http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... geres.html
http://www.lequipe.fr/Football/Football ... 12209.html
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски иска играч на Нанси
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Вярно ли е че Батков вие е купил за да изгоните Велев или..
delpi написа:Аз отдавна съм спрял да чета ММ, но сутринта по ТВ в прегледа на печата видях темата за Батков и агитката и затова реших да видя що за глупост е това.
За радост се натъкнах и на интервюто на Кокала![]()
![]()
![]()
levski/viewtopic.php?f=1&t=21567
Аз това тъпо нещо съм си го купувал само веднъж и си спомням, че имаше някакви пак подобни глупости и от тогава изобщо не се интересувам от това вечстниче. А виж да интервюто, което си написал кърти.

Re: ГОНЗО ПОЕМИ СВОЯТА ВИНА!ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН!
да ходят където искат. имаме си достатъчно добри футболисти - най-добрите в България

Re: Защо не наказаха Миньор?
Бате, много омеси нещата, ба.
Хайде пак при Ботяф и Митю, че на него му е домъчняло за теб.
Винаги ще си останете тъп катун.
Хайде пак при Ботяф и Митю, че на него му е домъчняло за теб.
Винаги ще си останете тъп катун.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- gonzofenka
- Контакти:
Re: „Велев why?“
delpi написа:Попаднах на интервю в Меридиан Мач с Кокала и много ме разсмя отгвора на този въпрос:
Говорихте ли с Майкъл Чорни след смяната?
- Да, чухме се. Съжалява за това, което е станало. Сега си спомням, че ми се обади мениджърът на Тотнъм Хари Реднап. Беше разбрал от медиите за смяната ми. Каза ми: „Велев why?“ А аз: „Откъде да знам, why?!“ Обади ми се и Авраам Грант със същия въпрос и получи същия отговор.
Типично в стил Кокала![]()
![]()
![]()
http://meridianmatch.bg/?id=31801

А знаете ли една случка преди 21/2 години в ноща преди мач с пиги, кокала и още едни люде ги нема...пращат домакинчето да го търси, и той го открива с Севастопол с още "колеги" пиенье и разврат, човека вика-кво става бе Джеймс? а отговора е "духа брато,дуухааа" в този момент човека забелязва изпод покривката две женски обувки
На другия ден...3:0 и айде пак пиенье...
Тогава играеха с дух и сърце и можеха да бият без значение дали са пили до 12 или до 5 думичката е проста "ПЕРДЕТА" СЕГА ТАКИВА НЯМА... затова на по-младите ви е странно и ги освирквате.
А и последния вече спря с футбола, той е най-близо до тях.
Да освиркваш Кокала е все едно да освиркваш: Наско,Боби,Ники Илиев,Пепи Курдов,Емо Спасов,Руси,Гиби,Гонзо и мн други, вие НЕ сте ЛЕВСКАРИ вие сте просто мачаджий

На другия ден...3:0 и айде пак пиенье...

Тогава играеха с дух и сърце и можеха да бият без значение дали са пили до 12 или до 5 думичката е проста "ПЕРДЕТА" СЕГА ТАКИВА НЯМА... затова на по-младите ви е странно и ги освирквате.
Да освиркваш Кокала е все едно да освиркваш: Наско,Боби,Ники Илиев,Пепи Курдов,Емо Спасов,Руси,Гиби,Гонзо и мн други, вие НЕ сте ЛЕВСКАРИ вие сте просто мачаджий

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
Кривия иска да се махне от Черно море
Кривия иска да се махне от Черно море
14 август 2009 16:00
Александър Александров бесен на Никола Спасов
Играчът на Черно море Александър Александров е поискал официално да бъде прекратен контрактът му, ако и занапред няма да влиза в плановете на наставника Никола Спасов. Това е заявил самият футболст в разговор с шефовете на клуба.
Както е известно, недоволен от егоистичното поведение на Кривия на терена, както и настроенията срещу него в отбора, Спасов извади Алекс от групата за двубоите с ПСВ Айндховен и Черноморец. Черно море обаче загуби и двата сблъсъка, което е накарало ТИМ-аджиите да притиснат наставника да реабилитира Александров. Въпреки това Кривия настоява да напусне, като най-вероятно желанието му е продиктувано от все още живия интерес на Левски към него.
Надявам се,това да е истина и той да дойде в Левски.Мисля,че може да помогне за евротурнирите.
14 август 2009 16:00
Александър Александров бесен на Никола Спасов
Играчът на Черно море Александър Александров е поискал официално да бъде прекратен контрактът му, ако и занапред няма да влиза в плановете на наставника Никола Спасов. Това е заявил самият футболст в разговор с шефовете на клуба.
Както е известно, недоволен от егоистичното поведение на Кривия на терена, както и настроенията срещу него в отбора, Спасов извади Алекс от групата за двубоите с ПСВ Айндховен и Черноморец. Черно море обаче загуби и двата сблъсъка, което е накарало ТИМ-аджиите да притиснат наставника да реабилитира Александров. Въпреки това Кривия настоява да напусне, като най-вероятно желанието му е продиктувано от все още живия интерес на Левски към него.
Надявам се,това да е истина и той да дойде в Левски.Мисля,че може да помогне за евротурнирите.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
ivanpg написа:А знаете ли една случка преди 21/2 години в ноща преди мач с пиги, кокала и още едни люде ги нема...пращат домакинчето да го търси, и той го открива с Севастопол с още "колеги" пиенье и разврат, човека вика-кво става бе Джеймс? а отговора е "духа брато,дуухааа" в този момент човека забелязва изпод покривката две женски обувки![]()
На другия ден...3:0 и айде пак пиенье...![]()
Много правилно

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Re: Кривия иска да се махне от Черно море
Кривия не може да играе за друг отбор в Евротурнирите,след като е играл с Ч.Море в същите!
Re: Кривия иска да се махне от Черно море
май се прецака Кривия