Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: След 30 години Локомотив отново е на финал - СНИМКИ

Мнениеот realist » 12 апр 2012 12:30

Пловдив1926, не си прав. Феновете на Ботев са точно толкова велики, колкото вашите. Аз съм ЦСКА-р, но никога няма да кажа, че Левски нямат публика и агитка. Може да има съперничество, дори омраза понякога, но трябва да гледаме обективно. Четирите отбора, които изброи колегата по-горе имат най-мощните агитки в България и противопоставянето и сравнението между тях е нелепо и винаги пристрастно. Не можете ли просто да се радвате на успеха, без да плюете по другите?

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 апр 2012 12:36

Пловдив1926 написа:
Ванко_Ултраса написа:Аз лично смятам, че финалът ще го направят да бъде на възможно най-неудобната дестинация за нас.
Първо шопите ни мразят нас, дупедавците от БФС се предлагат винаги на силните на деня а и тези от долината на широките гащи са пълни с номера.
Помня как ни правиха до последно мръсотии на лагера в Австрия с цел да нарушат подготовката ни и да дестабилизират отбора.В Каварна пък домакините не ни дадоха да тренираме на стадиона преди мача и ни прецакаха за хотела, въпреки че имахме прадварителни резервации.Така, че очаквам финала да е в Бургас.
Най-добре ще е в Сливен или Ловеч, но нас кой ни пита?!
Не, че има значение за нас феновете, къде ще е финала, щото и на Марс да се играе сме там, на нали трябва да ни се прави мръсно на нас.

После като ти кажа, че си хал хабер се сърдиш.

Не знам в коя година и в кой свят живееш. "Шопите" ни мразели и тн са абсолютни глупости. Лудогорец пък като отбор заслужават само уважение. За поведението си на стадиона, за поведението си преди и след мача. Защото за разлика от други "градски" президенти "широките гащи" се държаха на много високо европейско ниво. Не знам къде видя мръсотии, къде видя номера. Всичко отново е в главата ти, където има доста голямо количество глупости на последък.

Нас ни пита. И има значение от феновете. От вчера го мислим. Това, че ти си живееш на твоя свят на Марс не значи, че не ни пита никой. Къде ще се играе финала ще се обсъжда между двата клуба и БФС. Ние ще искаме мача да се играе в София защото ще е най-удобно и за двата отбора, освен това стадионите са добри.

Лично аз бих предпочел да играем на Герена или Армията ако бяха в добро състояние защото са по-компактни стадиони и ще ги запълним в по-голяма степен, което ще направи трибуните да изглеждат по-добре. Но и на националния стадион ще идем поне 10 000 и няма да изглежда никак никак празен сектора в който ще сме, това ти го гарантирам.

Човек, ако е на националния и да съберете 10 000, кел файда. Миналата година на финала имаше 15 000 армейци и 2000 слависти, а стадиона изглеждаше празен. На националния не се ли препълни до дупка все едно няма хора... по-добре мача Ви да е на "Армията" или "Герена", по-добре ще изглеждат трибуните.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
topco
Контакти:

Мнениеот topco » 12 апр 2012 12:45

Значи ние сме твърдо против Бургас защото за нас пътя е двоен - 300км от Пловдив и стотина от Разград. От друга страна Стара загора е 80 от пловдив и 150 от Разград, така, че те могат да имат претенции.'' Абе момче ти първо опознай България и тогава философствай!БУРГАС Е НА 200 КМ от Разград и второ няма значение ако си добър отбор къде ще играеш.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 апр 2012 12:50

realist написа:Пловдив1926, не си прав. Феновете на Ботев са точно толкова велики, колкото вашите. Аз съм ЦСКА-р, но никога няма да кажа, че Левски нямат публика и агитка. Може да има съперничество, дори омраза понякога, но трябва да гледаме обективно. Четирите отбора, които изброи колегата по-горе имат най-мощните агитки в България и противопоставянето и сравнението между тях е нелепо и винаги пристрастно. Не можете ли просто да се радвате на успеха, без да плюете по другите?

