-) .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 20:32

UltraBlue написа:
Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда :twisted:

ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ... :roll:

тихо, тихо ,че една песен си нямате ваша.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”