Обръщение на спортната общественост към ЦСКА !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Обръщение на спортната общественост към ЦСКА !

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2012 17:13

Ivanskiq написа:Kъм Goleador
Виждам, че съм те засегнал с написаното по-горе от мен. Все пак си бързал да защитиш цска и съм направил някои прибързани заключения.
По точка 1 - какво да ти отговоря - най-вероятно този отбор в UK е създаден от българи, живеещи в Англия. А не, че е създаден от Англичани, заради симпатии към традициите и философията на цска, прояви малко уважение, тук има мислещи хора. Това, че в Англия има българи, прави ли ги веднага типични англичани, с английски манталитет?
По точка 2, по която питаш какво да ти отговоря? Странно питаш - аз не съм в противоречие. Просто едни отбори бяха вкарани под шапката на разни ведомства и станаха държавни, а други бяха създадени по времето, когато една партия колеше и бесеше в държавата. Къде е противопречието? Едно e да те създадат група ученици през 1914 години, да имаш своя история и изобщо да не подозираш, че един ден БКП ще проникне във всички сфери на държавния живот, а друго е да си създаден ЦЕНТРАЛНО, когато в периода след пълното овладяване на властта от БКП в периода след 1947 година, държавната идеология е в страхотен подем.
3. По въпроса за Ангел Солаков - ти наистина какъв факултет си завършил? Да твърдиш, че А. Солаков е имал повече власт от Балев и Джюров, да твърдиш, че структурите на сигурността (държавни служители) са имали повече власт от вишите партийни функционери от БКП, е абсурдно Като пример - по времето на комунизма имаше министри и някои от тях не бяха в Политбюро. Тези министри бяха най-безгласните букви. Те оставах на поста си не повече от няколко години. Как да го сравня това с цели ери на властване на Джюров и Балев? Не случайно подчертавам, че властта се държеше от Политбюро. Не от изпълнителната власт, не от законодателната власт по онова време! А именно - от Политбюро!!! Провери сам кой какви функции изпълняваше в Политбюро сам. Ето затова след 1989 година от съюза на репресираните искахме преди всичко възмездие за Живков, Балев, Газдов и Горанов (последните двама шефове на лагери в Ловеч и Белене). Относно Тодор Живков какво казал като го питали къде отивал - чоивек ти даваш ли си сметка, че аз не мога да знам, че Тодор Живков е съдействал на Левски (така, че Левски да се превърне в dominant за сметка на цска) просто от някякъв слух, че отивал на мач на Левски. Това е като да ти кажа, че Б.Борисов (макар, че Б. Борисов никога няма да разполага с властта, с която разполагаше Т. Живков) беше на мач на ЦСКА, когато цска игра с Динамо Москва и от това да следва, че Б. Борисов е фен на ЦСКА.Това да даваш такива аргюменти е, най-млктото абсурдно. Ето защо гледаме, както се казва в Библията - плодовете. Логиката е много проста. Ако всичко в държата до 1989 година става само и единствено с благословията на БКП чрез Политбюро, то индекса 2 титли на всеки 3 години е ставал с благословията на по-горните. Нещо повече понеже стойността на този индекс е упорито добър и последователен, то просто е имало тенденция в неговот обгрижване.Толкова. По просто не може да бъде обяснено.
4. По точка 4 допуснах неточност - Прав си за Литва, Латвия и Естония. Просто там ситуацията изисква прецизен изказ. Разбира се, че дори и днес не мога да сравня Литва с Чехия, Унгария, Полша и Словения. По много от статистиките на Евростaт , Литва показва социални показатели близки до тези на България. С Латвия и Естония ситуацията е малко по-различна, отколкотo с Литва. Те се развиват наистина добре и това трябва да се отдаде преди всичко на факта, че след откъсването си от съветсккия съюз, те попаднаха в сферата на влияние на скандинавските държави, с които също исторически са имали много близки връзки. Плюс това Естония покажа ,ммого голяма решителност при скъсването на своите исторически връзки с комунизма, премахвайки преди няколко години по наи-безецремонен начин съветските паметници. Нещo, което е немислимо да направи Бълагария към днешна дата. Тоест - нагласите в Естоня и Латвия са много по антисъветски откокото в България. Те успояха да скъсат с комунистическото с минало. Имат много развити съседи (скандинавските страни, които изиграва силно значение за това те да изпреварят Бълагрия и Румъния през последните години.

