Мнението ви за Бтв
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Мнението ви за Бтв
Според мен Бтв се превърна във Турски канал,не спряха да ни обливат със турски бози,а българските им продукции са мега зле.Когато спряха Господарите и Пълна Лудница си казах,че повече БТв няма да го гледам.Искам да чуя и вашето мнение
Re: Мнението ви за Бтв
Бтв не го гледам от година и нещо и не смятам да започвам. Аман от турска пропаганда, останалите им малоумни /до голяма степен/ предавания не искам дори да ги коментирам.
-
- Контакти:
Обичам Левски написа:Според мен Бтв се превърна във Турски канал,не спряха да ни обливат със турски бози,а българските им продукции са мега зле.Когато спряха Господарите и Пълна Лудница си казах,че ПОвече БТв няма да го гледам.Искам да чуя и вашето мнение
Точно пък за това приятел е най-гледаната тв защото има турски бози за оргомно съжаление.
Аз, както и повечето хора, мисля че Пълна лудница не е кой знай каква загуба. Господарите въпреки, че белязаха леко отстъпление напоследък обаче са си шлагер и бе голяма грешка, че ги премахнаха. Иначе бтв като телевизия са си подлоги на Бойко отвсякъде. А Миролюба Бенатова е мръсна к*рва на Цар Киро!

БТв съм я забранил да се гледа вкъщи,особено след изцепките на еврейката Бенатова! 

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
- Обичам Левски
- Контакти:
mironi88 написа:Аз, както и повечето хора, мисля че Пълна лудница не е кой знай каква загуба. Господарите въпреки, че белязаха леко отстъпление напоследък обаче са си шлагер и бе голяма грешка, че ги премахнаха. Иначе бтв като телевизия са си подлоги на Бойко отвсякъде. А Миролюба Бенатова е мръсна к*рва на Цар Киро!
Това за Бенатова е вярно,наистина защитаваше ЦАР кИРО,каза 4е хората едва ли не са били наркомани и пияни,защото са защитавали правата си !
само турски сериали бе писнами
- Синьо сърце
- Контакти:
Аз след Катуница тия не ги гледам и са ми през к..а! Слави отдавна е деградирал, всъщност не ме бърка таз телевизия...У нас нито се гледат турски сериали, нито се слуша музиката им-все ми е тая, а Бенатова не съм я и виждал оттогава-няма и как, след като не гледаме Бтв. 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
На, кой му пука за ващо мнение! За добро или зло това е наай-гледаната телевизия! А телевизиите на семейство "слонове" да не са по-добри!
- santiliana
не я гледайте, пичове. При мен, когато се случи да е пусната на ТВ-то в кухнята от някой, аз си бия една противоотрова с домашна гроздова и всичко е ОК. Зорът е докато ми "писнат ушите"... Лошото е, че населението в страната ни много е застаряло и откровено- изпростяло, и по-голямата част от него именно такива бози харесват. Щом някои хора напускат работните си места да гледат различните турски боклуци през деня- правете си сметка за какво иде реч... Няма оправия и все по-зле ще ставаме. Анадола пасти да яде...