peliforewer написа:Освен че е болен, мозъкът ти е и примитивен.Аз на блудкавите декларации на смешника Павел Колев ли да вярвам или на дясната ръка на Б.Михайлов,Попов.Когато председателя на Арбитражния съд заяви че наказанията спират да текат от 14 март,Попов се изтъпани пред медиите и заяви че това няма как да стане.От ЦСКА какво трябваше да направят ,да рискуват да загубят служебно.Те направиха допитване до БФС дали имат право наказаните футболисти да играят,от БФС се подиграха с клуба и им заявиха че не са страна и не им отговориха.Следващата седмица футболистите също направиха запитване,оставиха ги пак без отговор и след 3дни ,когато бяха минали четири мача от 14 март,Юрий Джавков Мастията с цялата си наглост излезе и заяви,ама те могат да играят бе.Разбираш ли за какво става дума или само си хабя времето с теб.
Е как на кой да вярваш. На мен! Естествено, че на който ви отърва.
БФС разсъждава по следния начин:
По принцип футболист хванат с допинг се наказва с минимум 9 месеца.
Обаче понеже са 3ма хванатите се дели - така по 3 месеца на човек.
Защо ми мислиш, че Титаните опитаха да вкарат Галчев и още двама (не ги помня), че може би са взимали???
Тогава 9 месеца не 3по3, а подлогите щяха да ги разделят на 6по месец и половина!!!

...