1.http://cskafc.co.uk/ (отбора е създаден от местни хора,а не от българи)
2.ЦСКА е създаден след сливане на отбори.Първо Чавдар води преговори със Спортист,но преговорите пропадат.После успяват да се договорят със Септември и така на 5 май 1948 се ражда "Септември при ЦДВ".Отбори създадени със обединение има и преди 1944.Левски след 1944 също се обединява с други отбори (ПСК Княз Кирил и Спартак - Левски-Спартак).
Ако говориш за централно създаден отбор от комунистите то това е Нефтохимик.Нещо против този клуб да имаш.Създаден е от комунисти и според теб той няма право да съществува.Но комунистите са строили и градове.Димитровград е построен по времето на комунизма.ФК Химик Димитровград е играл в А група.Този град има ли право на футболен отбор?Имат ли право въобще да спортуват димитривградчани?И какво да правим с отбори създадени централно като Нефтохимик и Димитровград.Какво е твоето предложение?А с какво са по-лоши те от твоя Левски?
Те поне не са викали Зик Хайл като любимците ти.
3.Вземи си скъсай дипломата (ако въобще я имаш).Солаков е втория човек след Живков и за това се готви да го измести от поста на първи секретар на партията.Вземи прочети кой е Солаков и какви ги е вършил.И между другото Солаков като шеф на ДС и МВР е главнокомандващ на близо 1/4 от българската армия.Коя част командва Солаков ти го оставям за домашно.
4.Фамилията Живкови е управлявала Левски.Внукът на Живков е от Левски.Как мислиш Тодор Живков дали е отказвал нещо на внука си или на зет си?
5.Съмнявам се,че си учил в СУ.Мисля,че ме лъжеш.Ако пък казваш истината,то нивото на обучение е паднало драстично.Катедра История направо да я закриват.
Толкова за днес.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 17:51

Човече, съжалявам, че трябва да ти падна на нивото. Но щом по този гнусен начин обиждаш, ще ти отговоря. Ти изообщо не умееш да мислиш, когато четеш историята. Как можеш да наречеш, машата (шефа на ДС) - глава на машината, която управляваше България до 1989 година? Органът, които формулираше генералната линия и контролираше нейното спазване беше ПОЛИТБЮРО. Ти тъп ли си или не можеш да мислиш? Още по просто ще ти формулирам въпроса, за да го разбереш. Това е като да твърдиш, че за съдбата на медиците ни Либия по-голяма вина носят службите за сигурност, а не Кадафи. Когато такива режими се свалят, свалят се техните лидери, което прави възможна смяната на държавното устройство. Начело на държаватa до 1989 стоеше ПОЛИТБЮРО, вторият човек след Живков беше Балев, които се задържа начело на властта почти колкото Живков.Прочети малко! Не знам ти какво си завършил, досега не си ми казал, аз съм завършил Политология. Мога да ти сканирам дипломата си утре и да ти я пратя. Ти можеш да направиш същото със своята, ако имаш такава.За нивото в България прав си. Но в момента ти живееш в България, аз отдавна не живея в България, така, че не съм част от общата посредственост. Замисли сe малко България е на последно място в повечето статистики на Евростът, а нивото на България в момента са хората, които живеят там. Не съм против всичко, създадено от БКП, на никого не забранявам да съществува. нямам моралното право да забранявам такова нещо. Криво си ме разбрал. Ако Славков е от Левски, то това не означава, че Славков е ходил да ходатайства против ЦСКА, под носа на Балев. По онова време Славков беше все още много малък, за да има повече власт и опит от най-близкия суратник на Живков - Балев. И що говорим с твоята логика, то Бойко Борисов е от ЦСКа, защотo беше на мач на ЦСКА, знаеш кога. Чакам с нетърпение следващото то злобоизлияние.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 17:58

