Програма ЦСКА(София) - Динамо Москва

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: РИНГ.БГ. и ПРО.БГ.

Мнениеот vladitol » 14 авг 2009 17:56

незнаеш ли къде е стадиона ?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2009 18:10

vladitol написа:незнаеш ли къде е стадиона ?

А ти, знаеш ли да четеш?Този въпрос вече беше зададен и му беше отговорено.

Аз съм на 300 км. от София, абсурд е да мога да пътувам и гледам мача наживо, нищо, че знам къде е стадиона.Какво ще ме посъветваш да направя, освен да разчитам на някоя телевизия?

Между другото, Ринг и ПРО.БГ, май са взели права за ШЛ, а не и за ЛЕ.Доколкото си спомням, гледах реклама по БНТ за предаване на мачове от ЛЕ.Много бъркате, като си мислите, че една и съща телевизия има права и за двата турнира, независимо, че играят български отбори.Така беше, когато имаше само БНТ и нищо друго.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 14 авг 2009 18:11

Абе клоун,знаем всички къде е стадиона,защото ходим там всеки мач :evil: , но като тогава не съм в София тези дни как ще съм на стадиона бе смешник :evil:

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 14 авг 2009 18:14

Яя аз ще дойда от Русе, ами дядо ми?? Бащта ми?? Заведенията??? Тези които нямат възможнст да отидат??? И после къде ще се коментира срещата, грешките, спорните положения? От любителски записи ли. Ако не ви дадът вашия мач с Дебрецен ще опищите света, а сигурно Батков ще даде кой знае кого на съд за това и ще обвини в конспирация кой знае кого. Нестига чее морето не го даваха по ТВ, а го слушах по гонг като в миналия век. Нестига че въртят само за левски рекламка за мача и веднага след жребия че батков на едната линия, незнам си кой на другата линия, Достанич в студиото и незнам си кой още. Аааа ша пощръклея вече от тия смещници и който ги защитава още не знам ама не е у ред !! :evil: :evil: :evil:
Изображение Изображение Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 авг 2009 18:17

Телевизия Останкино ще спаси положението.Братушките са футболна нация и те ще искат да си гледат мача.А относно Левски,щеше ми се да ги подкрепя веднъж обаче с тая журналистика и с това натрапване надявам се да отпаднат за да не чувам повече за тях
Последна промяна от hetfield на 14 авг 2009 18:20, променено общо 1 път.

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 14 авг 2009 18:20

Приятел,стига задава един и същ въпрос ,всички знаем че мястото ни е на стадиона,но ето има хора кадето в този момент немогат да дойдат тогава каде да го гледат.Стига излагаш се вече. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 18:22

zyto написа:

Яя аз ще дойда от Русе, ами дядо ми?? Бащта ми?? Заведенията??? Тези които нямат възможнст да отидат??? И после къде ще се коментира срещата, грешките, спорните положения? От любителски записи ли. Ако не ви дадът вашия мач с Дебрецен ще опищите света, а сигурно Батков ще даде кой знае кого на съд за това и ще обвини в конспирация кой знае кого. Нестига чее морето не го даваха по ТВ, а го слушах по гонг като в миналия век. Нестига че въртят само за левски рекламка за мача и веднага след жребия че батков на едната линия, незнам си кой на другата линия, Достанич в студиото и незнам си кой още. Аааа ша пощръклея вече от тия смещници и който ги защитава още не знам ама не е у ред !! :evil: :evil: :evil:

Зито, станете шампиони, стигнете до решаващ плейоф за влизане в групите на ШЛ и сигурно и само за вас ще се говори и пише!!! какво се учудваш - не разбра ли, че те са взели правата за ШЛ, така че няма нищо чудно че ще излъчват и двата мача на Левски!! И пак ти казвам - това реване в момента е излишно! На 100 % съм сигурен, че мача ще бъде излъчван! Според мен тук има други игрички, кой и с колко да изврънка руснаците, които трябва да вземат сигнал..... ;)

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 14 авг 2009 18:30

The deacon написа:
zyto написа:

Зито, станете шампиони, стигнете до решаващ плейоф за влизане в групите на ШЛ и сигурно и само за вас ще се говори и пише!!! какво се учудваш - не разбра ли, че те са взели правата за ШЛ, така че няма нищо чудно че ще излъчват и двата мача на Левски!! И пак ти казвам - това реване в момента е излишно! На 100 % съм сигурен, че мача ще бъде излъчван! Според мен тук има други игрички, кой и с колко да изврънка руснаците, които трябва да вземат сигнал..... ;)

Бе да го дават само и толкова, айде със здраве :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 14 авг 2009 18:35

BGarmy написа:Единствено ви остана да предават по БТВ,ама там излъчват турски сапунки от 10:00 до 22:00. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 14 авг 2009 18:45

Е, как няма да го дават , бе , нали е домакински?Нали само гостуванията не даваха!Сега и домакинствата ли няма да дават?? Що эа наглост?

Върни се в “ЦСКА”