Подкрепяйте Левски до край !!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Re: Подкрепяйте Левски до край !!

Мнениеот S1914 » 11 апр 2012 22:40

Срещу Черноморец е изключително важно да подкрепим мощно отбора на народа, зареди евротурнирите, историята и харизмата на отбора. Защото евентуалните качествени нови попълнения биха приели да играят в България само ако играем в Европа. Юношите и част от отбора ще бъдат основата за следващата година и зареди шепа бездушни примадони не трябва да се предава отбора, защото да сме номер едно на трибуните е най-добрата и сигурна предпоставка за успехи.

Потребителски аватар
25LVSC
Контакти:

Мнениеот 25LVSC » 11 апр 2012 22:43

lazio1997 написа:И сигурно пак са се раздавали и борели повече от нашите...

Определено беше така... за мен беше истинско изживяване да бъда там. Играха срещу Аусбург (май така се пише).. резултат не си спомням....
Изображение
http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят ;) !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 апр 2012 23:26

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&feature=player_embedded#![/youtube]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 12 апр 2012 01:23

Не мисля, че футболистите и ръководството на Левски могат да се оплачат от липса на подкрепа. Ето в неделя срещу отбор, съставен без пари, непровел подготовка, загубил от безумно слабите панчеревци с 4, загубил във Варна с 3, паднал от Видима в София как изглеждахме? Безумно слабо, за една бройка да паднем, което щеше да е съвсем заслужено. Аз си ходя на мачовете, обичам Левски, но ръковдството не обичат мен. Някакви дребни игрички, голи приказки и нищо.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 12 апр 2012 10:29

чудя се на ръководството на клуба, както и на Националния фен клуб , защо не отговорят подобаващо на наглите свински претенции за титлата от 2006-та година, спечелена абсолютно заслужено от ЛЕВСКИ? Защо е това мълчание?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 апр 2012 10:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]

Едно не мога да им разбера на треньорите. Защо, след като знаеш, че след няколко седмици част от играчите си тръгват и след като някои от тях го заявиха в прав текст, защо още ги държат в отбора, след като същите тези "играчи" нямат никаква мотивация да играят? Е при това положение как да иска човек добра игра, от хора, на които не им се играе?

За Тонев само времето ще покаже, дали ще доведе Левски до нивото на Локото или отборът ще върви напред.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 апр 2012 11:52

loko29 написа:
СВОБОДЕН написа:
Stanislav_Ivanov написа:,''Подкрепяйте Левски до край''
А кога ще е този край на отбора :) Защото тези дето го управляват май скоро ще го затрият. Който не вярва да види предишния отбор на който беше шеф Иво Тонев. Ако края е близо, то защо да си губя времето да ходя на стадиона за няколко мача. Има по приятни начини за прекарване на времето. Виж, като почнат да играят футбол ще ходя на стадиона. Защото аз искам да гледам истински футбол. Ако трябва да гледам просто как някои поритват топка, то по-добре да са децата в училищния двор.
Човека съсипа един отбор,вие му дадохте друг,та вие в ръководството нямате левскари,треньорите не са ви левскари,футболистите хич.Тогава за какво става въпрос?

Нищо на никой не сме давали. Нито на Батков, нито на Тонев. Никой не ме е питал дали трябва да са тези и кой да бъде.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

joro bad

Мнениеот joro bad » 12 апр 2012 21:57

И специален показателен клип-поздрав, най-вече за бездушниците Гаджев, Тасевски, Йолов........, абе всички до един. Ето как в големите отбори на Балканите, футболистите пеят, радват се и милеят за отбора си и привържениците му(повече от 9 минути), браво!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-SbbS6w

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 12 апр 2012 22:25

joro bad написа:И специален показателен клип-поздрав, най-вече за бездушниците Гаджев, Тасевски, Йолов........, абе всички до един. Ето как в големите отбори на Балканите, футболистите пеят, радват се и милеят за отбора си и привържениците му(повече от 9 минути), браво!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-SbbS6w

Клипа е невероятен!Всички футболисти на Звезда знаят песните на агитката и пяха с тях - ето това е дух.Наще лигльовци знаят песните само на Преслава!

Потребителски аватар
ЗАВИНАГИ СИН
Контакти:

Мнениеот ЗАВИНАГИ СИН » 13 апр 2012 07:53

Как си представяте Бездарко пее САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ! СМЯХ !!!! А ЗА ПОДКРЕПАТА --ами защо не отидите на мач на юношите 5 000-6 000 хил. фена ,а на мача с Черноморец да няма подкрепа .Може би тогава някой ще се замисли .А за скандиране на имената на младите съм 100% за .

Върни се в “Левски”