:)
Последна промяна от Ivanskiq на 12 апр 2012 18:07, променено общо 1 път.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 18:00

А, и още нещо - и нас са ни сливали, ама паметта за автентичността ни беше много силна, затова винаги сме си връщали имети, дадено от онези ученици, които основаха Левски през 1914 година. Така е и с Ботев. Кое е вашето автентично име?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2012 19:04

Ivanskiq написа:Човече, съжалявам, че трябва да ти падна на нивото. Но щом по този гнусен начин обиждаш, ще ти отговоря. Ти изообщо не умееш да мислиш, когато четеш историята. Как можеш да наречеш, машата (шефа на ДС) - глава на машината, която управляваше България до 1989 година? Органът, които формулираше генералната линия и контролираше нейното спазване беше ПОЛИТБЮРО. Ти тъп ли си или не можеш да мислиш? Още по просто ще ти формулирам въпроса, за да го разбереш. Това е като да твърдиш, че за съдбата на медиците ни Либия по-голяма вина носят службите за сигурност, а не Кадафи. Когато такива режими се свалят, свалят се техните лидери, което прави възможна смяната на държавното устройство. Начело на държаватa до 1989 стоеше ПОЛИТБЮРО, вторият човек след Живков беше Балев, които се задържа начело на властта почти колкото Живков.Прочети малко! Не знам ти какво си завършил, досега не си ми казал, аз съм завършил Политология. Мога да ти сканирам дипломата си утре и да ти я пратя. Ти можеш да направиш същото със своята, ако имаш такава.За нивото в България прав си. Но в момента ти живееш в България, аз отдавна не живея в България, така, че не съм част от общата посредственост. Замисли сe малко България е на последно място в повечето статистики на Евростът, а нивото на България в момента са хората, които живеят там. Не съм против всичко, създадено от БКП, на никого не забранявам да съществува. нямам моралното право да забранявам такова нещо. Криво си ме разбрал. Ако Славков е от Левски, то това не означава, че Славков е ходил да ходатайства против ЦСКА, под носа на Балев. По онова време Славков беше все още много малък, за да има повече власт и опит от най-близкия суратник на Живков - Балев. И що говорим с твоята логика, то Бойко Борисов е от ЦСКа, защотo беше на мач на ЦСКА, знаеш кога. Чакам с нетърпение следващото то злобоизлияние.

1.Отговори ми:Какво общо има ЦСКА с Политбюро?И когато ЦСКА бие Ливърпул,Нотингам или Аякс Политбюро ли играе?Политбюро ли е помогнало на Славия да стигне полуфинал в ЕКТ?
Те пък какво лоби имат там?Лобито на Славия пречело ли е на Левски да постигне техните успехи?
2.Само Солаков ли е ходатайствал за Левски?Димитър Стоянов какъв го играе?Борис Велчев чий фен е в Политбюро?
3.Хаванати ли са футболисти на Левски в контрабанда и защо не търкат наровете в затвора като обикновените българи?Кой от Политбюро им ходатайства?
4.Иван Славков влиза в семейството на Живкови през 1968.През 70-те става шеф на Левски.
За да се ориентираш за какво ти говоря,Батков в момента е това което е бил клана Живкови в Левски.
5.Какво е вината на ЦСКА за положението в България?
6.Имам представа защо България е на това дередже и ДС е дълбоко замесено в случващото се.
7.Не съм искал да те засегна,но просто нещата които твърдеше в предните постове са толкова повърхностни и изводите неверни,че това ме накара да се усъмня в образованието ти.Избирателното изваждане на факти не може да представи истината в тезата ти.
8.Не желая да знам кой си нито да ти казвам кой съм.Ако смяташ ,че нещо съм те излъгал кажи ,за да ти го докажа с факти.Това е.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 20:01

