Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mistreated » 11 апр 2012 21:19

Sardukar написа:Велев ни направи шампиони с доста по-евтини футболисти

Факт! Естествено не ми харесва по разбираеми причини, но не мога да отрека, че има умения доста по-добри от някои бивши вече ваши треньори. Ако не друго, то поне разбира естеството на футбола в България и няма някакви болни идеи за правене на Барселона 2.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 21:52

mistreated написа:
blue avalanche написа:
trayan16 написа:Виждате ли какво прави Велев?!Победи Левски,Литекс и Лудогорец!Сега е на финал!А ние го изгонихме след шампионска титла и 4:0 в Европа!

Литекс ги "победи" простотията на Пиргов!Велев няма нищо общо с това!
Изображение

Вас чия "простотия" ви победи? И там ли нямаше намеса Велев? Може би и Лудогорец сами се биха? И Черноморец?

Тебе,пък,кой те пита,бе?Писал съм за Литекс.Л-И-Т-Е-К-С!ЛИТЕКС!Литекс(Ловеч)!Сега прочете ли?
Кьоролсун табелата,бе...
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 22:07

Sardukar написа:сигурно няма нищо общо и с титлата на ЛЕВСКИ? Велев ни направи шампиони с доста по-евтини футболисти, но нали каза на платените, че са наркомани и не играехме "красив" футбол! Много се радвам за Кокала! Още не мога да проумея, защо го махнахме...

Евтини,евтини...колко да са евтини?"Градски легенди":
Жоазиньо
Зе Соареш
Ж.Карлош
(за тези колко платихме)-над 2млн.
Рабех-750 хил. евро
Бистрон-300 хил. евро
Бензукан-350 хил. евро
Още да изброявам ли?
Айде сега някой да удари чертата и да сметне чий отбор е по-евтин...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2012 22:30

trayan16 написа:Виждате ли какво прави Велев?!Победи Левски,Литекс и Лудогорец!Сега е на финал!А ние го изгонихме след шампионска титла и 4:0 в Европа!

Каза истината в очите на част от феновете (в момента основната част ), че са пияници и наркомани

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2012 22:35

mistreated написа:
Sardukar написа:Велев ни направи шампиони с доста по-евтини футболисти

Факт! Естествено не ми харесва по разбираеми причини, но не мога да отрека, че има умения доста по-добри от някои бивши вече ваши треньори. Ако не друго, то поне разбира естеството на футбола в България и няма някакви болни идеи за правене на Барселона 2.

Ако визираш професорът по право , то и Аз ще съм по-добър от него

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 22:43

milen.hristov написа:

Каза истината в очите на част от феновете (в момента основната част ), че са пияници и наркомани

Щото Велев не е пияница...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 апр 2012 23:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&feature=player_embedded#![/youtube]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 апр 2012 01:33

че е провален сезона за нас- е повече от ясно.Поредна година без купа или титла. Но какво да очакваме от лятото? Лично аз бих се зарадвал на тотална чистка в клуба- като цяло, и в отбора- в частност. Махане на всички набедени скъпо платени "звезди" и залагане на надъхани нашенци. Някой ще каже, че няма добри играчи тук, но аз не съм съгласен с това. Има, стига да ги виждат скаутите и хората, от които зависи привличането им. Очаквам в екипа на Илиан да влезат хора като Гошо Гинчев, Кайзера, Дани Боримиров. При положение, че Батков се махне от клуба окончателно. Налагане на млади момчета, без да се притесняваме, че можели да се "амортизират" преждевременно, както смяташе онзи титан на футболния мениджмънт- ГИ. Дано успеем да си запазим Жак Коен, Стивън Петков, Чаворски, братята Цоневи, Вутов и да си върнем Курдов. Между другото- именно Курдов беше последната "жертва" при управлението на Наско/Мъри, когато не успя да изиграе дори едничък мач за мъжете, а беше шитнат в дубъла на Леверкузен. Щото Пешо Курдов се "сдърпа" с "бог" Наско и... те така... Едно истински ново начало мисля, че ще срещне голяма подкрепа от нас, защото ще видим, че има желание и воля за пълна промяна. Към нашата си същност. За доброто на Левски.
Последна промяна от santiliana на 12 апр 2012 01:37, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2012 01:34

Този клип трябва да го гледат нашите примадони Тасевски,Гаджев и Йовов!Но не вярвам да го разберат!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 апр 2012 01:41

незнам, може и да бъркам, но Гаджев си е наш и наистина милее за Левски. Друг е въпроса, че малко си позволява да дава воля на емоции и да прибързва с изказвания. Но личи, че е изнервен от неуспехите, докато на онова македонско ла~но Бездарко- му е все тая. Както и на Грийн и Мулдер...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”