Просто си нямаш на идея колко не си прав!Абсурдно е да се се твърди , че жълтите били като нас!Явно пишеш така , защото не знаеш много неща.Ще ти дам само три факта по казуса :
1.Жълтурите вдигнаха огромно турско знаме на Лаута!!!...
2.Бройката на феновете им на последното дерби срещу нас е точно 0...
3.Нарязаха гумите на Радуканов и то на паркинга на жълтият стадион.Това е от вчера...
Когато фактите говорят не мълчат само и единствено жълтурите.Мисля че ще разбереш ,защо не си прав.Не те упреквам.Човек не може да знае всичко.Може да си обективен по даден въпрос само ако имаш достатъчно информация по него.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 апр 2012 12:53

realist не ние отворихме дума за тях. Това си е техен маниер, да се навират и да си правят реклама на наш гръб. В Пловдив нещата не са като в София. Левски и ЦСКА си имате силни и слаби периоди, миналата година ЦСКА бяха много добър сектор като представяне, този сезон Левски правят силна година. В Пловдив жълтите ги няма от 15 години, че и повече. За толкова дербита ни надвикаха веднъж, когато ултрас не влезнахме на дербито и това е. Дай да не ти говоря година по-година за какъв смях става въпрос. Все едно да ни сравняваш с Берое примерно.

topco - за футболистите няма значение. И В. Левски и Лазур имат перфектни тревни настилки. Има значение за феновете. Защото в София ще сме поне 10 хиляди, а в Бургас - 5. Това обсъждаме. За вас е все тая, така или иначе ще сте под хиляда човека, но за нас като футболен град е от значение максимално много хора да могат да посетят тази историческа среща.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 12 апр 2012 13:02

Финала ще е във Ловеч.Някъде бях чел преди време една статия,ако отпадне Литекс финала е там.Имаше и други някакви условия ако е Литекс къде ще бъде.До Ловеч и аз мога да отида за финала.Но както винаги не смятам да сядам при "нашата" агитка.Имам си мнение за нея и до там.От Разград съм все пак,и дано смените ми да са според финала,но другия месец има доста празнични което означава,че може да имам и 4-ри дена да ползвам допълнително.Надявам се да победим Локото,но до тогава има много време.Сега само да не се извадят пак сметачните машини от всички президенти,че ще стане лошо.За публиките въобще не отварям тема по обясними причини.И стига сте се заяждали за агитките,както е писал един има четири агитки във нашата мила родина.Тая години обиколих доста стадиони и мога да ви кажа,че и във Стара Загора е много добра публиката,там имаше даже и баби със шалове и блузки на Берое,и така зяпаха,че чак се шашнах.Засега на колкото стадиона бях тая година и победихме имаше много хора които ме поздравяваха,макар,че аз мачовете ги гледам без да влагам емоция,и сядам във сектор "А" винаги.И недейте почва и във тая тема да се карате за агитките коя била най-велика.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 апр 2012 13:08

Ловеч също е много добър вариант. Определено по-добър от колкото Бургас.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 апр 2012 13:20

Според мен ст.Васил Левски не е много добър вариант за нас, защото и да идем 10 000 което ще е мечта, онзи грамаден динозавър ще изглежда празен. Ако финала е в София трябва да е на Герена или на Славия стадиона по възможност
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 апр 2012 13:24

Пичове, честита ви победа , заслужено сте на финал !
Относно финала, ясно е че няма как да е в София ,защото ви е на 150 км, а от Разград е близо 400 км.Стара Загора пак е много близо до вас..
Вариантите които биха били изгодни и за двата отбора са Ловеч и Бургас. Това размишлявам де, и бих искал да е така, защото ще бъдете привилегировани иначе, а нали искаме да има честна битка и по добрия да победи !!
Където и да е ясно че ще сте много повече, едно заради мащабите на градовете, друго от мащабите на агитката ви спрямо скромната наша такава.
Но все пак и ние не сме Ловеч, и имаме доста повече публика. Като за финал, ще има доста публика и от наша страна - не казвам агитка, а хора милеещи и обичащи Лудогорец
Ще се видим на финала, време е за реванш ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Локо Пловдив”