На Байерн проблема не е Роналдо. Него ще го пази Лам. Дали ще се справи - не знам, но Лам е един от най-добрите бекове в момента в Европа (и то не от вчера, за разлика от някакви разни еднодневки, като Майкон, Ферейра, Босингва, Коларов и тн. Може би най-постоянните бекове в Европа са Ашли Коул и Филип Лам).
Проблема на Байерн, както казахте е Моу. Аз бих добавил и Гомес - тоя човек просто не е в игра, ако Рибери и Робен нямат ден или са пазени от по двама човека, тъй като той сам не може да си създава положения.
За прогрноза - не знам. Тоя мач е извън прогнозите.
ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Като се замисля, защитата на Байерн не е никък опитна....Бадщубер, Алаба и Боатенг не са играли в много големи мачове
Все пак да видим какво ще стане....1-1 или 2-1 в първия мач ми изглежда най-логично

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Искам си Акаунта
dxl написа:На Байерн проблема не е Роналдо. Него ще го пази Лам. Дали ще се справи - не знам, но Лам е един от най-добрите бекове в момента в Европа (и то не от вчера, за разлика от някакви разни еднодневки, като Майкон, Ферейра, Босингва, Коларов и тн. Може би най-постоянните бекове в Европа са Ашли Коул и Филип Лам).
Проблема на Байерн, както казахте е Моу. Аз бих добавил и Гомес - тоя човек просто не е в игра, ако Рибери и Робен нямат ден или са пазени от по двама човека, тъй като той сам не може да си създава положения.
За прогрноза - не знам. Тоя мач е извън прогнозите.
Основния проблем на Байерн е изпадналия в старческа деменция Юп Хайнкес , който е основната причина Дортмунд да дублират титлата си

- Уейн Рууни
- Контакти:
kingofpop написа:Morgause написа:Ако има отбори които могат да сложат край на хегемонията на Барселона, тези 2 отбора са на 1-вите места. Искам Байерн да играе пред собствената си публика на финала, искам Реал да смачка Барса. Който и да продължи от двата отбора, ще се надявам да СМАЧКА смешниците от Барселона на финала. Реал - Шампион на Испания, Байерн - Шампион на Европа.
Както казват хората...мечтите са безплатни![]()
1-1
И защо да са безплатни, като ви водим 4 точки, и можем да се срещнем на финала ?! Тоя смешен отбор на Дузпалона

[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
баиерн-челси на финала другите да го духат 

Който и от двата отбора да продължи,няма да е незаслужено
Все пак ми се струва,че ще има две домакински победи 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Надявам се да се получи много зрелищтен мач с мнго интересни ситуации и пред двете врати и в крайна сметка нека
домакинът да победи.
Шо се отнася до Хайнкес. Може да е старичък, но в Германия е един от най-добре познаващите испанският футбол и Real Мадрид.

Шо се отнася до Хайнкес. Може да е старичък, но в Германия е един от най-добре познаващите испанският футбол и Real Мадрид.
[center]
[/center]

Хайде стига, Хайнкес не е никак слаб треньор. Имах големи резерви миналата година, но честно казано когато Байерн влезе в кофти серия и има видими проблеми, Хайнкес винаги казва, че трябва да се работи над това и онова, и винаги отбора се е оправял. Така, че - явно наистина работи правилно.
Пък и разви това, което Ван Гаал започна в Байерн. Също така и значително подобри защитата, макар все още да има какво да се желание. Къде от към самите играчи, къде от към опит и сработване.
Конкретно за мача - Роналдо ще го пази Лам, това е повече от ясно. Байерн няма по-добър защитник от него. А и Лам, как писах, е от топ бековете в Европа. И преди се е срещал с него, но на национално ниво.
Голям проблем обаче ще е Бадщубер, който е страшно бавен и тромав. Ще има да шарят покрай него, та да видим.
Призовавам Ви да следите Давид Алаба. Това момче игра 5 мача като ляв бек, обаче страшно добре се разбира с Рибери. Вчера той и Нойер бяха най-добрите на терена за Байерн. Нямаше грешно отиграване.
Пък и разви това, което Ван Гаал започна в Байерн. Също така и значително подобри защитата, макар все още да има какво да се желание. Къде от към самите играчи, къде от към опит и сработване.
Конкретно за мача - Роналдо ще го пази Лам, това е повече от ясно. Байерн няма по-добър защитник от него. А и Лам, как писах, е от топ бековете в Европа. И преди се е срещал с него, но на национално ниво.
Голям проблем обаче ще е Бадщубер, който е страшно бавен и тромав. Ще има да шарят покрай него, та да видим.
Призовавам Ви да следите Давид Алаба. Това момче игра 5 мача като ляв бек, обаче страшно добре се разбира с Рибери. Вчера той и Нойер бяха най-добрите на терена за Байерн. Нямаше грешно отиграване.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Дедо не е слаб треньор, но методите му са леко остарелички на моменти. Байерн няма обърнат мач при него все още. Смените ги прави обикновено след 75 мин., ползва 13- 14 играча и т.н.
Моля, не си мислете, че му давам акъл. Човекът е печелил ШЛ, ние тук не сме
Моля, не си мислете, че му давам акъл. Човекът е печелил ШЛ, ние тук не сме

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Аз за смените не съм съгласен. Байерн във всеки мач излиза с най-доброто, с което разполага. Байерн имат малко играчи и никаква конкуренция по постовете.
Видя се вчера с Дортмунд - единствено Олич и Швайни влязоха с надеждата да се обръща/печели мача. Нямаме друг играч за такива мачове. Единствено можеше да пусне Петерсен.
За това и мисля, че дядо Юп ще измъкне доста пари от Ули за трансфери сега на лято.
Видя се вчера с Дортмунд - единствено Олич и Швайни влязоха с надеждата да се обръща/печели мача. Нямаме друг играч за такива мачове. Единствено можеше да пусне Петерсен.
За това и мисля, че дядо Юп ще измъкне доста пари от Ули за трансфери сега на лято.