Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Beck's » 12 апр 2012 12:59

Трябва Стойчо да се допита до нас и може да сглоби уникален състав :lol:
Иначе няма да е лошо да дръпнем Мартин Петров да поиграе 2-3 сезона още ( 100% ще играе при нас, но дали от тази или от другата година ) и лявото крило е готово, Карачанака си остава, ще си сменя местата с Петров. Нападението е ясно, там е Мораес и евентуално този от бившия отбор на Стойчо. Халфовете са зле, трябва класа, защото бойците си ги имаме , но класата ни е в по малко .
Защитата е добре да се дръпне Тунчев и Илиев , както и един ляв бек , който да е на нивото на Бандата.
Като ни остават Боладо и Присо , като варианти за халфовата и нападението .
Задължително трябва да откупим Мболи .

С това мисля , че не бихме изглеждали лошо.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 апр 2012 13:39

Beck's написа:Трябва Стойчо да се допита до нас и може да сглоби уникален състав :lol:
Иначе няма да е лошо да дръпнем Мартин Петров да поиграе 2-3 сезона още ( 100% ще играе при нас, но дали от тази или от другата година ) и лявото крило е готово, Карачанака си остава, ще си сменя местата с Петров. Нападението е ясно, там е Мораес и евентуално този от бившия отбор на Стойчо. Халфовете са зле, трябва класа, защото бойците си ги имаме , но класата ни е в по малко .
Защитата е добре да се дръпне Тунчев и Илиев , както и един ляв бек , който да е на нивото на Бандата.

А бе искам да видя ЦСКА в ШЛ, каквито искат играчи да взимат. Според мен трябва да си върнем Платини, да вземем Тунчев.. това за Мартин Петров не ми се вярва, но ако дойде - добре дошъл е. Съставът би изглеждал добре ако се вземат нов дефанзивен халф, още 1 нападел (класен, заместник на Мораеш), Едно крило (за смяна на Присо...) защитник - Тунчев / Вальо Илиев. Резервен вратар - Стоян Колев би свършил работа.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2012 13:50

Morgause написа:
Beck's написа:Трябва Стойчо да се допита до нас и може да сглоби уникален състав :lol:

А бе искам да видя ЦСКА в ШЛ, каквито искат играчи да взимат. Според мен трябва да си върнем Платини, да вземем Тунчев.. това за Мартин Петров не ми се вярва, но ако дойде - добре дошъл е. Съставът би изглеждал добре ако се вземат нов дефанзивен халф, още 1 нападел (класен, заместник на Мораеш), Едно крило (за смяна на Присо...) защитник - Тунчев / Вальо Илиев. Резервен вратар - Стоян Колев би свършил работа.

Това за Мартин Петров е по сигурно от това за Янев, но доколкото съм получил инфо знам , че ще е или това лято или следващото ! Според мене ако идва, то по добре, да е сега, защото формата и годинките ще си кажат думата след това.Стига Стойчо да иска да разчита на играч като Мартин.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 апр 2012 13:52

Мартин и Бербо бяха обещали, че ще се върнат един ден в ЦСКА .. на Мартин като че ли му дойде времето, а и едва ли Стойчо би се отказал от толкова опитен и можещ футболист, виж за Бербо ще трябва да почакаме още два-три сезона, ако въобще го дочакаме да се върне някой ден :)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2012 13:56

Batkoto написа:Мартин и Бербо бяха обещали, че ще се върнат един ден в ЦСКА .. на Мартин като че ли му дойде времето, а и едва ли Стойчо би се отказал от толкова опитен и можещ футболист, виж за Бербо ще трябва да почакаме още два-три сезона, ако въобще го дочакаме да се върне някой ден :)

Не, Бербо няма да играе за ЦСКА повече!!! Което е жалко , но си е личен избор ....

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 апр 2012 14:09

кой ти каза ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 12 апр 2012 14:09

crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Напротив, той последните години само заради кризите в отбора успява да е титуляр. Отдавна е вредител в отбора, ако остава още една година трябва да е резерва. Бави много играта, не умее да подава, а и вече не е така полезен в дефанзивен план.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2012 14:17

Batkoto написа:кой ти каза ..

Имам информация от близки с него хора, но дано си промени решението !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2012 14:26

шивача написа:
mistreated написа:По принцип Титаните обещаха сериозни пари за селекция на Стойчо, ако успее да ни направи шампиони. Ама техните обещания....

поне е ясно, че, ако го излъжат Стойчо, той веднага ще излезе по медиите и ще ни го каже ;) иначе, ми много любопитно кво става с Лаборде, Борисов беше казал, че през лятото можело да го вземат, дано някой преписвач се сети да го пита :?

Бяха писали, че Кайзерслаутерн са го договорили, но вероятността да изпаднат е доста голяма, а не вярвам да иска да играе във Втора Бундеслига.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 12 апр 2012 14:32

Лично за мен най-важно е да запазим в отбора ключови футболисти като М'Боли, Мораес и Бандаловски(друг е въпроса дали ще е възможно) като основа от която да се гради стабилен отбор от лятото, заедно с младоците, Карачанаков, Грънчов и Костов, които имат добро бъдеще ако се развиват правилно и не кривнат от правия път!Присо играе на добро ниво в малкото мачове, в които го гледахме, Томас и Хадад са ми пълна мистерия, а ситуацията около Боладо няма какво да я коментираме на този етап! За Янчев няма как да кажа лоша дума, но е на години и ми се иска да видя на негово място от лятото наистина един класен опорен халф какъвто ни липсва и какъвто не може да бъде заменен в отбора от Галчев, Дюлгеров и Стоянов, колкото и да са борбени! Трябва сериозна конкуренция за Трифонов от ляво на отбраната за да си вдигне и той нивото, както и стабилен централен защитник. Не знам какво стана с тоя Лаборде, ако е толкова силен колкото го изкараха медийте и сам бие отборите би ни свършил добра работа. Един класен център нападател(може би този от Египет). Гледам в коментарите, някой спомена Платини, който е оплюван в Румъния, и който въпреки че се води нападател, мисля че е един от най добрите плеймекъри играли в ЦСКА(с едно малко условие, което е проблематичният му характер, но Младенов е доказан "дресьор", така че...)! Задължително вън от отбора Станко, манко и Коста Янев! Според мен Чавдаров и Макенджиев не могат да бъдат реална конкуренция на М'Боли, така че е нормално и там да има някаква рокада :idea: Абеее, Стойчо си знае най-добре работата ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”