Ето ти малко факти, да прочетеш, господине с неясно образование: Ангел Солаков - член на ЦК на БКП от 1962 г. Предстедател на КДС (комитет по държавна сигурност) - от 1965 до 1968 и министър на вътрешните работи от 1968 до 1971. Кариерата му приключва точно през 1971 година, когато лично Тодор Живков на заседание на Политбюро, го обвинява в редица провинения между които: 1 ) влизане в спор със съветски офицери, че съветската армия не е освободила българите през 1944 година, а това е станало благодарение на усилията на самия български народ; 2) пристстрастие към Левски; 3) организиране на масовото погребение на футболистите Гунди и Котков. Това е извелечно от проткол от въпросното заседание. Заключение - Солаков е част от българския политически елит 9 години. Изпада в немилост пред самия Тодор Живков, които го "разхалва" публично през 1971 година.
Милко Балев - член на ЦК на БКП от 1950 г. !!!! Три десетилетия е началник на кабинета на генералния секретар на ЦК на БКП - Тодор Живков - от 1954 до 1986 г. На тази длъжност си спечелва прозвището "сивият кардинал на БКП". Член на Политбюро от 1982 до 1989 г. Заключение: Милко Балев е част от българския политически елит от 1950 до 1989 година!!!!!Близо 40 години, бе брат? От зората на комунизма до неговото падане...както се вика. Дупе и гащи с Тодор Живков :)
Но абстрахирайки се от строго политологичната и историческата материя, към които ти явно не изпитваш уважение. Ще ти задам един логически въпрос, тъй като един интелигентен човек трябва да умее да борави със силогизми. Ето го и въпросът. Да предположим, че лицето А е фен на Левски, а лицето Б е фен на ЦСКА. Ако лице А е имало повече власт от лицето Б през комунизма, и лицето А е съдействало за печелене на титли на любимия си отбор, то защо любимия отбор на лицето Б е спечелило почти два пъти повече титли от любимия отбор на лицето А за въпросния период (1949 - 1989)? Логиката изисква отговор на този въпрос. Най-логичният отговор тогава е, че просто любимия отбор на лицето Б е ставал шампион, въпреки различната воля на властимащия субект (в случая Политбюро). Оттам май излиза, че всъщност ЦСКА е първия антикомунистически субект в България, които публично пренебрегва волята на властимащия субект в една тотално доминирана от него държава.
Вие имате сила да пренапишете историята. Всъщност, не ви се чудя, щом толкова години, Русия продължава да провежда активни мероприятия в България, то за каква съвест и за каква историческа пмает на този народ говорим.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 20:12

Ти ме разсмя с твоите въпроси. Ами нали по-горе ти пиша отговорите по тях. Ти твърдеше, че Солаков имал повече власт от Балев :):)):)):):):) Борис Велчев и т.н. А бе, човеко. ПОЧЕТИ ИСТОРИЯ.
Чети! Моля те! :)

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 12 апр 2012 20:13

Какво е общото между ЦСКА и Политбюро? А какво е общото между Китайската комунистическа партия и културната революция? Стремежът да се доминира всяка една сфера от живота :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2012 21:33

