Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Кофти начало
0:0 Колко кух трябва да си, за да си купиш 4 скаута

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Udoji90
- Контакти:
Стъпих накриво в първия мач срещу 1 от многото турци в лигата. Разменихме си по 3-4 положения, но той се оказа по-ефективен и ме би с 0-1.
За 6 дни ми се контузи един от халфовете, но той тъй или иначе не е титуляр. Утре гостувам на друг турчин.
Иначе в турнира за Купата има някакъв звяр на 17. ниво, който е тотален фаворит. 3 отбора сме на 15. ниво, има и няколко сравнително добри на 14. ниво, но няма как да се мерим с въпросния отбор.

Иначе в турнира за Купата има някакъв звяр на 17. ниво, който е тотален фаворит. 3 отбора сме на 15. ниво, има и няколко сравнително добри на 14. ниво, но няма как да се мерим с въпросния отбор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тръгва ли ви играта? 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Лоша работа. Вчера пак съм паднал с 1-0, а титулярният ми нападател се е контузил. Резервният ми пък още не беше възстановен, поради което съм доиграл мача без чист нападател. В мача за Купата пък съм се изложил - 1-1 срещу един приятел, когото редовно бия с всякакви разгромни резултати.
Днес поне ми се оправи резервният нападател, така че разчитам да помогне срещу поредния ми турски съперник.
Днес поне ми се оправи резервният нападател, така че разчитам да помогне срещу поредния ми турски съперник.
- Udoji90
- Контакти:
Най-после отборът ми се е отпушил и е бил с 5-2 в днешния мач. Резервният ми централен нападател, който днес се завърна в игра, се е отличил с хеттрик и е 3-ти при голмайсторите, както и 1-ви при средните оценки.
В същата класация най-добрият ми защитник дели 4-то място, а при асистентите най-добрият ми халф дели 2-ра позиция.
Утре гостувам на пореден турски съперник без един от вътрешните си халфове, който е натрупал картони. За игра обаче ще бъде готов титулярният ми централен нападател, когото все пак смятам да оставя резерва след силните изяви на конкурента му днес.

Утре гостувам на пореден турски съперник без един от вътрешните си халфове, който е натрупал картони. За игра обаче ще бъде готов титулярният ми централен нападател, когото все пак смятам да оставя резерва след силните изяви на конкурента му днес.

Нов 5 звезден младок срещу два токена, с което приключих със селекцията за този сезон. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Втори ден не мога да вляза. Няккави проксита ми изписва и ала бала ници
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
The connection to app.topeleven.com was interrupted.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the wrench menu > Options > Under the Hood > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the wrench menu > Options > Under the Hood > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.
Бананче колега 

MuFc1878 написа:Бананче колега
Много смешно. На 13 ниво съм и да не ме пускат
Върни се в “Игри и забавления”