Разпадна се парламентарната група на "Атака"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Разпадна се парламентарната група на "Атака"

Мнениеот saffron » 12 апр 2012 13:12

Red Warrior написа:
saffron написа:
Red Warrior написа:Сафроне, когато нас 6 години ни управлява партия, която да твърди, че сме древни траки, тогава ела да говориш какви сме българите. Да не почвам да ти казвам какви сте вие.

къде отиде пак ти бе?? какви ние ? какви вие?? аз живея в България! мене ме интересува какво става тук!
и всеки има право да се чувства такъв какъвто си иска! няма значение кои какво твърди!.. тва ,че в България е политика след 44-та година да се наложи ,че българите идват тук през 681-ва е нещо съвсем различно и тва е 45-години пропаганда! но днес половината качествени професори в България защитават автонхония произход на българите! факт!... при тебе проблема е ,че бъркаш понятията национализам и история! според тебе национализъм е вечна конфронтация на ние и вие така ли?... модерния национализъм и патриотизъм се състои в това партията , която се е класифицирала като такава да защитава правата на всеки един гражданин на тая държава , които спазва законите и! ..или за да ме разбереш по добре... аз искам да ме защитават в европеиския парламент! без значение дали съм циганин , турчин , виетнамец или пакистанец ;) аз живея в България и искам висок стандарт! не само за мене ..но и за моите сънародници! за твоята баба и дядо искам високи пенсии. и тн. ..това е национализам!
а вие връщате лентата в средновековието.. за вас национализъм значи... да излезне каракачана да се изцепи 2 пъти в месеца "македония е българска" или сидеров да пребие двама трима турци пред джамията нали?? ...само ,че това не е национализам .. това е примитивизъм ! за това и процентите на изборите след това са толкова ;) вижте за какво се борят европеиските националисти! .. вижте ги "холандските боклуци-националисти" за какво ни прецакаха за шенген!?

Доколкото знам твоите сънародници са в Република Македония... :? И не знам какви са тези професори, които твърдят, че българите сме траки, но това са някакви АЛТЕРНАТИВНИ историци. Официалната наука изобщо не казва подобно нещо и с право. Аз също съм за защита на индивидуалните човешки права, а не на малцинствени, колективни права. Когато се получава второто става като при вас в Р. Македония, албанците да си правят каквото искат. И аз никога не съм казвал "македония е българска". Май те нямаше тук, но преди известно време имаше тема, в която защитавах тезата, че е ВРЕДНО за България да присъединява Македония. Това само ще доведе до повече беди за България и мога да се аргументирам защо е така.

П.П.: Въпросната тема беше за албанците. Появи се един съфорумец, който каза, че жена му (македонка) и детето му живеели сега в Македония и оттам тръгна разговора.

моите сънародници са из целия свят бе дървена главо проста!! толкова ли неразбираш за какво ти говоря!!?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 апр 2012 13:36

saffron написа:
Red Warrior написа:Сафроне, когато нас 6 години ни управлява партия, която да твърди, че сме древни траки, тогава ела да говориш какви сме българите. Да не почвам да ти казвам какви сте вие.

къде отиде пак ти бе?? какви ние ? какви вие?? аз живея в България! мене ме интересува какво става тук!
и всеки има право да се чувства такъв какъвто си иска! няма значение кои какво твърди!.. тва ,че в България е политика след 44-та година да се наложи ,че българите идват тук през 681-ва е нещо съвсем различно и тва е 45-години пропаганда! но днес половината качествени професори в България защитават автонхония произход на българите! факт!... при тебе проблема е ,че бъркаш понятията национализам и история! според тебе национализъм е вечна конфронтация на ние и вие така ли?... модерния национализъм и патриотизъм се състои в това партията , която се е класифицирала като такава да защитава правата на всеки един гражданин на тая държава , които спазва законите и! ..или за да ме разбереш по добре... аз искам да ме защитават в европеиския парламент! без значение дали съм циганин , турчин , виетнамец или пакистанец ;) аз живея в България и искам висок стандарт! не само за мене ..но и за моите сънародници! за твоята баба и дядо искам високи пенсии. и тн. ..това е национализам!
а вие връщате лентата в средновековието.. за вас национализъм значи... да излезне каракачана да се изцепи 2 пъти в месеца "македония е българска" или сидеров да пребие двама трима турци пред джамията нали?? ...само ,че това не е национализам .. това е примитивизъм ! за това и процентите на изборите след това са толкова ;) вижте за какво се борят европеиските националисти! .. вижте ги "холандските боклуци-националисти" за какво ни прецакаха за шенген!?

Браво!!! Жалкото обаче е колко малко хора ще те разберат какво казваш и колко много ще започнат да се гърчат от злоба и глупост.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2012 14:23

saffron написа:моите сънародници са из целия свят бе дървена главо проста!! толкова ли неразбираш за какво ти говоря!!?

Прав си.Българите сме навсякъде :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 13 апр 2012 12:38

Време беше ейй 8-)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Свободна зона”