Ivanskiq написа:Ето ти малко факти, да прочетеш, господине с неясно образование: Ангел Солаков - член на ЦК на БКП от 1962 г. Предстедател на КДС (комитет по държавна сигурност) - от 1965 до 1968 и министър на вътрешните работи от 1968 до 1971. Кариерата му приключва точно през 1971 година, когато лично Тодор Живков на заседание на Политбюро, го обвинява в редица провинения между които: 1 ) влизане в спор със съветски офицери, че съветската армия не е освободила българите през 1944 година, а това е станало благодарение на усилията на самия български народ; 2) пристстрастие към Левски; 3) организиране на масовото погребение на футболистите Гунди и Котков. Това е извелечно от проткол от въпросното заседание. Заключение - Солаков е част от българския политически елит 9 години. Изпада в немилост пред самия Тодор Живков, които го "разхалва" публично през 1971 година.
Милко Балев - член на ЦК на БКП от 1950 г. !!!! Три десетилетия е началник на кабинета на генералния секретар на ЦК на БКП - Тодор Живков - от 1954 до 1986 г. На тази длъжност си спечелва прозвището "сивият кардинал на БКП". Член на Политбюро от 1982 до 1989 г. Заключение: Милко Балев е част от българския политически елит от 1950 до 1989 година!!!!!Близо 40 години, бе брат? От зората на комунизма до неговото падане...както се вика. Дупе и гащи с Тодор Живков :)
Но абстрахирайки се от строго политологичната и историческата материя, към които ти явно не изпитваш уважение. Ще ти задам един логически въпрос, тъй като един интелигентен човек трябва да умее да борави със силогизми. Ето го и въпросът. Да предположим, че лицето А е фен на Левски, а лицето Б е фен на ЦСКА. Ако лице А е имало повече власт от лицето Б през комунизма, и лицето А е съдействало за печелене на титли на любимия си отбор, то защо любимия отбор на лицето Б е спечелило почти два пъти повече титли от любимия отбор на лицето А за въпросния период (1949 - 1989)? Логиката изисква отговор на този въпрос. Най-логичният отговор тогава е, че просто любимия отбор на лицето Б е ставал шампион, въпреки различната воля на властимащия субект (в случая Политбюро). Оттам май излиза, че всъщност ЦСКА е първия антикомунистически субект в България, които публично пренебрегва волята на властимащия субект в една тотално доминирана от него държава.
Вие имате сила да пренапишете историята. Всъщност, не ви се чудя, щом толкова години, Русия продължава да провежда активни мероприятия в България, то за каква съвест и за каква историческа пмает на този народ говорим.

1.Господине , нали си уж историк,трябва да знаеш защо Солаков изпада в немилост!Властта на Солаков е толкова голяма,че се опитва да измести Живков.
2.Ти не ми отговаряш на въпросите.А тези отговори отговарят на твоите въпроси: Да предположим, че лицето А е фен на Левски, а лицето Б е фен на ЦСКА. Ако лице А е имало повече власт от лицето Б през комунизма, и лицето А е съдействало за печелене на титли на любимия си отбор, то защо любимия отбор на лицето Б е спечелило в пъти повече битки и слава в Европа от любимия отбор на лицето А за въпросния период (1949 - 1989)?
Също така отговор на въпроса ти към мен е твоят отговор на моя въпрос към теб за Славия!
Как този отбор постигна по-големи успехи в Европа от Левски?Та те нямат лоби в Политбюро като Левски.Тук номера с Милко Балев не върви.Аз не се учудвам ,че не отговаряш на тези въпроси защото отговорите им те оборват и няма как да отречеш това.
2.Относно:Стремежът да се доминира всяка една сфера от живота .Над кой доминира ЦСКА?Над други отбори.Какви са другите отбори?Сега ще те цитирам:" Първо - еднопартийният режим поема доминацията над всички сфери - политика, икономика, спорт, култура. След приемането на новата конституция от 1947 година, напрактика всичко става държавна собственост. Въпрос от сорта, кой е първият ведомствен отбор е направо смешен. То всичко е държавно" Излиза ,че според теб ЦСКА е създаден за да може партията да доминира над самата себе си!
Аз какво ти казах за дипломата ти?Как са ти я дали не знам.
И между другото ако ЦСКА доминира във футбола то Левски е доминант в други спортове.Известно е,че Живков не обича футбола.За него по-важно е нацията да има силни мъже и грациозни жени.За изпълнението на тази директива,държавата излива много пари в щангите и художествената гимнастика.Не е тайна,че точно в художествената гимнастика Левски доминира точно както ЦСКА във футбола.
3.Русия провежда активни мероприятия навсякъде :САЩ,Германия,Англия.
4.Ако твърдиш,че в България в момента има комунисти прати ми дипломата си за да ти я скъсам.За да ти го поясня по-просто за да ме разбереш,представи си ,че комунизмът отново се връща в България.И как мислиш кой ще разколачват комунистите?Чий са земите,кой притежава заводите?Хотелите и превозвачесткия бизнес кой ги държи?Като си отговориш на тези въпроси,сам ще разбереш кои са капиталистите в момента и защо БСП няма да допусне комунизмът да се завърне в България.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 13 апр 2012 11:07

