Армстронг се завръща, участва в Обиколката на Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Армстронг се завръща, участва в Обиколката на Испания

Мнениеот burgazliqta » 12 апр 2012 16:39

Ланс Армстронг се завръща в колоезденето. Сензационната новина обиколи вчера всички световни агенции, след като тя бе потвърдена от неговите мениджъри. Американецът, който е 7-кратен победител в "Тур дьо Франс", ще участва тази година в Обиколката на Испания, или Вуелтата, както е известна в света на колоезденето. Армстронг ще използва състезанието като подготовка за световното първенство по триатлон, на което е решил да се пусне.

Вуелтата е от 19 август до 9 септември, а мондиалът по триатлон, известен още с името "Айрънмен", започва на 13 октомври. "Знаем, че поемаме някои рискова с това участие в Обиколката на Испания, но Ланс е твърдо решен да се пусне в нея" - твърдят от щаба на Железния тексасец.

http://www.sportal.bg/news.php?news=359209
Вуелтата се очертава много интересна. Армстронг в колоната, Български велосипеди, ако имаме късмет ще имаме и първи български колоездач участвал в една от трите големи обиколки.
[center]Изображение[/center]

rzEtw
Контакти:

Re: Армстронг се завръща, участва в Обиколката на Испания

Мнениеот rzEtw » 12 апр 2012 17:29

Интересно това за Ланс го пише само в българските медии. Нито в неговия twitter, нито в по-големите колоездачни сайтове. Интересно как такава новина е попаднала само в българската спортна журналистическа среда. Иначе не мисля, че Ланс дори би обмислил такова начинане след последните му два опита. Определено няма как Вуелтата да му помогне за "Айрън мен"

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 12 апр 2012 17:32

rzEtw написа:Интересно това за Ланс го пише само в българските медии. Нито в неговия twitter, нито в по-големите колоездачни сайтове. Интересно как такава новина е попаднала само в българската спортна журналистическа среда. Иначе не мисля, че Ланс дори би обмислил такова начинане след последните му два опита. Определено няма как Вуелтата да му помогне за "Айрън мен"

Най-много да го измори според мен това е глупост :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 12 апр 2012 17:33

И аз така си мисля, ама зняе ли човек. Ще видим какво ще кажат в неделя по време на Амстел Голд. Със сигурност ще стане дума за това. :)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 12 апр 2012 17:44

AlexBg20 написа:Български велосипеди ?

Отбора на Каха Лабрал се състезава с български велосипеди Вивело,а те са част от про Континентал системата,тоест шанса да ги видим на Вуелтата е много голям.В този отбор се състезава и Данаил Петров-най-добрия български колоездач в момента,който ще се състезава на Олимпиадата,пък и може да го пуснат и в Испания.
А Ланс в кой отбор ще бъде.Пак ли в РедиоШак
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 12 апр 2012 19:08

MagicMoments написа:
AlexBg20 написа:Български велосипеди ?

Отбора на Каха Лабрал се състезава с български велосипеди Вивело,а те са част от про Континентал системата,тоест шанса да ги видим на Вуелтата е много голям.В този отбор се състезава и Данаил Петров-най-добрия български колоездач в момента,който ще се състезава на Олимпиадата,пък и може да го пуснат и в Испания.
А Ланс в кой отбор ще бъде.Пак ли в РедиоШак

Мерси :)

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 15 апр 2012 19:29

ЛОЛ, човек как си се вързал на тази първоаприлска шега. :lol: Ланс няма да се връща(пак), просто няма смисъл и желание, мина неговото време. :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 16 апр 2012 12:03

Разбрах, че тва е няква шегичка, след като вчера маняците от евроспорт го чуха за пръв път тва, ми стана ясно че съм се качил на клона :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Други спортове”