Ботев-Монтана
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Ботев-Монтана
гледах коефицентите са равни 2.15 Х 3.15 според мен мача е 2. ще се радвам на други предположения 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Ботев-Монтана
Мачът е 2ка
Аз го виждам Х. 

- to6kata1912
Мача не ме интересува. ВСИЧКИ ПРЕД СТАДИОНА И МОЩНО БОЙКОТ
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Селския ще го купи и ще плати с парите от залозите.Ако Монтана не бият в тоя мач не знам в кой друг ще бият и ще се наредят с нас на опашката за б група

селски вземи си скункса не се сърди
По-добре Ботев да излезне от тиражите и да има залози от типа: Кога ще умре селския,колко измисленни кандидат куповачи ще има до края на полусезона и други подобни.
- lamiatafussball
- Контакти:
Макар че съм от Стара Загора и нашият отбор с вашият буквално се ненавиждат, се надявам Ботев да победи. Имате запазено място в историята на БГ футбола и е много жалко това което се случва с вас последните години. Успех утре !!! Моята прогноза 2-0
-
- Контакти:
що бе аз уважавам берое