GOLEADOR написа:
Ivanskiq написа:Ето ти малко факти, да прочетеш, господине с неясно образование: Ангел Солаков - член на ЦК на БКП от 1962 г. Предстедател на КДС (комитет по държавна сигурност) - от 1965 до 1968 и министър на вътрешните работи от 1968 до 1971. Кариерата му приключва точно през 1971 година, когато лично Тодор Живков на заседание на Политбюро, го обвинява в редица провинения между които: 1 ) влизане в спор със съветски офицери, че съветската армия не е освободила българите през 1944 година, а това е станало благодарение на усилията на самия български народ; 2) пристстрастие към Левски; 3) организиране на масовото погребение на футболистите Гунди и Котков. Това е извелечно от проткол от въпросното заседание. Заключение - Солаков е част от българския политически елит 9 години. Изпада в немилост пред самия Тодор Живков, които го "разхалва" публично през 1971 година.

1.Господине , нали си уж историк,трябва да знаеш защо Солаков изпада в немилост!Властта на Солаков е толкова голяма,че се опитва да измести Живков.
2.Ти не ми отговаряш на въпросите.А тези отговори отговарят на твоите въпроси: Да предположим, че лицето А е фен на Левски, а лицето Б е фен на ЦСКА. Ако лице А е имало повече власт от лицето Б през комунизма, и лицето А е съдействало за печелене на титли на любимия си отбор, то защо любимия отбор на лицето Б е спечелило в пъти повече битки и слава в Европа от любимия отбор на лицето А за въпросния период (1949 - 1989)?
Също така отговор на въпроса ти към мен е твоят отговор на моя въпрос към теб за Славия!
Как този отбор постигна по-големи успехи в Европа от Левски?Та те нямат лоби в Политбюро като Левски.Тук номера с Милко Балев не върви.Аз не се учудвам ,че не отговаряш на тези въпроси защото отговорите им те оборват и няма как да отречеш това.
2.Относно:Стремежът да се доминира всяка една сфера от живота .Над кой доминира ЦСКА?Над други отбори.Какви са другите отбори?Сега ще те цитирам:" Първо - еднопартийният режим поема доминацията над всички сфери - политика, икономика, спорт, култура. След приемането на новата конституция от 1947 година, напрактика всичко става държавна собственост. Въпрос от сорта, кой е първият ведомствен отбор е направо смешен. То всичко е държавно" Излиза ,че според теб ЦСКА е създаден за да може партията да доминира над самата себе си!
Аз какво ти казах за дипломата ти?Как са ти я дали не знам.
И между другото ако ЦСКА доминира във футбола то Левски е доминант в други спортове.Известно е,че Живков не обича футбола.За него по-важно е нацията да има силни мъже и грациозни жени.За изпълнението на тази директива,държавата излива много пари в щангите и художествената гимнастика.Не е тайна,че точно в художествената гимнастика Левски доминира точно както ЦСКА във футбола.
3.Русия провежда активни мероприятия навсякъде :САЩ,Германия,Англия.
4.Ако твърдиш,че в България в момента има комунисти прати ми дипломата си за да ти я скъсам.За да ти го поясня по-просто за да ме разбереш,представи си ,че комунизмът отново се връща в България.И как мислиш кой ще разколачват комунистите?Чий са земите,кой притежава заводите?Хотелите и превозвачесткия бизнес кой ги държи?Като си отговориш на тези въпроси,сам ще разбереш кои са капиталистите в момента и защо БСП няма да допусне комунизмът да се завърне в България.

Хунвейбине, има една българска поговорка - не се бий с прасетата, защото най-много да те изцапат с кал. Отегчаваш ме вече с глупостта си. Ако ти си marginal, който няма какво да прави и седиш само във форума, за да ми говориш глупости, то тогава те разбирам.
1. Относно вътрешно-политическата ситуация в България по онова време - ето отговор за Солаков - искал цялата власт, но не я е взел, защо? Защото Тодор Живков, го е спрял!!!! Нещо повече, Живков го е "разхалвал". То и за човек със средно образование като теб трябва да е ясно, че това означава, че Живков е ИМАЛ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ОТ СОЛАКОВ. ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ЖИВКОВ НЕ Е СЪПРЕНИЧАЛ, НЕ СЕ Е БОРИЛ СЪС СОЛАКОВ, ТОЙ ГО Е РАЗЖАЛВАЛ!!!. И той седнал да ми говори, че Солаков имал повече власт от Балев??? В историята няма ако. Наложил се е Живков и всичко в Българската история след това до 1989 година е функция на това. В един от по предните си постове говореше, че Живков активно съдействал за Левски, а дори ходил на мачове, но ето сега сам признаваш, че ЖИВКОВ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ ОСОБЕНО ОТ ФУТБОЛ. А ВТОРИЯ ЧОВЕЛ СЛЕД НЕГО - БАЛЕВ - Е БИЛ ОСОБЕНО АКТИВЕН В ТАЗИ СФЕРА.
2. А относно жалкия ти опит да интерпретираш СИЛОГИЗМА ми за доминацията - НЕ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ НЕ МИ ОТГОВАРЯШ НА ТОВА ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН. СЪВЕТВАМ ТЕ ПРОЧЕТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛОГИКАТА :):)):):)). Има и други хора, които четат това всичко и сега ти се смеят. Относно Славия и въпроса за вътрешно-държавното-лоби като функция на броя на титлите в страната- Славия има много по-малко титли от Левски и още по-малко титли от ЦСКА!!!!! А като говорим за Европата - успехът на Слaвия е един полуфинал за КНК, за същия период Левски има 3 четвъртифаналa за КНК, 1 четвъртфинал за УЕФА!!!!?
А като говорим за вашите Евроуспехи къде са те след започването на промените? Рязко спадaт тези успехи, защо ли?
3.Относно това, че руснаците провеждат активни мероприятия в дръги части на света и че имено затова ние трябва да се примирим с технитие активни мероприятия тук - човек така може да разсъждава само национален предател. Съжалвям те. За пореден път се убеждавам, че с комунист и цесекар не може да се спори. Успех в живота, с мизерният ти български стандарт - иконмически, културен и образователен. Не случайно България е последна във статистиките на Евростат.
4. Относно това дали сега комнистите управляват в България, комунистите сдадоха политическата власт, но трансформираха своята власт в икономическа. Чрез приватизация, обществени поръчки и контакти, те пак имат власт. А в условията на пазарна икономика, икномическата власт е могъща. В комисията за уреждане на въпросите с комунистиечското наследство към ЕС, учредено от Полското председателство неотдавна, българско членство не бе допуснато, тук като биш партиец е начело на българския аналгог на този европейски орган. И тук не става въпрос само са този орган. Със всичко в политката ни е така.
:):) Боже колко глупост има на тоя свят Боже, ама май нахалството е повече. И аз съм седнал да споря с един глупак. Само още нещо ще ти кажа като заключение и привършвам с тебе. Мен са ме оценили някъде в чужбина, няма защо да убеждавам един глупак, дали имам дилпома или нямам. Който трябда да ме оцени, ме е оценил. Е, не е в България. Но поне е в рамките на ЕС и мога винаги да се връщам безпроблемно в България на гости. За съжаление, не всички имаме връзки, за да работим в родната си страна.

Върни се в “Футбол - България”